29 Februari 2012

Uppdatering
Detta är icke en bra dag att sitta framför datan och göra ingenting hela dagen trotts att viljan och orkan inte riktigt finns där så tvingar jag iväg mej själv till gymmet för att sedan belöna mej lite med en god lunch med Malin. Perfekt en sån här grå och trist dag.
Hej vad då humörsväningnar...

29 Februari 2012

Sista dagen i februari, sedan har jag bara Mars och April som mina två sista fulla månader kvar på mitt jobb. Och det mina vänner är helt sjukt. 2 månader på ett år med 12 månader, vad hände liksom. Sedan utöver dom där 2 fulla månaderna har jag ju 22 dagar i Maj oxå men endast 2 fulla månader kvar. Gaah, jag behöver få lite panik över allt jag vill hinna med att göra innan jag åker hem. Känns som att hur mycket jag än kommer att hinna göra innan jag åker hem så kommer det inte vara nog mycket, det känns rätt jobbigt.
Så allt som allt så är det 84 dagar kvar, det är ju en del ändå men ändå inte, gaaah.
.
Har planer på att träna idag, men jag tar det lite senare under dagen tror jag om jag ens gör det över huvudtaget, har inte riktigt bestämt mej än. Men jag mår ju bäst om jag tar mej iväg och gör det.
Annars så har jag en extra timme ledigt idag då barnen har "stöd" en timme efter skolan.
Men nu först och främst ska jag skypa med min mamma, wiihoo.

28 Februari 2012

Nu är man tillbaka i sängen och ska snart släcka ögonen för dagen.
Har haft en rätt datorfri dag, eller iaf fejjafri dag, kände att jag behövde en pause och istället gjorde jag lite nytta här hemma. Har tvättat en hel hög med massa kläder både mina och "mina" barns kläder, som för övrigt använder mer kläder än jag.
Sedan var jag ju iväg på gymet och drog 5 km på löpbandet och höll samtidigt på att dö på kuppen, kändes iaf som så.
Annars så har jag skypat lite med min syster, det gör alltid dagen lite bättre.
Och sedan så finns det fullt med vårtecken ute, fullt med fina blommor som poppar upp.
Halva veckan och lillördag i morgon, veckan rullar på.
.
Hoppas iaf på en lugnare natt i natt, sov himla oroligt igår natt med massa konstiga drömmar.
Goodnigt.

27 Februari 2012

Uppdatering
Så där, då var måndagen snart slut och veckan har verkligen börjat.
Har tänkte på en sak, att jag har väldigt snälla barn ändå. Dom är inte så jobbiga som man kan tro, hehe. Dom lyssnar ju faktiskt på mej 9 av 10 gånger, det finns ju liksom värre barn. Och sedan om man kollar tillbaka på hur det var när jag kom så är det en sjukt stor skillnad från då och nu. Barnen har blivit så mycket bättre och det är så roligt att se sån stor skilland. Allt blir så mycket lättare.
Sedan börjar vi gå mot varmare tider här och jag har till och med sett vårblommor komma upp ute, det tyder ju oxå på en lättare och roligare tid. Nu kör vi.
.
Haha jaha var man överdrivet pepp då, man skulle ju kunna tro att det hänt nått speciellt men det har det inte. Aja det är väl rätt bra ändå.
Godnatt.

27 Februari 2012

Monday, I own that.
.
Började dagen med en ett rätt stort craving på Marabou chokladkaka, inte okej men stillade mitt craving med några M&M inte lika gott men det fick funka, vad gör man inte liksom.
Nä men annars så är det vädret som håller mej uppe idag, solen skiner och det är rätt varmt. Var i väg på ett spinning pass oxå och nu väntar jag på en skypdejt.
Hörs Heej.

26 Februari 2012

Uppdatering
Men så jävla skönt då att den här kursen är över och jag är klar med alla min credits. Wohoo. Dagen var dock rätt seg och jag var inte hemma förrens vid 7 på kvällen. Nu ligger jag i sängen och kollar halft på Oscars galan.
I morgon kör vi på en ny vecka och jag längtar redan tills helgen, gött.

26 Februari 2012

Drar in till NYC för att gå min sista kursdag, S K Ö N T. Sen kan ju den där skatan ta och flyga nånstans.
Hörs hej!

25 Februari 2012

Uppdatering
Okej ska jag bjuda på ett gott skratt? Tror jag gör de för det är nått jag skulle behöva nu, för att glömma bort mina bekymmer.
So here you go! Jag tycker jag är rolig iaf...




Jag vet, men det är inte så lätt alla gånger utav 10 när man är efterbliven.
Godnight USA, Godmorgon Sverige.

25 Februari 2012

Uppdatering
Har haft en trevlig dag med bra sällskap och bra shopping. Nu ska jag nog inte röra mej många meter från sängen utan tänkte ägna kvällen åt att kolla på film. Ska se Hugo som nyligen gått på bio här, och sedan kanske jag kollar på The Grey eller vad den nu heter.

