29 Maj 2012

Det är ju fortfarande några av er som är in och kollar här, trevligt värre, synd bara att jag inte haft så mycket med ork och tid att slänga upp ett inlägg förrens nu.
.
Helgen har varit underbar och nu börjar allt lägga sig till rätta igen. Så gott som allt är uppackat och undan stoppat. Jag har fixat med jobbet inför sommaren så inte mycket till ro och rast här inte, bara att köra på dirket. Jag kommer att vara på Frösötornet (för det mesta) i sommar så jag tycker absolut att ni ska komma och hälsa på och fika med mej där nått.
.
Men tillbaka till helgen då. Tillbaka till fredagen då jag landade på Arlanda. Vilken känsla, så himla glad att vara på svenskmark igen. Missförstå mej rätt, jag älskar USA men känsla över att vara tillbaka på svenskmark där man startade för ett år sedan var underbart.
Bilfärden hem började direkt då jag landat på fredags morgonen. Milen var långa och jag hade inte mycket till ro då jag var så spänd och nervös över mitt plötsliga hemkommande då jag sagt till alla att den 1 Juni är jag tillbaka i Sverige. När man tillslut nådde Östersund jobbade hjärtat i högvarv och min syster var den första som jag skulle träffa. Letade rätt på henne och visade mej för en jätte chockad syster. Underbar känsla av att kunna krama om och säga att jag är hemma igen, ett år senare.
Där efter följde alla andra nära och kära som skulle överraskas och hjärtat fick jobba hårt i omgångar då jag var så nervös varje gång jag skulle överraska nån, magen gjorde oxå rätt många volter. Men allt blev så himla lyckat och det var så roligt, alla blev verkligen överraskade och deras reaktioner var oslagbara. Jag mådde så himla bra av att vara hemma och kunna krama om alla igen.
Sedan fortsatte bara helgen i samma anda, att träffa och umgås med folk här hemma. Jag har bara njutit av att vara hemma. Jag tog ju med mej fint väder hem oxå över helgen så det kunde ju inte ha blivit så mycket bättre.
.
Men tro mej jag kommer sakna USA oxå och min familj där borta. Men just nu känns det bra att sova i sin egen säng och umgås med min familj här i Sverige. Det är hel del omställning oxå. Det känns konstigt att jag inte kan prata fritt om saker och ting ute bland folk för alla förstår ju mej här. Det känns fel att kunna prata svenska med mina små kusiner, små barn ska man ju bara prata engelska med eller? Hallå var verkligen besticken så här små? Det ser ju ut som barnbestick. Lite sånna funderingar har jag och jag har inte ens vågat mej på att köra bil än här. Det kommer kanske bli lite sport i det hela.
.
So, so far so good. Men jag är beredd på att jag kommer få ett bakslag av längtan av USA snart och for sure kommer jag att åka tillbaka och hälsa på alla som jag lämnat där borta på andra sidan Atlanten.
Ganska nöjd över att vara i Sverige.
.
Jag hann först med att överraska alla här hemma för tydligen skulle det vara en överrasknings fest för mej när jag kom hem den 1 Juni, Uhps så kan det gå.

26 Maj 2012

Vet inte hur många som läser här än, men jag har ju fått lite i uppdrag från USA sidan att jag ska uppdatera även här hemma så får se hur många inlägg det blir här hemifrån.
För jag är ju nämlinge hemma i Sverige nu. En veckas förtidigt enligt en massa kan tyckas men för mej var allt planerat för att kunna överraska alla där hemma.
Så jag åkte med ett flyg från Newark kl 17:25 på torsdags (24e) eftermiddagen för att sedan landa i Sverige på fredags (25e) morgonen kl 7:30.
Bilade sedan upp för att leta rätt på så många som möjligt för att överraska. Det blev så himla bra, bättre än vad jag trott och det var verkligen en underbar fredag.
Men jag tar nog mer detaljer senare. Tänkte mest uppdatera med att jag först och främst är hemma i Sverige igen och att resan gick bra.
Så jag antar väl att alla kan stay tuned för det kommer nog nå flera uppdateringar framöver.

24 Maj 2012

Idag har vi inge bra väder, det åskar och regnar. Men jag ska snart iväg och träffa Marie för lite häng och nån god middag. Himla skönt att vara ledig. Lika så igår, då hängde jag med Eve.
Annars hade jag väl inte så mycket mer att säga just nu. Förutom att det är exakt en vecka kvar tills jag på börjar min resa hem till Sverige. Woop Woop.

