30 April 2012

Hemma i Sverige är det Valborg och röd dag, här märker vi inte av nått sånt, vi har en helt vanlig måndag. Tråkigt.
.
Idag var även min sista dag på gymmet. Nu får jag klara mej utan det i en månad, kommer nog bli rätt tungt. Jag har ju trots allt gå näst intill varje dag sen september, bortsätt från några veckor. Men jag får gör så gott jag kan på egenhand. Så det blev iaf ett sista spinningpass idag, inte lika bra som dom brukar vara på måndagar men helt okej ändå. Köpte även med mej en yoghurt med mej från fiket där då dom är så goda och det skulle bli min sista gång Ever jag fick en sånn. buhuuu så trist det blev nu.
.
Okej nog om detta och över till helgen och helgens äventyr. Tänkte slänga upp lite bilder som får tala för helgen, fast det inte blev så där jätte många bilder. Men jag hade en vädligt trevlig, lugn och skön helg nere hos Chris föräldrar. Resan hem gick riktigt smidig även fast jag trodde jag skulle få slut på bensin på vägen hem. Men jag tog mej ända hem och kunde då tanka.
Annars väldigt bra, nu bilder.
Kollade på Liberty Bell.




Vi var in i Independence hall och kollade läget


Ett rum i Independence hall


Va ute på en busstur och åkte förbi China town


Philadelphia


Hitta Sverige i Philadelphi


Jag hittade min rika Amerikanska man i Philadelphia


Ben Franklin, han är en stor del av Philadelphia


Jag skrev på nått....Minns inte vad det var men säkert nått bra iaf. Hittar ni min namnteckning??

Ja nä mer än så där blev det inte.

29 April 2012

Skulle ha slängt upp ett söndagsinlägg men tiden sprang iväg och nu är jag trött och måste sova. Så jag slänger upp ett inlägg med bilder i morgon istället.
Sov gott alla.

28 April 2012

Först och främst vill jag bara säga att jag blir så rädd och mår så dåligt när jag loggar in på Facebook och ser att någon eller några dött eller varit med i nån olycka. Tankarna går fort och jag hoppas och håller tummarna att det inte är någon av alla min nära och kära hemma. Men även om det inte är det (tack gode gud) så är det förjävligt... RIP.
.
Med det sagt så tänkte jag bara skriva lite om min dag. Vi åkte in till själva Philadelphia och åkte på en busstur runt om för att se alla sevärdigheter och höra om stadens historia. Väldigt intressant och en väldigt fin stad. Lite synd på vädret då det blåste och var lite kallt, hade varit prefekt om vi fått lite varmare väder men helt okej ändå.
Jag är ju med så fina personer oxå som behandlar mej som deras barnbarn, vilket dom faktiskt kallar mej. Dom skämmer bort mej helt enkelt.
Ikväll har det varit lugnt och vi har bara kollat på film. I morgon tar vi dagen som den kommer och nån gång under dagen ska jag ta och glida hemåt. Men först ska jag försöka ha en lite sovmorgon iaf.
Puss och godnatt. Ta hand om er alla där hemma, var försiktig.

27 April 2012

Uppdatering
Så där, tog mej rätt smärt fritt ner till New Hope PA. Körde ju värdpappans bil och den är det ju inget fel på precis men sedan hamnade jag lite i trafik men rätt lindrigt ändå för att vara en fredag eftermiddag.
Så nu är jag nere hos Chris föräldrars hus. Vi har ätit mat och druckit vin och pratat en massa. Himla skönt och himla bra människor. Helt sjukt att jag ska lämna dom snart...

Hit the road Jack...
.
Iallafall så blir det en heldag i Philadelphia imorgon med massa sevärdigheter och sånt. Så här ska sovas så man kommer upp i tid i morgon. Godnatt

27 April 2012

Först och främst så vill jag nog säga att Amerikat har nog lyckats igen.
Jag har nyss varit och köpt, wait for it, Lemonad M I X, Saaaay Whaaat?! Hur dumt är inte de på en skala då? Seriöst? Hur svårt är det att göra citronvatten liksom?? Ibland blir jag inte klok på Amerikanare alltså...
Here it is, Lemonade Mix.....But Really?!
.
Annars så flyter dagen på som vanligt. Var på gymet och körde ett bra spinningpass för näst sista gången. Nu ska jag duscha och packa för i eftermiddag åker jag nämlingen ner till New Hope, Philadelphia till Chris föräldrar och blir där över helgen. Skönt att komma ifrån lite faktiskt då huset blir fullt i helgen med 4 barn.
Over and out, Stay tuned.

26 April 2012

Trosdag idag vilket betyder att det är fredag imorgon och väldigt nära helgen. Nice.
.
Efter att alla barn blivit skickad hit och dit och allt var lugnt igen tog jag men till gymmet för ett till spinningpass. Men det har passet blev lite jobbigare än alla andra. Tydligen funkade inte Ac i rummet och det märktes rätt fort, Det var som att cykla i en bastu. Det blev ignen luft att andas och svetten rann. Det var oxå typiskt nog full satt i salen så efter en stund kunde man inte längre se nått i spegeln framför sig. Det var sjukt jobbigt och jag tilloch med svettades på smalbenen, då är det illa. Men vi tog oss igenom passet och det kändes riktigt bra. Go hard or go home, gick verkligen in idag.
.
Annars så är det som vilken dag som helst igen. Inga konstigheter. Barnen ska hämtas hem om 2 timmar drygt.