25 Februari 2012

Uppdatering.
.
But when I play, I never stay
.
Ska hämta upp Malin nu så ska vi spendera lite pengar på mallet.
Hörs hej.

25 Februari 2012

Ja det är ju faktsikt den 25e nu, klockan är straxt efter 12 på natten.
.
Har kollat och fixat lite med det sista på min slut uppgift inför söndagen och jag tror det fan får räcka så där. Bättre blir det inte helt enkelt, inte om jag ska göra den iaf. Hoppas bara hon inte ser att jag faktsikt kapat rätt mycket rätt av från Wikipedia, vore ju sådär faktsikt. Aja jag orkar inte riktigt bry mej.
.
Kvällen har iaf varit bra, Eve kom hit och hängde gäng med mej. Blev kinamat och BB på golvet i mitt rum. Just nu jobbar jag väl egentligen men barnen sover så jag kan nog göra samma sak och ska göra samma sak om en stund. Får se vad morgondagen har att erbjuda, förhoppningsvis en helt okej sovmorgon iaf.
Goodnigth.

24 Februari 2012

Fredag, känns inte som de men dagen rullar på och om en timme ska barnen hämtas hem.
Har tydligen fördrivit morgonen på ett eller annat sätt vet inte riktigt hur dock. Var iaf i väg en sväng på gymmet. Nu har jag suttit och skrivit på den här jäkla avslutnings uppgiften som är till men kurs nu på söndag, gymt tråkigt och nu har jag fått nackspärr av den oxå typ. Eller skrivit och skrivit, jag har läst och kopierat, hehe. Jag tänker ju inte lägga ner för mycket energi på en skit kurs som den här, lagomt irriterad är jag på den. Så nu ger jag upp, inte riktigt klar med den, kanske halva kvar men det tar jag vid ett senare tillfälle.
.
Annars så la jag ut en annons på blocket om mitt Fristilen gymkort som jag vill överlåta till nån. Så om någon känner sig pepp på att träna på Fristilen så kan ni gärna få ta över mitt kort. Just let me now.
.
Ikväll blir det lugnt, jag jobbar men Eve kanske kommer över och hänger lite med mej, så det är väl bara full fart mot helgen helt enkelt.

23 Januari 2012

Uppdatering
Har haft en riktigt fin dag både ute och inne. Började dagen med att åka till gymmet och dra 5 km på löpbandet. Efter de åkte jag till Mallet i närheten för att köpa en sommar klänning men kom därifrån med en topp och en huvtröja, vad händer där liksom? Nä men tråkigt nog så var klänningen slut som jag hade spannat på, typiskt obra.
Skypade oxå med Mamma, Pappa och syrran under dagen. Det gör alltid dagen lite bättre.
Annars så har barnen varit bra och nu är dom iväg på cub scouts så det är rätt lugnt här.
Tänkte avsluta min dag med ett av snitt av BB, hehe illa. Och i morgon när man vaknar är det Friday, woop woop.
Over and out, Goodnight.


23 Februari 2012

Here we go again! 9 Månader i USA idag, 3 more to go!!
8e Månaden bara flög iväg och lika så Februari, vart tar allt vägen liksom.
Nu släppa av kidsen och sen intar jag gymet en sväng.
Torsdag it is.

22 Februari 2012

Uppdatering
Sitter just nu ensam i ett tyst hus, barnen och Chris är iväg en sväng, så jag har roat mej med att kolla på Big Brother, och tragiskt nog har jag nog blivit fast i det och vill bara se mer. Illa. Aja annars så fick jag sällskap av Evelina på lunch här, jag åt sushi, gött och hon hade med sig ballerina kex, göttigare. Men sen dissa hon mej.
Annars så har vi haft fint väder idag, även fast jag fryser nu, så har det faktsikt känts som vår ute och jag har typ inte varit ute nått ändå.
Take me back..

22 Februari 2012

Back on track, så att säga. Igår fick jag dispans på att sova och inte göra så mycket jobb. Fick ju desto mer att göra idag då. Nu från morgonen har jag tvättat en hel hög med barnkläder (håller fortfarande på), jag har städat barnens rum och dammsugit, diskmaskinen är urplockad, och justja nu kom jag ju på att jag skulle ta upp maten ur frysen - got to do that now, men nu börjar sysslorna sakta försvinna och jag kan ta tid till mej själv. Skulle behöva en dusch tillexempel för det var nog faktiskt ett tag sen sist, fräsch.
Joråsatte..