23 Maj 2012

För precis ett år sedan den 23 Maj 2011 landade jag i USA och påbörjade mitt ett års äventyr. Trodde då att jag aldrig skulle komma till den här dagen då det kändes så långt bort. Men nu är jag här, ett år senare, kanske lite förändrad, men iaf med en hel hög mer erfarenheter i baggaget. Året som verkade vara en sån lång tid i början har nu kommit till sitt slut och kanske lite för fort oxå.
.
Idag har vi helt okej väder, vi ser solen ibland och det är varma grader ute, det känns bra efter ett par dagar med regn å grått. Och rätt passande då jag har min första lediga dag. Ska åka och hämta upp Evelina snart för lite shopping kanske och nån god middag.

22 Maj 2012

Uppdatering
Jaa ni nu är min sista arbetsdag över. Hur jag känner? Känner mej rätt tom typ för att jag inte fattat det riktigt. Väldigt konstig. Nu ska jag bara ta barnen till skolan i morgon tills på fredag. Fast hörrnen ni, I F*CKING MADE IT!! Jag har klarat ett år som au pair och ett år borta från tryggheten. Ett år i ett främande land där jag inte kände NÅGON, för att bo i en främlings hus i ett år. Tillåt mej att vara så jävla stolt över mej själv, Taaaackar. Drygt en vecka kvar av lite skön semester och sen är jag tillbaka i lilla landet lagom, och det ska faktiskt bli grymt roligt oxå!
I morgon ska det firas med Evelina.

22 Maj 2012

Alltså idag kan man säga att det är min sista jobbdag, iaf min sista hela jobbdag. Jag vill bara säga att det är så sjukt och så galet men det känns som jag säger det hela tiden i min inlägg nu för tiden men det är nog lite så jag känner. Mitt år, mina hela 52 veckor, mina 365 dagar som au pair är snart över. Och det känns så konstig eller egentligen känns det nog inte alls för det mesta för jag har nog inte fattat det än eller så förtränger jag det, så kan det oxå vara. Min sista arbetsdag är här (förutom morrnarna ons-tors och fredag) och om en vecka och två dagar sitter jag på planet hem till Sverige. Så jag kommer nog kanske börja fatta i morgon då jag är ledig under dagen och kvällen och sedna har jag resten av veckan som jag bara ska njuta av och ta in så mycket som möjligt av USA och New York innan jag åker hem nästa vecka.
Sjukt,Galet,Sjukt,Galet,Sjukt,Galet,Heltjäklasjukt.

21 Maj 2012

Kom ju på att jag inte skrivit ett tagens inlägg så jag får slänga upp ett lite snabbt nu innan jag ska sova.
Dagen har varit så där, den har gått upp och ner typ. Början av dagen och mitten av dagen var inte så bra, inget som riktigt gick vägen för mej men fram mot eftermiddagen blev det faktiskt bättre och kvällen var bra.
Regnet har bara öst ner hela dagen verkligen så det har ju inte gjort saken bättre. Kvällen blev nog bra för att vi hade gäster över, svenskt trevligt folk. Typ Camillas kompisar var här och dom var riktigt trevlig och hade med sig svenskt godis, plus i kanten.
Så andra halvan av dagen gick faktiskt riktigt fort.
Nu ska jag till och sova för att köra min sista hela jobbar dag (ska hjälpa till på morrnarna ons-tors-fre oxå) imorgon.
Godnatt.

20 Maj 2012

Uppdatering
Roligt det där när en människa kan få en att bli så arg så att man börjar grina, och speciellt när man varit på så bra humör en sekund innan. Himla kul tycker jag, Not. Ibland får man bara nå fel på folk och på hur folk tänker egentligen. Man blir bara så besviken, fast jag borde ha förstått bättre.
Men när det bli sånna här stunder är det tur man har en sån fin vän som Evelina som kan plocka upp en och ta med en därifrån och som lyssnar på mitt gnäll och tjat om situationen. Tusen tack vännen, betyder mycket.
.
Ja det här blev ett lite udda inlägg och det är inte alla som kommer att förstå men jag behövde bara skriva av mej lite innan jag ska sova och sedan kan jag inte avslöja för mycket i bloggen för det vore inte rätt. Men allt kommer ju att lösa sig det gör det ju alltid så det är rätt lugnt, det känns bara värre nu än vad det egentligen är.
Mamma och Pappa först och främst välkomman hem hoppas semestern varit bra, men vi måste prata i morgon på skype som ni kanske förstår eller ni kommer förstå iaf.
Nu ska jag försöka sova. Godnatt.