25 April 2012

Redan onsdag, det känns bra, snart helg. Igen.
Iaf så tog jag med mej Marie till gymmet idag så hon kunde få testa på mitt mördarpass, som jag inte varit på förövrig på en månad eller så. Lite nervös var jag allt att man inte ska palla. Men vi gjorde de, trotts att det var grymt jobbigt men det känns riktigt bra efter. Fast det känns väldigt tråkigt oxå då det var min sista gång EVER. Men jag lovade att komma tillbaka och hälsa på så måste ju göra de nu då.
.
Resten av dagen är rätt lugn, barnen är i skolan en timme längre och när jag hämtar dom åker vi direkt på en playdate, så det blir nog en rätt skön eftermiddag.
.
Annars då, rätt opepp på att skriva här, varje dag. Men vad fan jag kan ju inte ge upp nu när jag snart gjort det varje dag i ett år. Så jag får väl hålla ut. Men lite kommentarer eller så gör det ju hela lite roligare så kom igen dååå. Visa er!!
.
Happ, Hörs Heeej.

24 April 2012

Tyckte jag startade dagen väldigt lyckat eller så inte. Var på väg ner för trappen med barnens smutstvätt i en korg, när jag plötsligt drog en vurpa och åkte ner för hela trappen på rygg/rumpa. Så jäkla ont alltså, ville bara gråta. Mackie sötnos frågade "Are you okay Sarah??". Har fortfarande ont i rumpan och kommer nog ha det ett tag framöver, Aaaaj. Vaken efter det blev jag ju iaf.
.
Trotts fallet och ont i rumpan så åkte jag till gymmet och körde ett spinningpass, inte så skönt dock men det gick ju. Nu ska jag ta undans barnens tvätt och sedan blir det lugnt dom sista timmarna tills jag ska hämta hem barnen.

23 April 2012

23e, Datumet med stort D. Datumet som jag alltid kommer ihåg och som alltid kommer betyda nått. Nu har jag nämligen varit här i USA precis i 11 månader. Nu är det bara en kvar, vart tog året vägen..
.
Vi har lika tråkigt väder idag som vi hade igår, alltså regn och kallt. Sitter just nu med filt, tofflor och te för att försöka hålla mej varm. Kan vi inte få tillbaka värmen, snällarå.
.
Efter som det är min sista vecka på gymmet nu så var jag där i morse. Blev ett riktigt bra spinningpass, (dom bästa passen är på måndagar) öste bra idag. Efter det blev det som oftast på måndagar, veckohandling av mat. Så nu är det gjort och jag har hunnit med att skypa med min fina vän Marielle. Så nu är det inte så länge kvar tills jag ska hämta hem barnen.
Dagen kommer att avslutas med ett au pair möte kl 8 ikväll. Vi ska träffas och köra ett Zumba pass men tror jag hoppar själva passet faktiskt.
.
Nog om de, monday it is, veckan är igång. Herrå.

22 April 2012

Uppdatering
Back on track igen, helgen är snart slut. Det har varit en riktigt skön helg och jag är ganska redo för att köra igång med en ny vecka faktiskt.
.
Idag har ju jag och Eve spenderat dagen på Jersey Graden (för dom som inte vet så är det ett stort outlet mall), eller jag dagen och dagen, några timmar av dagen iaf. Vi börjar bli för bra för det där mallet eller nått. Så innan vi åkte hem så svängde vi in i Sverige eller jag menar Ikea för att springa igenom det oxå med hoppet om att dom skulle ha bytt ut sin skitikeamat till SvenskAwesomeMat men det hade dom inte, inte än. Så efter de drog vi hem och slog på en film. Driver hette den. Hett tips, se Inte den. Vi såg en halvtimme av den drygt och kunde konstatera att det inte var värt att se resten då man nästan vill slå datan för att slå personerna i filmen. Inte bra alltså.
.
Nu blir det bara chill i sängen tills det är dax för att sova. Men nu tänkte jag slänga upp lite bilder från helgen.
Enjoy and goodnigth.
Från i lördags när jag som sagt var i NYC. Pause från shoppingen och vandringen i solen.


Väldigt färgglada påsar fick jag med mej hem.


Njuter av värmen och staden.


Lördags kvällen avslutades med bio. Här kan man beställa in mat och alkohol till filmen.


Jaaaag var på bion och.....


Och The Grudge hehe, neeeeje det är ju bara Eve.



Avsluar dagen med lite frukt och BB.


22 April 2012

Uppdatering
En måndag kvar tills jag slutar jobba som Au Pair.
.
Idag så är det skit väder, det kommer regna hela dagen så då passar det ju prefekt med en dag på Jersey Garden. Jag ska strax åka och hämta upp segEve. Vi går inte så bra ihop jag är hetsSara och hon är segEve, radarpar, hehe. Nä men den dagen jag hittar nån som är snabbare än mej eller ens nån som är lika snabb som mej så kommer jag göra ett kors i taket eller nått, men det kommer ju typ inte hända.
.
Aja hoppas på en bra shoppingdag med massa fina fynd.
Hörs heeej.