21 Februari 2012

Uppdatering
Sängen har nog aldrig varit så skön som den varit idag. Skickade först i väg barnen till skolan, gick super, glada och snälla barn, då blir man glad själv även utan sömn på ett dygn. Så jaa det blir ju 25 timmars vaken tid igår-idag, gött. Så att lägga sig i sängen när barnen var iväg skickade på skolan var Underbart. Så nu har jag fått mej cirka 5 timmars sömn och ska strax hämta hem barnen igen. Chris tyckte jag skulle sova under dagen idag även fast det finns en massa som skulle behövas göras, vi har tillexempel verkligen noll mat hemma så barnen fick till och med köpa lunch på skolan idag för att vi inte kunde göra lunch här. Sedan är det lite tvätt och städning som oxå skulle behöva göras men det får bli ett projekt i morgon. Men när Chris kommer hem från jobbet i eftermiddag tyckte han att jag skulle fara och handla mat så skulle han ta barnen, så det funkar ju. Back to business.

Chris föräldrars hus, jag vill tillbaka. Kändes inte rätt att ta på sig vinterjackan igen när man kom hem..

21 Februari 2012

Uppdatering
Så nära men ändå så långt bort. Väntar på mitt sista färdmedel som tar mej nästan ända hem, tåget. Är sjukt trött, ingen sömn under natten och frös nästan ihjäl ute, mitt i natten, i väntan på bussen som var en timme sen. Ibland är livet göttmos.
Just nu surfar jag på Starbucks Wifi då jag köpte en varm chocklad för att värmed upp mej med. Nu blir det sista kraftansträngningen för att ta mej hem, men satan vad jag längtar till sängen, ska bara slänga i väg barnen på skolan först.
Väldigt trött tjej som kämpade mej till att skriva detta inlägg och det tog typ en kvart, gött internet..

21 Februari 2012

Inte riktigt hemma än men det börjar närma sig. Jag är iaf klar med alla flygen hit och dit. Nu hänger jag lite gäng på Phillis flygplats innan jag ska ta taxin till bussen. Kung resa. Inte sovit något än men hoppas på två timmars sömn på bussen men känner jag mej själv rätt så lär ju inte de hända.
Är det inte konstigt att en väska kan bli så mycket tyngre på resan hem då jag ändå inte köpt nått typ. Tycker det är mycket konstigt. Och kallt är det här oxå vilket jag inte heller gillar.
Aja, en lite taxiresa, en bussresa, en liten tågresa och sen en liten promenad men SEN är jag hemma igen. Woop Woop.

20 Februari 2012

Uppdatering
I´m in Miami bitch. Landade nyss i Miami för en mellan landning på ett par timmar. Men det kan ju hända att jag "råkar" missa mitt flyg hem till NJ. Helt sjukt vad jag vill stanna här ett tag, och helt sjukt vad coolt det var att flyga in över Miami så här på natten när hela staden lysser upp. Vill. Inte. Åkat. Här. Ifrån.
Den obligatoriska flygplats-bilden. Tummen upp för Miami!

20 Februari 2012

Time to leave a sunny Florida... Jag kommer att sakna Florida. Sitter på Pensacolas flygplats nu och väntar på att få borda planet om en stund.
Idag besökte vi stranden och havet en sista gång, så fint ju.
Aja jag har ju iaf blivit en höjdare på att flyga efter den här resan. Jag kan flyga jag är inte rädd, Jag kan flyga jag är inte rädd.
Come fly with me, come fly come fly away.

19 Februari 2012

Uppdatering
Okej nu börjar jag gruva mej för min låååånga hemresa som börjar i morgon. För inatt kan nämligen vara min sista sömn på si så där, minst, 24 timmar. Göttmos. Därför tänker jag sova himla skönt inatt för i morgon börjar äventyret att ta sig hem till kalla New Jersey, men först ska jag ju kolla läget i Miami.
Godnatt, eller jaa i Sverige är ju klockan 6 så jag kan ju säga godmorgon till er där hemma som är eller snart är på väg till jobbet.

19 Februari 2012


Vakna upp till det här idag. Helt okej.
.
Haft en bra dag med mesta dels sol och värme. Underbart och jag vill inte åka hem till kalla New Jersey. Fast Evelina har ju ballerina kakor till mej så jag måste ju komma hem, hehe.
Nä men annars så har vi varit ute mesta dels av dagen. Vi var på en Hund parad i eftermiddag, tokigt vill jag säga. Men roligt att se. Nu förbereder vi oss för kvällen och middagen, dricker lite margaritas i väntan. Sista kvällen i Florida och jag vill stanna här för alltid, nästan.

18 Februari 2012

Uppdatering
Bra dag, har hunnit med och sett en massa och har även hunnit med sol, värme, vind, kallt och regn. Här vill jag stanna. I morgon blir det äventyr igen.
Nä jag har nog inte så mycket mer att säga, det kommer nog upp lite bilder sen när jag är tillbaka i New Jersey.