20 Maj 2012

Amazing. Har haft en riktigt toppen helg och avslutade den på bästa sätt i City med underbara personer. Vädert kunde inte bli bättre, inte sällskapet heller, staden kan inte bli bättre.
Riktigt grymt var det helt enkelt. Ville bara in och säga de, hehe.
Nu ska jag avsluta dagen med att gå och se en bio med Eve.
Min näst sista helg är snart över, nu är det bara en kvar...

19 Maj 2012

Usch vilken fruktansvärt dålig eftermiddag/kväll vi hade igår. Eller hur Evelina!. Närå den var helt okej, eller kanske till och med lite mer än okej. Vi hade faktiskt en riktigt bra fredag och jag skulle gärna vilja att alla min fredagar såg ut så som den gjorde igår.
Det blev oxå en sen kväll, var inte hemma förrens straxt vid 2 tiden på natten och då var det sängen dirket. Himla trött. Och idag tog man igen de men en lång sovmorgon.
Nu ska jag förbereda mej för dagens äventyr. Då Jag, Carolyn och hennes vän Summer åker in till NYC för att stanna över tills i morgon. Det kommer bli grymt kul och vädret kunde inte bli bättre. Vi har dag 27 grader och sol och i morgon blir det samma sak. Livet leker rätt bra just helt enkelt.
Vi börja med att åka tåg in till City. Pajas bild jag vet, men jag gillr South Orange.


Vi begav oss ner till West Village för lite middag och vin i solen. Haaave you meet Eve?


Vi gillar läget.


God mat


När solen gick ner bestämde vi oss för att ta oss uppåt och ta oss igenom Time Square. Här ser ni även en skympt av mina fab skor som jag köpte igår, Jeffrey Campell.


Vi bestämde oss för att ta en sväng upp i Top Of The Rock på kvällen och då medans vi väntade stannade vi till vid Ben and Jerrys. Kolla namnet längst ner i mitten, Vermonster - 5730-8430 st Kalorier whaaaaat? Ett vecko intag typ.


Utsikten var det inte att klaga på. En mycket bra fredag helt enkelt.
.
Nu måste jag ta tag i dagen, klockan är halv 12 och jag ligger fortfarande i sängen. Block Partyt ute har redan börjat och är snart över så jag skulle ha hunnit ut en sväng på de.

18 Maj 2012

Uppdatering

Ska strax bege mej bort för att hämta Eve då vi ska ta tåget in till NYC för att hänga där med lite shopping och för lite god middag och nått glas vin. Så klänningen är på, bara ben och graderna ligger över 20. Jag vill att mina fredagar alltid ska se ut så här.

18 Maj 2012

Jag gör även den här fredagen tidig helg så nu är jag bara så redo för helgen och alla dess äventyr den har att erbjuda. Sedan att jag bara har 2 arbetsdagar kvar nu är helt sjukt(skönt). Och efter de drygt en och en halv veckas ledig innan jag dra hem. Så jävla skönt ska det bli.
.
Men iaf, idag så ska jag först sova lite, sedan ska jag hämta upp Evelina för vi tänkte nämligen att idag åka in till NYC och ta en god middag med goda drinkar till. Vi har underbart väder och vi är lediga båda två, perfekt. Så en eftermiddag i NYC med middag på en uteservering är bara ett måste helt enkelt, och jag klagar ju inte direkt. Livet är en fest. Oftast.
.
Nä nu som sakt ska jag sova en sväng för att sedan ta tag idagen.

17 Maj 2012

Ja men då så, Exakt två veckor kvar då tills jag påbörjar min resa hem till Sverige då. Woop Woop.
.
Idag blir det nog rätt lugnt. Det ska bli riktigt fint väder så jag ska nog pssa på att sola lite. Annars så rullar nog dagen på som vanligt skulle jag kunna tro. Ska nog skypa med min syster idag oxå.
Det är ju redan torsdag så snart gör jag helg, Yeeay.