22 April 2012

Nattuppdatering
Happ skulle man vara lite smidig så där mitt i natten när man kom hem och min plan var att använda min dörr in i huset, hade ju varit en himla bra plan om inte nån hade ställt en massa grejer mot min dörr så när jag öppnar den så flyger det ut en massa grejer mitt i natten och i regnet. Great mashed potatoes skulle man kunna säga då.
Aja det sägs iaf att grejerna ska bort i morgon så det blir skönt att få tillbaka sitt rum igen.
.
Jag och Eve var iaf på bio i kväll. Vi såg The Luckey One. Ingen höjdar film men man hade ju iaf nått fint att kolla på under filmen så det funkade. Och när jag säger nått fint så menar jag på Zac Efron som spelade huvudrollen.
.
Nä nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens shoppingdag på Jersey Garden
Godnatt New Jersey och Godmorgon Sverige.

21 April 2012

Uppdatering
Precis kommit hem från NYC. Fick med mej en del hel, men inte riktigt vad jag skulle ha med mej hem kanske. Blev ingen resväska som jag mest var ute efter iaf. Typiskt. Får fixa det senare, det är väl dumt att vara ute i tid menare jag.
Sitter iaf ju nu på altanen för det är sjukt nice väder. Sol och varmt och klockan är halv 6 på eftermiddagen här.
.
Ikväll ska jag hänga med Eve. Får se va vi hittar på för bus.
Later.

21 April 2012

Gårdags kvällen var trevlig, blev ju av med barnen rätt tidigt då momman tog med sig dom. Så jag träffade marie för lite pizza häng här och avslutade kvällen med en glass och massa prat. Himla bra.
.
Nu förbereder jag mej för att åka in till NYC, måste ju ta vara på mina chanser som jag har kvar. Får se om man hittar nå spännande och om jag hinner innan regnet kommer i eftermiddag/kväll.
Later.
.
Bläääää...

20 April 2012

TGIF - Thank god it´s friday.
Nä men veckan har ju gått fort och det är redan fredag. Solen skiner och klänningen är på. Ska bara hämta hem barnen så slutar jag iprincip och gå på helg. Känns bra.
-
Efter några dagars uppehåll var jag tillbaka på gymmet för att testa dom nya spinningcyklarna vi skulle ha fått i måndags. Trodde jag ja. Kom dit och såg inte alls nån skillnad på cyklarna. Så där dog ju peppen dirket och det fick bli ett lugnt pass på en gamal cykel.
-
Iaf så efter jag hämtat hem barnen så tar deras momma över och har dom tills på söndag. Så efter som jag slutar lite tidigare så blir det en middag med Marie och sedan lite häng med Eve.
-
För att runda av det här inlägget så vilja jag citera Mackie från igår.
"Kai kicked me in the nuts." Hahahaha. Förlåt Mackie men du har tyvärr inga.
-
Happy friday!

19 April 2012

Uppdatering
Gött då, huset för mej själv i drygt en timme. Tystnaden är som musik i mina öron, hehe. Dagen har varit bra. Så himla fint väder, det är riktig svensk-bra-sommar väder just nu. Riktigt skönt iaf, jobbade på brännan en stund idag och det tar sig faktiskt.
.
Annars så är jag mest bara redo för helgen nu, men det är typ bara en jobbmorgon i morgon sen så går jag typ på helg. SkönT.
Får väl offra mej på en bild då, det blir ju så tråkig inlägg annars, och det har ni ju fått nu ett tag. Väldigt färsk och nytagen bild från this moment. Syns det? Syns det? Börjar jag bli brun??, hehe.
Men annars så förhoppningsvis så kommer det lite roliga bilder från helgen. Det händer ju lite mer på helgerna här faktiskt.


19 April 2012

Tänker bara inflika med att jag mår mycket bättre idag, halsen är helt okej nu (efter all glass så borde den vara de). Lite snorig bara men annars så är det rätt bra. Skönt är det iaf.
Så då kanske jag är frisk nog att åka till gymmet imorgon. Har massa energi att spinna bort nu när jag varit borta från gymmet i 3 dagar.
Men eftersom jag känner mej så pass bättre idag så tänkte jag ge mej ut på en promenad. Solen skiner och det är ca 20 grader ute. Ser väldigt lockande ut iaf.
.
Annars så är det ju bara rätt skönt att det är torsdag idag och i morgon är det fredag. Veckan flög iväg, lika så som första halvan av April. Gaaaaaah.
Laaaater.

18 April 2012

Uppdatering
Alltså egentligen, nu är ju onsdagen över och jag kan inte påstå att jag slitit överdrivet mycket idag. För det första så gick barnen i skolan en timme längre då dom båda har stöd efter skolan. Så där hade jag en timmes extra ledigt under dagen. Sedan så hann vi bara vara hemma en timme innan Chris tog barnen och åkte på Good Grif för att sedan vara borta fram tills 9 tiden. Så ett par timmar på morgonen och typ en timme på eftermiddagen har jag jobbat idag, iaf då jag haft barnen. Helt okej och jag skulle kunna ha flera sånna dagar, hehe.
.
Nu ska jag strax sova, och hoppas på att min hals och förkylning är bättre imorgon.
Godnatt.
.
Ps Såg nyss att det har blivit många textinlägg nu på slutet, tråkigt jag veeet. Måste få in lite bilder i inläggen.

