4 Juni 2012

Ser att det fortfarande några tappra hjältar som är in och kollar här ibland trots min brist på blogginlägg sedan jag kom hem till lilla landet lagom. Jag får ju lite dåligt samveta att ni faktiskt är in och kollar och så har jag inte skrivit nått nytt här. Jag har funderat på att ha kvar bloggen även nu när jag är hemma i Sverige men trots mina funderingar så har jag bestämt mej för att gör ett sista inlägg för att avsluta bloggen, Sista inlägget som kommer nu.
.
Mina framtidis planer sträcker sig inte långt. Nu och fram tills sommarens slut kommer jag att bo i min fina vänns lägenhet i stan (Stort tack till Marielle<3) och jobba i frösötornets fik. Och där i mellan jobbet kommer jag att roa mej rätt mycket med min syster och mina vänner. Mycket dans, skratt, goda drinkar och tokigheter blir det nog. Jag ser väldigt mycket framimot sommaren, om den nu bara kan komma nån gång, den skulle ju har varit här för länge sen men som det är nu regnar den bort. Men vi försöker hålla hoppet upp för en fin, varm sommar.
.
Annars så har jag många tankar över Atlanten och det stora landet USA. Min lilla flicka där borta saknar mej och mitt hjärta blöder lite för varje gång jag hör från henne. Jag har mail kontakt med dom där borta och det är skönt att höra att alla mår bra. Jag kommer fortsätta hålla mailkontakt och den kontakten tänker jag inte tappa. Snart ska jag tillbaka för att hälsa på, inget datum bestämt precis men nån gång inom en snar framtid ska jag tillbaka. Det är inte bara familjen jag saknar utan jag har många vänner där borta som jag saknar oxå. Men vi ses snart igen.
.
Efter sommaren får vi se om det kanske blir nya äventyr, vem vet och då kommer jag självklart starta en blogg så ni kan följa med. Men då kommer jag att informera er om det när/om det händer.
Nu ska jag bara njuta av att vara hemma med alla mina nära och kära och ha en toppen bra sommar.
Tusen tack till alla ni som följt mej under mitt år i USA. Utan er, inget jag, eller iaf ingen blogg :) .






.
Ett oförglömligt år som har gett nya vänner, nya möjligheter, nya erfarenheter och kanske en ny Sara??
Jag ångar inte att jag åkte iaf. Men det är skönt att vara hemma igen.
Att skriva en blogg under året är otroligt bra då jag kan gå tillbaka och kolla och minnas.
Tack för mej (för den här gången) och tack till alla er.



RSS 2.0