16 Maj 2012

Uppdatering
I eftermiddag/kväll har vi haft en lite "hej då middag" för mej med Chris föräldrar då det var sista gången jag såg dom idag innan jag åker hem. Så himla jätte mega tråkigt. Dom har varit helt underbara mot mej och verkligen hyllat mej till skyarna. Dom är jätte söta och fina personer verkligen och jag kommer sakna dom mycket.
Vi hade iaf en fin middag ute då vädret var helt perfekt och det blev en riktigt bra eftermiddag.
Nu är det bara att köra 4 st jobbdagar till sen är jag ledig i en och en halv vecka innan jag kommer hem. Allt börjar bli så verkligt men oxå så himla konstigt av att veta att jag snart kommer vara hemma igen och lämna alla bakom mej.
Men en sak är säker, tillbaka ska jag.

16 Maj 2012

Idag är det Exakt ett år sedan jag startade min blogg. Grattis bloggen på 1års dagen. Men det var inte förrens den 22Maj som jag började blogga på riktigt och har sedan gjort det så gott som varje dag i ett år. Ett få tal dagar har jag inte bloggat då jag inte haft tillgång till data men det kan vägas upp av att vissa dagar har jag bloggat mer än en gång så man skulle kunna säga att jag har bloggat varje dag i ett år. HipHipHurraay.
.
Idag kommer Chris föräldrar hit på middag. Det blir nog sista gången jag träffar dom innan jag åker hem. Himla tråkigt. Annars så går barnen i skolan en timme längre som vanligt på onsdagar och jag ska tvätta och stöka på här hemma. Värdret ska vara rätt bra idag, väldigt varmt iaf.

15 Maj 2012

Uppdatering
Slänger upp ett litet snabbt inlägg innan jag ska sova. Om jag nu kan sova, åskan som skulle komma idag kom nu, whaa. Läskigt och mysigt på samma gång, var ju ett tag sedan man hörde den.
.
Annars så har dagen rullat på rätt smidigt ändå, trots att jag själv fick ta hem alla 4 barnen själv men blev som tur var inte själv med dom så länge. Sedan på kvällen fick jag bara Collin hemma, då resten av gänget gick på en skolkonsert.
Men guuud vad det åskar. Högt låter det ju.
Aja ska bara säga en sak till innan jag stänger datan. Filmen som jag såg tidigare idag var inte så bra faktiskt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, utan att det var helt enkelt inte så bra. Så nu vet ni de.
Kolla på 21 Jump Street istället, mycket bättre film som jag såg häromdagen.
Då så, tjarå, Godnatt.
.
Nää gud vad rädd jag blev nyss. Skulle precis stänga ner datan så slog blixten ner och sedan small det som bara den. Usch jag är inte alls van det här nu efter vintern. Usch det var inge roligt. Inga flera sånna tack. Godnatt

15 Maj 2012

Uppdatering
Är redan tillbaka från min lilla roadtrip. Sprang igenom Ikea och fick med mej de jag skulle ha. Så nu tänkte jag kolla på en film i sängen då vädret är alldeles för tråkigt. Regnar en massa.
Tänkte se om filmen John Carter är nått att hanga i julgranen. Återkommer om det är så eller inte.

15 Maj 2012

Viktigt, Rangers vann igår med 3-0. Bra gjort Lundqvist.
Idag ska jag ut på en lite roadtrip. Ska nämligen till Ikea och handla mat. För det gör man här. Så först ska jag släppa av lite paket på posten och sedan vidare till Ikea.
Annars så rullar nog dagen på trots det tråkiga, gråa vädret. De varnar för åska idag så vi får väl se vad som händer.
Förresten en annu viktigare sak, exakt EN vecka kvar idag tills jag slutar jobba.
Over and out.

14 Maj 2012

Uppdatering
Trotts att jag inte gjort så mycket idag har det ändå hänt en del. Bland annat så var jag ju som sagt och handlade idag fick med mej massor därifrån förutom min plånbok. Och det kom jag på några timmar senare. Fick lite smått panik då jag inte bara hade alla mina grejer där i utan oxå värdpappans bankkort då jag skulle handla mat på de. Men ringde affären jag handlade på och det var faktiskt någon snäll själ som lämnat in den så jag kunde åka och hämta ut den. Tusen tack snäll människa som lämnat in den. Jag har för mycket tur känns det som ibland.
.
Nu är jag tillbaka i sängen och ska varva BB med en hockey match. Det är New Jersey Devils mot New York Rengers. Vi hejar tydligen på Rengers även fast vi bor i New Jersey men å andra sidan så har vi ju svenska Henrik Lundqvist i målet hos Regners så, Lets go Rangers!!