18 April 2012

Uppdatering
Jag måste hålla med min syster, ibland vill man bara skrika rakt ut, bara så där. Jag känner så nu. Jag har så fruktansvärt mycket tankar och känslor inom mej som åker den största och vildaste berg och dalbanan ever. Så jag skulle bara vilja skrika rakt ut, liksom i hopp om att få ut lite av det jag håller inom mej. Det hade nog varit rätt skönt att göra det faktiskt, tror jag. Men det funkar ju inte riktigt så, tyvärr.

18 April 2012

Sitter just nu och tvingar i mej glass, hehe. Min hals är inge bra idag heller iaf. Typiskt, jag vill ju träna.
.
Iaf så igår kväll så sa Mackie att hon kommer sakna mej när jag åker hem, det värmed mitt lilla hjärta. Söta lilla barn. Så nu när det är så mycket tankar om att jag snart kommer hem till Sverige så drömde jag även i natt om att jag skulle sova sista natten i huset för att sedan åka hem. Det var en sorlig dröm.
.
Dagen blir nog rätt lugn, ska nog hänga lite med vänner annars är det väl mest att invänta eftermiddagen och barnen.

17 April 2012

Uppdatering
Vaknade upp inte allt för pigg i morse så min plan om att köra ett spinningpass idag gick inte så bra. Ont i halsen och små febrig, så det fick bli en tvingad vilodag idag, hoppas på att jag är pigg för gymmet i morgon iaf. Men för att utnyttja situationen så blev det glass eftersom det får man ju äta när man har ont i halsen. Så jag träffade upp Malin och Caroline för lite snack och en glass. Malin jobbar sin sista dag idag, Sjukt. Men faktiskt så känner jag mej bättre nu, iaf i halsen så glass kanske på riktigt funkar, hehe.
.
Uppdaterade min design här på bloggen, vad tycks? Inte så stor förändring men det här med designa en blogg är inte riktigt min grej, sjukt svårt ju.
.
Annars så är det väldigt lugnt idag. Inga konstigheter.

17 April 2012

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om
-
Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig

.
Melissa Horn - Under Löven

17 April 2012

Detta inlägg tillägnar jag min underbara vän Marielle Nordström, För det är ingen vanlig dag idag utan det är ju hennes födelsedag, hurra hurra hurra. Hoppas att du får en toppen dag min fina vän och att du får massa presenter och tårta. Jag hade så gärna varit med hos dej nu men det är inte länge kvar innan jag kommer hem nu.
Stort Grattis till dej min vän! Saknar dej enormt mycket <3
P.S Vi måste ta nya och bättre bilder på oss två, det här funkar ju inte, hehe. Men vi fixar det i sommar!
PUSS

16 April 2012

Uppdatering
Varning tankefyllt inlägg.
Men hallå vad hände nu. Jag tog typ och tvärdog, känns iaf så. Ont i halsen och tung/febrig i huvudet. Inte okej. Tog mej iaf igenom eftermiddagen rätt bra, det slog inte till förrens där vid 6 tiden. Men jag hoppas det går över över natten iaf.
.
Ja men annars så har ju dagen gått bra, snälla barn, mycket bra väder. Men många tankar om att min tid snart är slut. Det är typ det ända som man tänker på nu för tiden, man tänker på saker som man ska hinna med att göra innan tiden är slut och vad man gör för sista gången. Och tankar om att man inte kommer att få se allt och alla så mycket längre till. Men det är både på gott och ont. Så klart ska det bli hur kul som helst att komma hem och se alla där men jag kommer faktiskt sakna allt och alla här. Jag kommer sakna NYC.
.
Sen tänker jag mycket på hur eller om jag får med mej allt hem. Jag har ingen aning om hur mycket grejer jag har och om det kommer rymas i resväskorna. Eller om allt ryms men väger för mycket. Vad gör jag då.
.
Annars så ser sommaren ut att vara löst på ett rätt bra sätt, så det är skönt. Himla pepp alltså.
Nä ska inte skriva mer strunt nu, mitt huvud och min hals håller på att döda mej så jag ska väl till och sova nu.
Godnatt.
45 Dagar kvar tills jag står på svensk mark, 36 Dagar kvar tills jag jobbar min sista dag här.

16 April 2012

Uppdatering

Dagens sommar outfit i mitten av April. Råkade förövrigt bränna ryggen rätt så bra.
Nu ska jag springa och hämta hem barnen, tandläkartiden i eftermiddag blev inställd.

16 April 2012

Alltså, jag håller allvarligt på att flyta bort tror jag. Det är sjukt varmt här idag. Redan klockan 8 i morse var det 16 grader och nu är vi uppe i 31 grader. Men det är himla skönt och jag hoppas och försöker få lite färg innan jag åker hem, 46 dagar kvar nu till jag landar i Sverige, Woop Woop.
.
Annars så tog jag mej till gymmet i morse och körde ett riktigt bra spinningpass, kändes himla bra efteråt. Så det var skönt att vara tillbaka där och det ryktas om att vi ska få nya cyklar tills i morgon så jag måste nog ta ett till pass i morgon och kolla läget. Kul att få nya cyklar men oxå lite tråkigt eftersom jag bara har 2 veckor kvar på mitt gymkort. Men men.