18 Februari 2012

Resan och allt gick superbra igår. Så nu har jag precis vaknat efter min första natt i florida. Det är underbart att vara här, det första jag såg när jag kom ut från flygplatsen var palm träd, coolt, och jag fick oxå känna sånna här riktig utlands värme/luft när jag kom ut, trotts att jag redan är i "utlandet" i New Jersey oxå så var det en en stor skilland och det känndes som man kommit till Kreta eller så.
.
Jag tror jag har glömmt och säga att jag bor hos Chris föräldrar, som har ett hus här nere och som bjöd hit mej. Så jag bor hos dom nu under helgen och dom är så underbart söta och snäll. Dom känns verkligen som en familj till mej. Så idag har vi nog en hel del planerat, eller det har vi hela helgen, mycket ska hinnas med på lite tid men jag gillart. Så det blir nog en full späckad dag. Får se vad vädret bjuder på dock.
.
Annars så fick jag se havet och stranden igår oxå, underbart och gud vad jag kommer att sakna det när jag åker hem till Sverige. Och vattnet här var så där grönblått och jätte fint med en alldeles vit sand. Beautiful!
.
Nu blir det till att kliva upp och äta lite frukost. Bilder och så kommer sen.


17 Februari 2012

Uppdatering
Har iaf tagit mej så låmgt som till flygplatsen efter, tåg, buss och taxi resa. Försökte nyss gå på fel flygplan, ett tidigare flygplan men fick snällt vänta en liten stund till. Allt har gått bra hittills så jag hoppas det fortsätter på samma spår. Ovanligt lugn än så länge iaf, får väl se hur det känns på planet men jag har ju iaf en första class biljett, gillar att resa med still ja, hehe.
Min buss bild som jag inte kunde ladda upp i förra inlägget, trött och osminkad tjej.


Och just nu på flygplatsen, ska snart få gå på planet. Ett ansikte har jag fått på mej och jag känner mej lite mer levande. Här skinner solen varmt.
.
Hörs i florida nästa gång!

17 Februari 2012

Uppdatering
Nu sitter jag äntligen på bussen och vi är på väg till Philadelphia, lite senare än planerat, lite typiskt så här i början av min resa men jag tror det går bra.
Nähe så gick det inte att ladda upp nån bild då. Ska iaf åka buss nu i 2 timmar, jag är trött och kall. Det är grått disigt och tråkigt ute, hoppas på fint väder i Florida när jag kommer dit senare idag.
Stay tuned

17 Februari 2012

So tell them all that I'm on my way
New friends and new places to see

.
Klockan ringde, eller ja jag vaknade 3 minuter innan den och trodde nästan jag försovit mej men nu är jag redo att gå ner till tåget för att på börja min resa. Trött är jag men jag fick några timmars sömn iaf, kl är ju halv 5 på morgonen här nu och det är väldigt mörkt och kallt ute, tugnt.
Hörs senare när jag är på bussen.

16 Februari 2012

Uppdatering
Sova? Nu? Det skulle jag behöva men det känns inte som det kommer hända än på ett tag. Har varit trött och gäspat hela dagen men nu när jag skulle behöva vara trött och sova eftersom jag ska upp om några timmar så är jag ju så klart inte trött, inte ens en liten tanke på att vilja sova nu. Typiskt obra. Sedan att man vet att man ska upp om några timmar gör ju inte saken lättare.
04:00 Ringer klockan för att starta mitt äventyr till Florida.
Håll tummarna för mej och önska mej lycka till för det känns som jag kommer behöva det.
Stay tuned, fortsättning följer.

16 Februari 2012

Packa? Packa! Vad ska jag packa?!
Ja för planen är ju att jag ska vara i Florida i morgon, om allt går som det ska vill säga, man vet ju aldrig. Tänkte iaf packa så lite som möjligt men jag vet ju att jag är rätt dåligt på det där med att packa, brukar ju sluta med att jag har alldeles för mycket med mej ändå.
.
Barnen går ju halv dag idag oxå för att dom är lediga i morgon typ så det blir väl till att jobba tills jag slutar vid 8 tiden och sen sova för att sedan kliva upp vid 4 tiden i morgon bitti. Men får väl se om jag lyckas somna inatt eller om jag har för mycket panik för de. Gaah, vad har jag gett mej in på? Ska jag åka iväg själv?!.
.
Nä okej det här blir väl bra, nu ska jag göra nån nytta.

15 Februari 2012

Uppdatering

Woop Woop, I did it I did it! Pretty goood. Och ingen hår tuss blev över, hehe.