14 Maj 2012

Happy Monday...
Försöker hitta peppen i sängen, går inte så bra, hittar den inte. Men jag skulle ha behövt hittat den för jag behöver göra lite nytta idag. Ska iväg och handla mat och städa upp lite.
Men helst av allt skulle jag villja ligga kvar i sängen.
Får se hur det går för mej idag.

13 Maj 2012

Uppdatering

Har hört den här låten några gånger på radion men kan för allt i världen höra vad dom sjunger efter "I wanna party and........" And what?! Så jag var tvungen att kolla upp det på internet nu. Och tydligen så ska det vara "I wanna party and Bullshit" Whaaaaaat?! Make no sense.
Kan ni höra det och förstå??

13 Maj 2012

Uppdatering
Oj vad jag har rullat pengar idag. Men vad bra det känns, hehe. Fina saker fick jag med mej hem.
Summan av kardemumman
En långklänning
En sommarklänning
En T-Shirt
En handväska
Två BHar
Fem stycken trosor
Nöjd tjej.
.
Efter allt shoppande och en middag med Eve är jag nu rätt slut. Så nu blir det sängen resten av kvällen och ett BB avsnitt.
I morgon kör vi igång med min sista hela jobbarvecka. G O S H..

13 Maj 2012

Idag är det Mammornas dag (Mothers day) här i USA. Familjen ska ut på picknick för att fira och det är toppen väder även idag så det är ju perfekt. Vi har redan över 20 grader och klockan är inte ens 12.
.
Jag därimot var ju så klart bjuden på picknick oxå men jag har planerat in en tur till Jersey Garden Outlet Mall faktiskt. Trots det fina vädert så kommer jag nog beffina mej inne i några timmar.
Det var nog allt för nu.

12 Maj 2012

Uppdatering
Avslutar dagen med 18 grader och klockan är 11pm. (Tjat tjat tjat om värmen jag vet men jag gillare gillare gillare, och jag måste faktiskt passa på och njuta nu av vädret).
Iaf så var vi (Evelina, Frida, Emma och Izabell) på bio ikväll. Vi såg som sagt Dark Shadows, och helt ärligt så behöver ni inte lägga pengar på att se den på bio för den var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Verkligen jätte besviken på filmen. Den var långtråkig i mellan åt och bara för mycket. Så nä inget jag rekomenderar så där.
Men sällskapet var ju bra iaf.
Izabell, Emma och Frida redo för filmen.


Dark Shadows inte så bra..
.
Nu sova sova säng säng. Godnatt.

12 Maj 2012

Uppdatering
Om gårdagen var fin då är det jätte fint idag. Blå himel, stor sol och 25 grader just nu. Har legat ute och solat i några timmar och jag börjar se en härlig brunfärg, Yeey.
Annars så har jag nyss duschat och donta lite.
Right this second. Sitter ute och under parasollet.
.
Ska fördriva lite tid tills bion ikväll.

12 Maj 2012

Godmorgon världen. Idag fick jag mej en efterlängtad sovmorgon och vaknade upp till sol och 21 grader ute kl 11, så i dag blir det nog en sommar klänning på. Kan inte låta bli att älska värmen.
Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag. Blir nog rätt lugnt under dagen. Senare ikväll blir det bio igen. Dark Shadow med Jonny Depp. Hoppas den är bra.
Det var nog allt jag hade att dela med mej just nu. Ha en fin lördag alla.
Och Mamma och Pappa jag hoppas att ni flyger försiktigt nu ner till Grekland.



11 Maj 2012

Uppdatering
Drog en sväng till ett Mall under eftermiddagen för att sedan kolla på bio med Eve. Vi såg Marvel Avengers. Hade inte speciellt höga förväntningar om den men den var riktigt bra faktiskt. Verkligen se värd. Sedan gjorde det ju lite att vi hade en mupp i salgonen det hela ännu lite roligare man skratta inte bara åt filmen liksom.
Marvel Avengers


Bara för att min data jävlas med mej och inte lägger upp rätt bild här tänker jag slänga in den här istället. Man skulle ju kunna låtsas att det är 3D brillor jag har på mej här för det hade vi på Bion iaf.
.
Men what ever. Här ska sovas. Godnatt.

11 Maj 2012

Uppdatering
Har legat ute och solat och lyssnat på musik nu i drygt 2 timmar. Riktigt skönt med värmen och färgen börjar sätta sig oxå. Bra start på fredagen.
Stoooor soool och blå himel, underbart.