15 April 2012

Idag har vi (Evelina och Lisa) mest glidit runt hela dagen i en sann söndagstakt. Kollat mallet, ätit lunch, fått manikyr, chillat i solen och gått på bio har nog våran dag bestått av. Riktigt skönt med underbart varmt väder.
Bion vi såg var Mirror Mirror, en film baserad på snövitsagan. Helt okej film faktiskt.
.
Nu är jag redo för veckan så vi kan komma till nästa helg.
Godnatt.

14 April 2012

Uppdatering
Har haft en riktigt bra dag idag. Underbart väder, toppen sällskap och NYC, kan ju inte bli så mycket bättre liksom. Nä ska nog inte skriva så mycket idag utan slänger upp lite bilder som får tala för dagen istället.
I väntan på tåget i South Orange.


Brandmannen kolla om stegen funka som den skulle. Eve var oxå cool och var med på ett hörn.


Vi besegrade Brooklyn Bridge en gång för alla, vi tog hela bron den här gången men inte bara en gång utan två gånger, Vi var ju tvungen att ta oss tillbaka oxå liksom.


Empire och Manhattan Bridge. Maffigt, men inte lika maffigt på bild..


Eve var glad över att ha tagit sig över hela bron. (Du sa faktiskt inte att jag Inte fick lägga upp den här bilden, hehe.)


Från Brooklyn side med Manhattan bridge och Empire in sight.


Brooklyn Bridge och Manhattan skyline


Ja du vet ju...


Nöjd-med-livet-tjejen. Fast egentligen. Skavsår-som-satan-tjejen.


Skulle testa på ett ställe som heter Shake Shack som ska tydligen ha goda hambrugare. Lill kön dock. Syns inte så bra på bilden men den går runt och ända till vänster kant på bilden. Var det värt väntan kan man ju undra.


Shake Shack, helt beroende av väder då det är bara uteserverig. Men det gick fin fint idag då det var sol och över 20 grader.


Snart är den långa väntan över och beviset på om det var värt väntan. Vi köade i ca 40-45 minuter innan vi fick maten. Tur man inte hade brottom nånstanns.


Maten kom...


Helt klart väntan. Riktigt goda hamburgare alltså. Nästan så att dom klår Max burgarna alltså, hehe. Bjuder även på den bilden...
.
Sedan avslutade jag dagen och kvällen med Carolyn och vin. Hon är helt klart den bästa ever. Hon gör mej så himla glad. Henne kommer jag sakna mest.
Som sagt en riktigt bra dag och kväll. Nu lite sömn för att sedan inta söndagen och allt vad det innebär.
Puss och Godnatt.
.
Eller för att sammanfatta den här dagen på ett värdig sätt så säger jag, Göttmos, Eller som vi säger här i Amerikat, Great mashed potatoes. Hahaha.

14 April 2012

Glider in till NYC med Eve nu snart. Får se vad vi hittar på för äventyr där. Solen skiner även idag och värmen är på väg, inte mycket som kan stopa oss nu.
Over and out, hörs sen.

13 April 2012

Uppdatering
Har varit en riktigt skön och bra dag med tjejerna, Eve och Marie. Drog en runda på Willowbrook Mall och ni kan aldrig gissa vad jag fick med mej hem därifrån. För jag skulle väl aldrig köpa mer skor.. Okej då det kanske råka bli ett par sandaler som jag fick med mej hem. Uups.
.
Nu hänger jag med Eve som ska sova här för i morgon blir det NYC och lite äventyr där. Vi gillar verkligen solen och värmen som finns idag och resten av helgen. Älskart.
.
Just because it is sooo funny. Every time.

13 April 2012

Just ja, fredag den 13 idag ju. Var försiktigt idag alla där ute.
.


Klart man är på bra humör när man är ledig och solen skiner ute. Galet skönt att ha lite egen tid nu efter 4 full dagar med barnen. Har bytt ut mjukisbyxorna, mjukiströjan mot nått lite roligare. Här även fått på mej lite smink och känner mej nu åter igen som en människa speciellt efter en skön sovmorgon oxå.
Nu drar jag mej iväg och hänger med mina tjejer på Mallet.
.
I'm feeling great
I'm feeling awesome


12 April 2012

Har man äntligen gjort helg efter 4 dagar intensiva 12 timmars pass. Bra gjort nu kan vi åter gå till det normala, men först en lång skön helg ensam i huset, det ska utnyttjas till fullo.
.
Dagen har iaf varit helt okej. Den tog ju slut till slut iaf. Vi har inte gjort så mycket speciellt idag, försökte lära Mackie att cykla på en tvåhjuling, gick så där. Hon är ju riktigt bra och kan ju men jag blir så frustrerad när hon bromsar och inte vill riktigt tro på sig själv. Så lite mer övning så ska det nog gå. Hade lite svensk pannkakslunch idag oxå, riktigt gott.
.
Annars så åker familjen till Niagrafallet i morgon och kommer hem söndag så som sagt hela huset för mej själv, skönt. Men det kommer mer, vädret i helgen ser riktigt bra ut. Fredag - Sol och 19*C. Lördag - Sol och 23*C. Och sist men inte minst Söndag - Sol och 27*C. Jaa kan ju inte annat än säga att jag verkligen ser framimot den här helgen.
Nu full fart mot helgen.
Eller först lite sämn, Godnatt.