15 Februari 2012

Onsdag, det är ju nästan så att jag flyger till florida i morgon, lite panik? Jaa liite kanske. Även fast det är på fredag morgon kl 5:11 som mitt äventyr börjar till florida så är det mycket som ska fixas innan och det är mycket tankar som snurrar innan. Vad ska jag packa?, Vad ska jag åka i? Ska jag ha med mej nå papper? Kommer jag hinna alla tider? Kommer jag hitta en taxi? Kommer nått vara försenat? Kommer mina biljetter funka(med tanke på att det är usa vi pratar om)? Kommer jag hinna med flygplans bytena? Kommer jag hitta på flygplatserna? Ja lite tankar så där som snurrar runt i huvudet just nu inför mitt äventyr. Men allting brukar väl lösa sig i slutändan va?
.
Annars så idag så ska jag fixa och dona lite, packa för barnens helg, skriva ut lite papper och tydligen handla mat, får se om jag gör de i morgon istället.
Aja..
Bjuder på en skön låt, Runaway Baby - Bruno Mars

14 Februari 2012

Uppdatering
Har haft en rätt bra dag idag trotts allt. Hade ne trevlig lunch med Malin, hamburgare och glass till efterrätt dagen till ära. Efter de var det mest bara att hämta barnen och dom har varit väldigt snälla och glada idag och då blir man själv snäll och glad, god/ond cirkel.
Nu ligger jag i sängen, kollar lite halvt på Glee och kollar runt på datan. Snart ska jag slå huvudet på kudden. Godnatt.

14 Februari 2012

Nån gång ska jag oxå ha en perfekt alla hjärtans dag, men det händer inte i år heller. Kanske nästa år..
.
Har iaf tränat och ska nu ner down town för att möta upp Malin för en fika. Annars så är det här ungefär som vilken dag som helst förutom att alla amerikanare överdriver dagen till max, göttmos.
La iaf i ett litet alla hjärtans dag kort till mina barn i deras lunch väska och jag hoppas det uppskattas.
Vill önska alla min fina en fin alla hjärtans dag! You now I miss you and love you all!


13 Februari 2012

Uppdatering


Min nya jacka som jag köpt i lördags om ni ville se den tänkte jag. Rea och dragkedjan är felvänd, störmomentet numer ett men jag gillar den ändå.
.
Nu ska jag ta mej en promenad, men inte i min nya jacka den är lite för tunn än.

13 Februari 2012

Uppdatering
Just ja glömde säga de, IDAG ÄR DET 100 DAGAR KVAR TILL JAG SLUTAR JOBBA SOM AU PAIR!!!!!
Det var allt jag hade att säga.

13 Februari 2012

Höll på att starta dagen med att tvätta mobilen i tvättmaskinen, hade ju faktiskt varit mindra bra start på dagen om jag lyckats med de.
.
Idag blir det nog rätt lugnt under dagen, tror jag skippar gymmet för vi har städerskor i huset som ska städa huset från golv till tak, kanske var på tiden.
Annars så händer det inte så mycket annat idag förutom att jaghar ett au pair möte ikväll, wihoo vi ska göra alla hjärtansdag kort till familjerna... Ser fram i mot de vill jag lova...

12 Februari 2012

Uppdatering
Hoppar i lite mys kläder i ett hopp att min huvudvärk ska försvinna och lägger mej för att kolla på Grammygalan.

12 Februari 2012

Uppdatering
Some people just need a high five.
In the face.
With a chair.
Typ så känner jag om min kurs lärare, ursäkta men vilken j*vla k*rring. Inte helt okej. Och sen vad är grejen med att dom tre klasserna som tar den här kursen inte har lika uppgifter. Vi har en massa läxor och uppgifter medans dom andra inte har några alls, och då är det samma kurs och vi strävar efter samma sak. Skit kurs.
Och ont i huvudet har jag haft hela dagen oxå. Det kunde alltså ha varit en bättre dag, för kallt har det oxå varit.
Så nu tänker jag inte göra mer för dagen, ligga i sängen och kolla grammy galan typ.
I morgon är det ny vecka, nya tag. Desutom är den en kort vecka och sedan Floooooridaaa.

12 Februari 2012

Godmorgon.
Vad gör alla den här söndagen? Jag är på väg ner till tåget för att åka in till City för att gå lite skola mellan 10-16.
Talk to you later, ikväll när jag kommer hem.

11 Februari 2012

Uppdatering
En riktigt bra shopping dag blev det trotts allt och snön försvann lika fort som den kom, så ingen är gladare än jag just nu ungefär. Hittade mest bara grejer på rea oxå idag så det kunnde ju inte bli så mycket bättre. Det blev en tröja, en jacka, en kläning och 3 st skärp och ett örhänge oxå. Nöjd.
Så nu resten av kvällen blir det lugnt, ska kolla lite film nu och sen blir det en rätt tidig kväll då jag ska in till city och skola i morgon.
Slänger kanske upp nå bilder i morgon på vad jag handlade, nu ska jag slänga huvudet på kudden och sova.
Goodnight everyone.

11 Februari 2012

Uppdatering

Nu tänker jag ge mej ut i "snökaoset"
Hörs heeej.