Happy friday.
.
Lite ändrade planer dock till kvällen. Inge NYC som det verkar då Eve inte mår nå bra idag. Himla typiskt då vädret är perfekt. Men det kommer nog fler gånger. Så får se vad som händer ikväll istället. Nått ska det väl bli iaf.

11 Maj 2012

Nu gör jag faktiskt helg, lite tidigare än vanligt men oxå lite bättre. Jag behöver inte hämta barnen från skolan idag så därför kan jag redan nu ta helg då jag precis släppt av barnen på skolan. Lite skönt då. Fick även köra ett extra lass med barn till skolan då det krisa sig för grannen och jag fick hjälpa till.
.
Nu tränker jag ligga i sängen en stund till. Senare har jag planerat att sola då det ser ut att vara riktigt bra väder idag. Måste passa på med alla tillfällen jag får nu med att sola innan jag åker hem så jag kanske får lite färg iaf.
.
Senare idag, fram mot eftermiddagen kan det nog bli en tur in till NYC för att äta middag där med Eve. Vi tänkte, West Village, varmt väder, uteserverigen, god mat och goda drinkar. Helt enkelt då city är som bäst. Bara nu Eve är frisk och inte blivit värre från igår.
It is a happy friday for sure my friends.

10 Maj 2012

Uppdatering
Vilken tur att jag fick tag på min fina mamma tillslut, hehe.
.
Idag har det inte hänt så mycket det faktiskt och det fortsätter nog så resten av dagen. Jag är mest pepp på i morgon. Så jag ska väl hämta hem vildingarna snart så vi kan få den här eftermiddagen överstökad och fortsätta till morgondagen.
This is me, here and now.

10 Maj 2012

Maaaaammaaaaa. Jag måste prata med dej helst nyss. In på skype bums!
Bra. Tack. Hej.

9 Maj 2012

Uppdatering
Lite ändrade planer under dagen och vi blev hemma istället för att vara på en playdate under eftermiddagen. Så kan det gå ibland, saker blir inställda i sista stund. Men men eftermiddagen och kvällen rullade på lugnt ändå. Himla trött idag och det beror nog mycket på vädret då det är grått ute men väldigt varmt och väldigt fuktigt. Så det är iaf skönt att vara tillbaka i sängen nu.
.
Men packa började jag iaf göra under dagen, började lägga ner en massa kläder som jag vet att jag inte kommer att använda tills jag åker hem och det fyllde nästa upp min största väska och då har jag en hel del kvar. Har även letat runt efter en våg som jag kan låna så jag kan väga väskorna då inte vi har nån så frågade jag grannarna, annars hade jag varit tvungen att köpa en. Men som tur är har jag så snälla grannar att jag fick låna en av dom. Så jag får kolla vad väskan väger imorgon. Men annars så börjar jag bli redo att åka hem till Sverige igen då. 1 Juni och det är cirkus 22 dagar kvar tills dess!! Whaaa.

En del av mina kläder och skor. Skulle ha haft en före bild när jag kom för ett år sedan, men iofs så hade jag ju knappt några kläder och speciellt inga skor med mej så allt är ju typ nytt.


Här är en annan del, fast jag hann plocka ner lite innan jag tog bilden.


En påbörjad väska. Hopaps jag får med mej allt.
.
Nu ska jag sova för min huvudvärk är inte snäll med mej längre, skit väder alltså.
Sleep Tight.

9 Maj 2012

Massa regn idag så det blir till att pyssla på inne idag. Tänkte kanske börja packa ner lite kläder i resväskorna, jag som älskar och packa, eller?...
Annars så är det äl rätt lugnt, barnen är i skolan en timme extra och efter de ska vi på en playdate.
.
Middagen igår blev till 4 barn och 3 vuxna, kändes som man gjorde mat till en hel skolklass och att jag är mattanten.
Storkok, köttfärssås och makaroner.
Lillkastrullen med massa makaroner. Och mycket gick åt oxå..
.
Nä nu ska man väl göra nån nytta kanske.
Hej hopp.
.
Och en sak till så förövrigt så är det 9 Arbetsagar kvar. Alltså är vi nere på en siffrit, sjukt!