11 April 2012

Så då var onsdagen avklarad och nu är jag pepp på att avsluta torsdagen oxå så jag kan få helg.
Men dagen har faktiskt varit bra. Barnen har skött sig riktigt bra, trotts det faktiskt var + 3 barn. Men vi spenderade dagen på gymmet och i poolen där så vi fick lite trötta barn. Och när vi var hemma resten av eftermiddagen och kvällen så har det flyttit på. Spelade lite fotboll på kvällen med alla. Himla skönt att vara ute på kvällen när det är så pass fint väder.
Ja nä det har väl inte hänt så mycket idag utan det har flytit på och jag är mest redo för att bli färdig med torsdagen nu oxå, efter som jag är ledig fredagen.
Usch mycket tråkiga inlägg nu, inte alls nöjd men jag hoppas och tror på bättre inlägg till helgen då det förhoppningsvis händer lite mer, och speciellt lite roligare grejer.
So hold on, Stay tuned.

10 April 2012

Nu är tisdagen snart slut och jag har en härlig huvudvärk för att fira, typ. Nä men som tur är har dagen faktiskt gått snabbt och smidigt. Fick sova lite längre, tror den var närmare 8 innan jag klev upp, skönt då morgonen går lite fortare. Barnen var sysselsatta mest hela dagen. Och eftermiddagen begav vi oss till gymmet för att använda inomhuspoolen. Så jag var tillbaka till kvällen med trötta barn, och trötta barn är ett bra tecken på att det varit en bra dag för dom.
.
Lyckades oxå smita iväg en sväng under förmiddagen till posten för att skicka hem ett paket med lite överflödiga grejer. Så Mamma, ett skepp kommer lastat snart.
Men det var ju inte så billigt som jag hade trott. 4,5kg för 63 dollar. Men men det behövde komma hem så. Men faktiskt så börjar jag oroa mej för om jag får med mej restrerande grejer hem när jag flyger hem, det är ju lite tid kvar och om jag känner mej själv rätt så har jag ju inte handlat klart än liksom.

Ska ladda för näst sista dagen nu innan helgen är kommen. Hoppas på en lätt och snabb dag i morgon oxå. Fast det är dubbel så många barn imorgon, Double trouble...

9 April 2012

Här kommer veckans och måndagens första inlägg, så här lagomt till läggdax. Blir lätt så när man inte har en ända stund över för sig själv under dagen. Det blev väl ungefär härliga 13 timmars pass igen, göttmos så att säga.
Nä men det har faktiskt gått väldigt bra ändå. Nyckeln är ju att hålla barnen sysselsatt största delen av dagen och gärna med kompisar till dom, det blir roligare för mina barn och för mej.
Så under förmiddagen trottsade vi vinden och åkte till en lekpark med två kompisar till barnen och dras mamma. Vi satt på en parkbänk och gillade solen medans barnen lekte.
Hem för lite lunch för att sedan splitta på oss. Jag tog Mackie till en kompis och Collin hade en kompis över till oss. Avslutade dagen med att ta med Collin till trummorna och nu är dagen över. Helt okej alltså.
.
Hoppas på samma flyt i morgon och om allt går som planerat så blir det nog rätt okej.
.
Nu fick ni ett väldigt tråkigt inlägg om vad jag gjort idag. Inte så nöjd men bättre än inget kanske.
Godnatt.

8 April 2012

Uppdatering
Dagen har rullat på väldigt fort ändå, även fast jag inte gjort nått speciellt. Skulle ju börja dagen med ett spinningpass men det gick ju så där när jag väl kom dit, för tydligen var alla pass inställda för att det var påsk. Så jag fick helt enkelt ta saken i mina egna händer och hoppa på spinningcykelen ändå och köra själv. Blev drygt 40 minuter, helt okej för att vara själv och utan musik.
.
Sedan var det fullrulle här med barn och vuxna. Helt okej dag med god mat (för att var i USA då) och fint väder. Men mer än så blev det inte av dagen och nu är den snart slut. I morgon börjar veckan jag har gruvat mej för, barnen har lov och jag har dom ca 13 timmar om dagen fram tills på torsdag. Woop Woop. Jag peppar..

8 April 2012

Godmorgon.
Tänkte börja dagen med att dra till gymmet för ett spinningpass, känns som det behövs efter den här helgen och inför kommande vecka.