11 Februari 2012

Först och främst vill jag säga grattis till världens bästa Rebecka som fyller år idag! Så grattis till dej och hoppas du får en toppen dag!:) Saknar dej.
.
Sen vill jag oxå säga Hej mitt vinterland, Vad gör du här?! Baken är tänkt med snö och det fortsätter falla, ingen höjdare att vakna upp till på en lördag direkt. Så risken finns ju att man blir insnöad men jag vägrar, jag har ju planerat en shopping dag så jag tänker ta mitt rymdskep och åka till ett mall ändå. För vi ska ju inte överdriva med att det är as mycket snö det är det ju inte men vi är ju inte heller i Sverige så en cm snö här är som en meter hemma.
.
Men annars så är jag ensam hemma än så länge, underbart att vakna upp i ett tyst hus och äta fruskost självi lugn och ro, mmm. Och sen att min data laggar var annan sekund är ju en annan fema, gaah.
Så nu orkar jag inte skriva mer för det bara laggar hela tiden och jag tänker inte ens försöka mej på att lägga upp en bild.
Så Over and out.

10 Februari 2012

Uppdatering
Tvärvändning på våra planer för kvällen skulle man väl kunna säga. Från en ute kväll till en hemma kväll. Lite trist äre, men skönt med fredagsmys, man är ju trots allt väldigt trött efter en veckas jobb.
Evelina är på väg hit och då ska vi väl lyckas komma överrens om vad vi ska äta, det var tydligen omöjligt ikväll, hehe. Sen blir det nog mest bara häng hela kvällen.
Happy friday.


10 Februari 2012

Passade tid att göra ett blogg inlägg nu tycker jag, precis så här när jag försöker göra klart läxan inför söndagens kurs. Alltså går det inte så bra att leta fakta om Cambridge College.
.
Aja fredag idag, wihoo. Känns bra trotts att kvällens planer kanske inte riktigt blir som det var tänkt, För USA är inte alltid så bra som man kan tro.
Blir iaf själv i huset ikväll då barnen åker till sin momma efter skolan. Så kvällen kan nog bli hur som helst, återstår att se liksom.
.
Nähe mer än så hade jag nog inte att säga nu, och den här läxan ska ju faktiskt bli klar nångång oxå.
Back to work.

9 Februari 2012

If you ask me how I'm doing I would say I'm doing just fine.
.
Torsdag, dagen före fredag, veckan börjar ta slut, gött.
.
Ni vet hur det är, barnen är i skolan jag har varit på gymmet. Gjorde faktiskt bra ifrån mej på gymmet idag, trots att jag tränande på egenhand.
Nä annars änder det inte så mycket och jag har inte så mycket tankar just nu. Eller jaa det låg lite snö på marken i morse men det ordnade upp sig under dagen så nu är den borta igen, skönt.
Sorry gud men du missade din chans om att ge oss snö och nu är det försent så bättre lycka nästa år.
Bara en massa svamel om ingenting känner jag nu så jag ska sluta men innan vill jag bara säga en sak till,
.
Min syster är bäst och jag saknar henne mest av allt, krya på dej och keep it up, jag är snart hos dej igen. Massa kärlek till Karin storasyster Magnusson.


8 Februari 2012

Uppdatering
Men gött, nu är jag tillbaka i sängen och det betyder ju att snart är onsdagen slut och vi kan gå vidare i veckan och närma oss helgen istället.
Eftermiddag/kvällen blev inte riktigt som tänkt men det fick ju gå ändå, vad ska man göra åt saken liksom, gilla läget och vara tyst.
Godnatt, hörs i morgon.

8 Februari 2012

Uppdatering
Ha! Försökte mej på en uppdatering och förnyelse av min bloggdesign men såatte jag ångrade mej ganska snabbt, det är ju iprincip omöjligt att få till nått bra, bara en jädrans massa koder hit och dit som man inte förstår nått av.. Nej så som bloggen ser ut nu, får duga ett tag till. Bättre lycka nästa gång kanske..

8 Februari 2012

Onsdag, halva veckan har gått, wihoo.
.
Jaa det är väl ungefär som vilket onsdag som helst idag. Barnen är på skolan, jag har gymmet och städat undan lite här hemma, just nu väntar jag på att tvätten ska bli klar och som sedan ska vikas undan. Woho, party ondag.
Hämtar iaf barnen en timme senare idag då om har lite "stöd" efter skolan.
.
Kollade mailen oxå och fick lite panik, har fått ett mail om min dead line på när jag måste ge ett förslag på datum hem.. Även fast jag redan skickat in ett förslag på datum tidigare så blev det här mailet ett bevis på att det börjar närma sig faktiskt. Min dead line var den 28e Februari. Men nu får jag inte reda på vilket datum det blir förrens tidigaste 2 månader innan jag slutar jobba. Vilket är lite drygt och jag inte riktigt förstår poängen med de men så är det iaf.
Gym Class Heroes - Ass Back Home
.
Hare gött.