8 Maj 2012

Känns som jag mest varit överallt idag. Var iväg till Short Hills Mall med Malin för en sista lunch tillsammans på CheeseCake Faktory då hon åker hem i morgon. Sedan blev det lite mer små ärenden gjorda. Köpte tex adapter till bla min data så nu kan jag använda den hemma oxå för det är ju faktiskt bara 10 arbetsdagar kvar och bara 24 dagar kvar till jag är hemma i Sverige igen. G A L E T.
Nu blir det lugnt sista timmen för att sedan köra fullt ös med alla 4 barnen under eftermiddagen. Tack och lov så är ju "screen free week" över iaf och barnen får kolla på tv igen. Minst lika jobbigt för mej som för dom när dom inte får kolla på tv ju.
Back to business.

7 Maj 2012

Dagen har flytit på bra och det har väl inte hänt så mycket märkvärdigt idag. Har handlat mat, som nästan varje måndag och så träffa jag Malin en sväng.
Hade oxå Au pair möte ikväll, mitt sista, Ever. Det slog mej när jag skulle gå därifrån att jag inte kommer träffa tjejerna nå mer (mest troligt inte iaf). Jätte konstigt ju. Och himla tråkigt. Hoppas iaf det går bra för alla tjejer som är kvar.
Nu blir det till att sova, dagar flyger på.
Godnatt.

6 Maj 2012

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har tagit det allmänt lugnt nu från morgonen sedan blir det väl nå äventyr med Evelina kanske men hon är ju inte jorden snabbaste men det visste vi ju redan, hehe.
Redo för dagen


Filmen jag såg igår kväll, Riktigt bra, se den!

5 Maj 2012

Uppdatering.
Det blev en snabbvisit till NYC, mest bara in och köpa första bäst resväska och hem igen. Men det blir lätt så när man tar en lång sovmorgon. Efter så blev det middag med Eve och allmänt häng, trevligt.
Nu är jag tillbaka i sängen och tänkte slå på en film (This means war) och sedan sova.
Här är mina 3 nya väskor som ska hjälpa mej att få hem allt, förhoppningsvis. Jag ville försöka visa storleken på dom två svarta, och ni ser ju att den största är typ hälften så lång som jag så den är rätt stor faktiskt. Men det går inte så bra att ta ett kort utan blixt heller då det blir så suddigt, men det får duga. Köpte båda väskorna för 75 dollar, riktigt bra faktiskt. Så nu kan man ju börja packa....Sjukt!


5 Maj 2012

Ska bara vakna till och hitta orken så ska jag göra mej i ordning för att ta tåget in till NYC. Tog en ganska bra sovmorgon för en gångs skull.
Godmorgon, nu ska jag hitta lite energi i lite frukost.

4 Maj 2012

Uppdatering
Det blev en himla bra dag och kväll. Men hade det inte varit underbart väder ute så hade det nog inte blivit lika bra. Barn måste få vara ute, speciellt efter att ha varit inne i typ en vecka på grund av dåligt väder och när alla är exited för att en fyller år och det är massa sötsaker och presenter, Omg. Men som jag sa så det blev riktigt bra i slutändan.
.
Men tänkte mest bara meddela hur utmaningen gick mellan mina pajer. Det var väldigt tajt men jag skulle nog vilja påstå att den Svenska, min paj vann med en ynka marginal. För egentligen så var det ju inte så stor skillnad på dom båda, men hur som helst så var det väldigt uppskattat av alla så jag kunde andas ut tillslut.
.
Nu ska jag sova. Godnatt.
No one can control me, 
Cause this is what I'm made of.

4 Maj 2012

Idag är det nämligen inte vilken dag som helst, Idag är det faktiskt Collins födelsedag, Hurra Hurra Hurra (och så är det ju fredag). Detta ska tydligen firas med Äppelpaj så därför har jag bakat hela morgonen, okej då, inte Hela morgonen kanske men ett par timmar iaf. Så nu finns det två äppelpajer. Den ena är en "Amerikansk äppelpaj" och den andra är "Saras/Svensk äppelpaj". Den Amerikanske är iprincip färdiggjord förutom att skära till äpplena då. Men det var en färdig deg och en mix till pajen. Medans min paj är gjord från scratch. Båda luktar gott men jag hoppas och tror på att min blir lite godare, lite bättre.
Började med Svensk vaniljsås, Mums.


Den "Amerikanska" redo för ugnen.


"Min" redo för ugnen.


Messy Messy...


Tur att min värdpappa inte var hemma när jag baka han hade ju fått damp eller nått...