7-8 April 2012

Nattuppdatering.
.
Nu kommer lite tankar så här mitt i natten från New Jersey, på andra sidan jorden från Sverige.
Det är ju faktiskt påsk nu, men den här påsken är lååångt ifrån som den brukar vara. Min påsk brukar innehålla snö, sol, vänner, familj, pimpling, grillning och chill i solen. Solen har vi ju iofs här oxå men så mycket mer än så är det  inte som stämmer överrens med påsken i Sverige. Och jag gillar faktiskt påsken, men inte när den är här i USA. Jag har mest bara haft en vanlig helg här. Det ända som har påminnt mej om att det är faktiskt är påsk i helgen är alla uppdateringar på Facebook. Och dom gör bara att jag saknar alla hemma lite mer. Jag hade faktiskt gärna varit hemma och firat påsken. Har oxå mesta dels varit själv hemma i huset i helgen då familjen åkte till New Hope. Men det är ju oxå mitt val att stanna här, hade kunnat följt med. Inget känns riktigt rätt.
.
Jag har ju liksom inte ens önskat någon glad påsk, inte här på bloggen och inte någon annanstans heller.
Men det kan bli lite påskstämmning imorgon kanske då vi faktiskt ska ha påskmiddag här hemma med barnens momma och moster. Men det blir nog inte överdrivet med påskstämmning.
Men lite så här i efterhand så vill jag faktiskt önska alla hemma en Glad Påsk. Och nedräkningen fortsätter, 54 Dagar kvar, jag är redo.
Jag saknar er...

7 April 2012

Uppdatering.
Dagen blev inte som den var tänkt men det gick ju de oxå. Blev iaf en tur in till NYC där vandrade jag längs Broadway nere i Soho i solen. Fick med mej ett par nya Converse hem, himla trevligt tycker jag.
Sedna på eftermiddagen blev det häng med Evelina, lyxade till det och bjöd på korv med börd så här påsken i ära. Nä vi har helt enkelt inte så mycket till påsk här alltså. Sjukt tråkigt.
Vi avslutade kvällen med en spontan bio, American Reunion. Ingen över drivet bra film, men helt okej.
Vita och fina!


Min lilla samling av Converse, nu saknas bara röda så är det som Amerikanska flaggan.


Redo för bio.
.
Godnatt eller snart Godmorgon Sverige.

7 April 2012

Godmorgon!
Gör mej redo för att ta tåget in till NYC, solen skiner och det blir nog en riktigt bra dag i city.

6 April 2012

Idag har jag och Evelina varit ute på äventyr eller oxå kallat sightseeing. Vi hade som mål att ta oss till Ikea och hem igen. Det gjorde vi oxå men inte helt felfritt om man säger så. Så det här med GPS är ju faktiskt en väldigt bra uppfinning, eller det gör ju livet bra nog mycket lättare oftast om man har en sån. Men det hade inte vi idag och inte hade vi heller en karta, så vi körde lite på känn. Gick så där, och Evelina tvivlade nog där ett tag men vi hittade faktiskt dit och hem tillslut. Trots att USA är typ sämst på att skylta till saker och ting här. Så jag är rätt nöjd iaf.
.
Eftermiddagen blev väldigt lugn. Skjutsade hem Evelina då hon åkte på att jobba och sedan kollade jag på film och hängde gäng med mej själv.
Så nå mer spännande än så hände det inte under min långfredags kväll.
Det här är filmen jag såg, rätt bra film faktiskt, sevärd!
.
Så summan av kardemumman blev en dag med mycket bilåkning, skratt, och en rätt tråkig långfredags kväll.
Godnatt!!

5 April 2012

I´m coming home, I´m coming home, tell the world I´m coming home!!
.
31 Maj kl 17:25 lämnar jag Amerikat för att återvända och landa i lilla landet lagom den 1 Juni kl 07:35. Iiiiiiiiih. Hur verkligt blev det inte nu då när jag fått min biljett hem!? H E L T S I N N E S S J U K T G A L E T ! ! !
.
Men FY FAN vad skönt med en non stop resa hem. Det trodde jag verkligen inte jag skulle få. Och perfekta tider att flyga på. AAAAAAAAH!!!! Ni förstår inte hur sjukt det här. JAG KOMMER HEM IGEN!!! FYFAN vad det känns bra!!! Saknar alla hemma tokjävla mycket och fan vad sommaren kommer bli underbar hemma med alla min fina vänner!! WOOP WOOP!
.
Men hur ska jag kunna sova nu då?! Alldeles för exalterad för att kunna sova ju. Wihooo nu blev ju påsken bra nog mycket bättre!!
.
Bara en sak till. FÖRST JUNI FÖR FAAAAAAAAN!!!!



5 April 2012

Tillbaka i huset för att sedan vända om och gör några till ärenden för dagen.
Skypade med Mamma, Pappa, Syrran och efter en stund dök två kompisar upp och jag började nästan grina, det var så roligt att se dom igen efter 1 år, helt sjukt. Men åh vad jag hade velat varit hemma nu, eller nyss. Jag gillar ju påsken och jag vill fira den hemma i Sverige. Men jag ska ju till NYC i morgon så det går ju inte.
Får ta igen det nästa år. Men det var iaf hur kul som helst att prata med min vänner igen.

4 April 2012

Uppdatering
Nu så äntligen tillbaka i sängen och imorgon är det sista dagen innan helg, wiiiiii.
Har som sagt haft en väldigt fin dag idag, himla skönt. Men eftermiddagen var mindre skön, inte vädret men barnen. Fick tydligen hem 4 vilddjur istället för barn så bara efter knappt en timme hemma i huset var jag trött, så tillslut åkte alla ut och där fick dom stanna tills två av dom blev upphämtad. Skulle tippa på att våra nya grannar tror att barnen är galna så som dom härjade ute idag men det är ju i och för sig sant, ibland iaf.
Sedan jobbade jag oxå kväll då Chris och Camilla skulle ut på middag så kvällen blev lite längre än vanligt och vi fick uväntat besök som inte var så uppskattat från min sida men svårt att göra nått åt saken. Men nu sover barnen sött iaf, hoppas jag, för jag tänker då sova snart iaf.
Det var jag och katten som glassade i solen idag.
.
Godnatt.