7 Februari 2012

Uppdatering
"When I walk in the spot, this is what I see
Everybody stops and they staring at me
I got passion in my pants and I ain't afraid to show it
I'm sexy and I know it"
Haha det har Collin gått runt och sjungit på idag. Roligt.
.
Annars händer det inte mycket just nu så här i början av veckan.. Ska straxt sova så vi kan ta itu med en ny dag så vi kan komma framåt sakta men säkert. Godnatter.
.

7 Februari 2012

Har knappt hunnit varit hemma nått idag än så länge. Blev gymmet först i morse och sedan har jag gjort en massa ärenden, bla storhandlat mat.
Så nu är varorna i kylen och jag tog en lunch ute på altan, åh vad jag gillar vårvärmen. Vill inte att den ska ta slut men det verkar lurt på att det ska komma lite snö i morgon.
Nu ska jag bara ta det lugnt sista timmen sen så ska jag hämta hem barnen.
Over and out!

6 Februari 2012

Uppdatering

Hehe tja tja, jag har det roligt här hemma men nu ska jag åka och hämta upp Mackie och sen lär jag vara ute och ränna fram tills kvällen. Hörs heeej!

6 Februari 2012

Då var det måndag igen och ny vecka har börjat. Vi bara kör.
Var iväg på ett spinningpass i morse och nu ska jag snart begemej ner mot postofficet för att skicka iväg ett brev. Annars så är det en helt vanlig dag med fint väder utanför, strax över 10 grader och strålande sol, det gör faktiskt måndagen lite lättare.
.
Och en annan sak, jag ska aldrig sakffa katt! Det har jag iaf kommit fram till under dom här 8 månaderna i ett hus med en katt. Usch.


5 Februari 2012

Uppdatering
Wöhö, Giants vann!!
Nu sova sova säng säng, Godnatt!


5 Februari 2012

Uppdatering.
Superbowl söndag.
Har varit på språng hela dagen och dagen har bara flygit fram trots att jag haft kurs idag. Så nu är jag äntligen tillbaka hemma igen efter att ha varit en sväng hos Evelina och kollat lite Superbowl. Kollar sista halvleken hemma, Synd att man inte kan reglerna men GO GIANTS!.
Kursen gick iaf bra, träffa lite svenska tjejer så det var roligt. 2 More to go, Sen är jag klar.
Patriots VS Giants

5 Februari 2012

Godmorgon! Jag är på språng till tåget som går in till NYC för att gå lite skola.
Ha en bra dag alla!

4 Februari 2012

Uppdatering

Godnatt alla min fina!

4 Februari 2012

Lördag och dagen har jag spenderat som en lördag ska spenderas. Jag har tagit sovmorgon, underbart. Därefter slängde jag ihop min läxa inför i morgon och när den var klar drog jag och hämtade upp Evelina för att kolla runt lite i ett Mall och lite froyo innan vi drog hem och hämtade upp Malin för att handla mat till Tacoskvällen här hemma. Nu hänger vi lite gäng och snackar massa skit. Mätta så vi nästan kan rulla fram är vi oxå.
Slappare lördag, har inte haft mycket mer ork än så idag ändå.
Peppar för "skola" i morgon då, wihoo..

3 Februari 2012

Uppdatering.
Wihoo helgen kan börja, S K Ö N T.
.
Yes hade man lite flyt då, kom in på en kurs som börjar nu på söndag i NYC, så jag kan göra klart dom där j*vla creditsen. Men det ska ju inte vara för lätt tydligen så det blev sturl med betalningen och dom lyckades dra två gånger, Tackar. Hoppas man får tillbaka hälften av pengarna iaf, annars vet jag en som inte kommer vara så glad. Amerikanare alltså..
.
Annars så ska jag strax åka och möta upp lite au pair tjejer, trevlisch.
Göttmos, ha en bra helg, hörs hej!

3 Februari 2012

Hmm vad ska jag skriva här då? Det vanliga? Att jag varit på gymet och att barnen är på skolan. Jag har oxå kollat och fixat lite inför Florida resan. Något mer spännande? Ikväll ska jag möta upp några från min au pair grupp för en liten hej och hej då middag. En åker och en ny kommer. Så är det med au pair livet.
Anyways, Happy friday!


2 Februari 2012

Uppdatering, igen.
Nä jag hann inte sova på saken tydligen. Tog och bokade en resa till florida nyss, jag bara gjorde det. Gaah nu har jag lite smått panik. Men nu har jag gjort det, jag kan inte ångra mej nu, det kommer inte bli den lättaste resan men det är bara jag som kan göra den till den bästa. Jag lever ju bara en gång.
Äsch f*ck this! IM GOING TO FLORIDA BABY!!!
17/2-20/2

Fasen om det inte är sol och varmt när jag kommer ner..