Massa äppleskal...


Efterbild! Wolla! Inte ett spår, och det är väl tur de för nu behöver inte min Värdpappa få en hjärtattack.


Borta!


Amerikansk paj VS Svensk paj. Challenge accepted.
.
.
Det blir upp till bevis ikväll vilken paj som kammar hem priset "Folkets favorit".
Nu ska jag byta om och göra mej iordning för gänget som kommer hem från skolan snart.
TGIF.

3 Maj 2012

Uppdatering
Eftermiddagen gick faktiskt riktigt bra. Hade mest bara 2 barn hemma så det blir en hel del lugnare så faktiskt. Jag och Mackie hade fina stunder tillsammans under eftermiddagen och det tar i mot att veta att jag snart ska lämna henne här. Hon sa så mycket snällt/fint till mej och mitt hjärta blir så glad då. Lilltjejen.
.
Jag måste faktiskt erkänna en sak, jag är rätt bra på att laga mat men när det kommer till att koka potatis är jag värdelös. Man kan ju tycka att koka potatis är världens enklaste grej inom matlagningen men det tycker inte jag. Får inte till de nå bra alls. Antingen och oftast blir dom inte riktigt kokade så dom är lite hård eller så blir dom för kokade och mjuk. Går. Verkligen. Inte.
För till middag idag hade vi köttfärslimpa och koktpotatis. Jäkla potatis...
.
Aja nu ska jag strax sova, stor dag i morgon!
Godnatt.

3 Maj 2012

Har gjort lite mer nytta idag jämfört med gårdagen. Va tex iväg och handlade lite mat nyss. Köpte 8 grejer och kom därifrån med 6 påsar. WTF?! Amerikanare kan inte packa (Här får man oftast varorna packade åt en), det ska tydligen var en vara i varje påse typ, OCH så ska det helst vara två påsar i varandra. Snacka om slöseri. Och ja dom har faktiskt bruna papperspåsar som inte har nå handtag, precis som på film.
Jag var även och handlade en prestent till till Collin, han blir en stor kille imorgon, han blir hela 9 år imorgon. Det blir väl lite svårt att bräcka ett trumsett men jag tror mina presenter duger åt han.
Nu ska jag invänta barnen.
.
Ibland har man bara lite tråkigt och då kan man leka med camen, då kan det bli så här tydligen.

2 Maj 2012

Då vad dagen snart slut och jag tog mej igenom den rätt smärtfritt faktiskt. Största delen av dagen, iaf då barnen var i skolan tillbringade jag tiden i en soff/fåtölj i "köket" då orken inte fanns och inte vädret heller, eller jo vädret fanns men det var grått och regnigt hela dagen. Men jag fick iaf sällskap av Mamma, Marielle och tillslut Syster, himla trevligt tycker jag. Skype I love you, vad vore jag utan dej?
.
Resten av dagen då barnen var hemma gick helt okej, lite för mycket energi då ingen av dom varit ute nått på grund av vädret. Men relativt smidigt ändå.
Nu ska jag varva ner med Big B och sedan sova. Imorgon är det torsdag och den här veckan är snart slut. Veckorna rullar på.
Godnatt.

1 Maj 2012

Uppdatering
Konstigt hur en dag kan bara vända så där. Först vädret, hällregna i morse och var allmänt grått och trist, till mittpådagen så blev det klarblå himel, sol och väldigt varmt. Riktigt varmt och fint blev det, himla skönt.
Sedan så avsluta vi dagen med ett enda stort kaos. Så jag är glad över att vara tillbaka i sängen och ifrån allt kaos, nu kan jag bara höra det på avstånd istället och det låter bättre så. Men det blir väl nya tag i morgon med den nya dagen. Nedräkningen är ju i full gång liksom.
.
Nu blir det Big b och sedan sova.

1 Maj 2012

Nu är det Maj, Maj som är min månad. I Maj förra året åkte jag till USA, galet. Nu är det EN månad kvar till jag är hemma i Sverige igen. Det är 21 dagar kvar tills jag slutar jobba, 15 jobbdagar kvar, 30 dagar kvar tills jag är i Sverige igen efter ett år i USA. S J U K T . . .
.
Och dagen i ära är det regn och trist väder ute. Så idag blir det lite jobb inne. Hoppas på att dagen rullar på smidigt. Nå mycket mer än så hade jag inte att skriva just nu så, Talk with you later then.

RSS 2.0