2 Februari 2012

Uppdatering
Ja alltså lite dum i huvudet är man nog ändå, har jag kommit fram till. Att man orkar tänka (fast egentligen orkar jag inte men gör det ändå) så mycket på så många små saker, varför inte bara ta det som det kommer och inte över tänka allt, varenda lite pytte sak. Jag gör det ju bara jobbigt för mej själv.
Det är ju ett under att jag tog mej hit liksom. Fast det är ju de som är det konstiga, det var inge svårt att bestämma mej för att åka och för vilken familj jag skulle till, jag bara gjorde det trotts att det var en sånn stor grej. Men när det kommer till små saker ska det genast bli svårare än vad det egentligen är.
.
Så nu är jag här, once in a life time, små saker kan inte stoppa mej, I just have to do it.
Fast jag sover på saken först...

2 Februari 2012

Uppdatering
Om jag bara hade haft lite flyt nu så skulle det underlätta så himla mycket för mej. Jag har nog kommit fram till att jag är en person som bekymrar mej och tänker alldeles för mycket, speciellt på saker som inte är allt för stora. Det tar en massa enerig. Och trots att jag känner mej glad har jag en massa tankar som snurrar på "problem" som ska lösas på ett eller annat sätt, men jag vill bara få det gjort, jag vill inte behöva gå runt och tänka på det hela tiden. Jag vill få lite svar, men å andra sidan så i slut ändan så brukar ju det alltid lösa sig, men fan vad jag ska tänka och bekymra mej innan. Gaah..

2 Februari 2012

2/2-12
Happy groundhog day! Idag bestämmer nämligen en groundhog om det blir vinter i 6 veckor till eller om våren är här, För ser groundhogen sin skugga när han kommer upp från sitt ide så är våren här. Men tydligen så såg han inte sin skugga idag och då betyder det alltså att vi ska ha vinter i 6 veckor till... Inte okej, men jag tvivlar lite på att det blir så faktiskt.
Så ser groundhogen ut, typ som en bäver fast utan svans. Vi har en som bror på vår bakgård, men han tar nog en lite sovmorgon för än har jag inte sett han efter "vintern".
.
Annars så är jag rätt nöjd över att det är torsdag, jag har tränat och barnen är på skolan.
Jag håller tummarna för att jag kommer in på en kurs i helgen och att jag kan få en bra biljett pris på en flygstol till florida, kom igen då, geee mä.
Over and out.

1 Februari 2012

Uppdatering
Snabbinlägg innan jag sluter ögonen för natten.
Eftermiddagen har varit riktigt bra faktiskt, lugn och skön. Men det är väl så det blir när man har bara 2 barn som jag skrev upp mej för. Vi har läst massa böcker och båda barnen har suttit snällt och lyssnat. Skönt att få bort dom lite från tv och datan som i vanliga fall är väldigt populärt på eftermiddagen.
God middag blev det i dag oxå, kyckling och curry gryta med ris, möms.
.
I morgon torsdag, dagen innan fredag, skönt.
Nu dejt kudden, Godnatt.

1 Februari 2012

Uppdatering
Haha dom varnar till och med för att det är rekord varmt idag, nu är det 16 grader ute. Göttmos!

1 Februari 2012

Nu var januari slut och februari kan börja. Skönt med en ny månad faktiskt.
Och det är ju nu snart vintern ska vara slut känns det som, fast vi väntar ju fortfarande på att den ska börja, Idag är det som igår, ungefär 15 grader ute. Vi skippar vintern helt tycker jag och drar igång med våren nu.
.
Februari månad tänkte jag göra till en lite nyttigar, lite mer träning, lite bättre månad. Så därför börja jag dagen (efter jag släppt av barnen på skolan då förstås) med ett kick ass pass som vanligt på onsdagar. Inte ett dugg pepp på de innan men jäklar vad gött det känns när en timmes passet är klart och man bara gjorde de. Efter passet stannade jag till i bastun en sväng, riktigt nice.
Där efter var det bara att åka hem och börja med hemmafru sysslorna, städa diska, kuljul. Men nu är jag så gott som klar med de, ska bara förbereda lite mat innan jag hämtar hem barnen.
.
Åh tyspiskt det är bara onsdag idag.. Fast å andra sidan så är det jäkla tur att det inte är måndag iaf, det hade ju varit värre.
.
.
I don't know, where you're going
Or when you're coming home
I left the keys under the mat to our front door
For one more chance to hold you close
I don't know, where you're going
Just get your ass back home


31 Januari 2012

Uppdatering
Men hej våren, vad trevligt att du kom så här tidigt. Ungefär så har det varit idag, helt sjukt fint väder. Tog en promenad och valde min lila vår/höst/vind jacka men till och med den var för varm för att ha. Jag gillart.
.
Mer än så hade jag inte att dela med mej av just nu trots att mina tankar is waaay to many..
.

.
Godnatt.

RSS 2.0