4 April 2012

Uppdatering

Just nu jobbar jag på brännan, älskade värmen är tillbaka för en dag.
.
Blev lite "lekträning" idag, lite invervall ute och lek inne, inte så mycket men bättre än ingenting.
Nu blir det sol fram tills det ska hämtas hem barn.
Hälsa!

4 April 2012

Nu är det "40-Talet" dagar kvar tills jag slutar jobb, 49 dagar bestämmt.
.
Halllåååå Lady?! Vart är min pepp? Jag skulle ju träna nu från morgonen. Är jag på gymet nu? Nej. Är jag tillbaka i sängen? Ja. Vad hände??. Typiskt obra, kände ingen pepp alls för att göra nått just nu typ. Och det är ju inte ens kul att ligga i sängen idag då det är jätte fint väder ute, det är varmt redan från morgonen idag. Så det måste ju utnyttjas såklart, men om en lite stund tänkte jag.
Hoppas jag får lite mer styrka under dagen så jag kan hitta på nått, kanske en springrunda här hemma. Vem vet.
Later on

3 April 2012


Uppdatering
Dagen har varit skön, fint väder och någorlunda snälla barn.
Utflykten i morse gick oxå bra. Hamna lite i traffik dock på vägen hem på motorvägen, inte det roligaste stället att fastan i traffik på, men jag poppade musik, gled sakta mej säkert fram i solen och levde livet rätt bra ändå. Så annars så har det varit en helt okej dag.
Jääätte lång köööö, syns inte så bra på bild dock.


Och jäätte lång kööö bakom. Bilen funkade ju iaf bra efter servicen.


Hehe, kom en race gul lasbil i motsattkörrikning, han blev lite sne i farten.


Drog en sväng förbi courten för att betala av min skuld. Gick fin fint.


Och innan jag drog hem igen köpte jag lite froyo och chillade i solen en sväng. Göttmos.
.
Eftermiddagen rullade på och nu är jag tillbaka i sängen.
Nya tag imorgon. Godnatt.

3 April 2012

Ska strax iväg på äventyr. Ska ta bilen till ett service ställe men vart det är vet jag inte riktigt så jag hoppas att GPSen vill sammarbeta med mej idag, annars kan det bli lite halv jobbigt.
Utöver de är det väl mest bara en vanlig tisdag skulle jag kunna tro.
Soo, Later.

2 April 2012

Nä det har helt enkelt varit en vanlig måndag i vanlig ordning med vanliga rutiner. Inget speciellt eller spännande har hänt tyvärr.
Och nu är den över och tur är väl de för skojja inte vilken huvudvärk jag fick nu på kvällen. Inte okej.
Vi tar tag i tisdagen istället och kör igång med veckan.
.
I've loved and I've lost.

1 April 2012

Uppdatering
Det blev inte så mycket av den här dagen. Tog det massa lugnt istället. Blev en tur till Mallet och köpte mej en väska iaf. Annars så har jag skypat med min fina hemifrån, gick en promenad ena halvan i regnet och sedan kollade jag på film. Såg Mission Impossible Ghost Protocol, bra film med inslag av Sverige av Mikael Nyqvist som the bad guy.
Sedan på kvällen prata jag med familjen och det var lite nya regler satta och Mackie berättade för mej att dom hade pratat om tiden efter jag åkt och alla hade kommit överrens och sagt att dom kommer att sakna mej, Åååh! Det kommer bli svårt att lämna dom faktiskt, alla är ju rätt söta ändå fast dom har ju sina stunder. Usch och fy.
Filmen jag såg, sevärd bara så ni vet.
.
Nu tar vi tag i en ny vecka, lite kortare än alla andra, är nämligen ledig "Långfredagen" fast här säger vi tydligen "Good friday" åt Långfredagen, konstigt.
Gooodnaatt.

1 April 2012

April, månaden innan månaden med stort M. Galet vad tiden går. April är min Sista Hela Jobbmånad. Det är så mycket tankar som snurrar om att tiden börjar ta sluta här i USA nu, det är mest hela tiden. Men sedan så har jag ju hela Maj oxå, jobbar fram till den 22a och sedan så mest troligt åker jag hem den 31 Maj. Hoppas på att få en flygbiljett hem snart så jag vet säkert att jag åker hem det datumet.
.
Iaf så tar jag det mest bara lugnt idag oxå, kände inte för att åka in till NYC så jag gör mest bara det jag känner för för stunden. Tänkte åka till Mallet och kanske köpa en väska jag har spanat in. Annars så har jag inte så mycket planerat för dagen.
Helt okej väder fast det ska regna fram mot kvällen.
Sedan får man ju vara lite försiktig idag, och lästa allt med en nypa salt då det faktiskt är 1 April. Hade inte planerat att bli lurad idag, återstår väl att se hur de går.
.
Drömde förövrigt på engelska inatt, rätt intressant.
.
Later.

31 Mars 2012

Uppdatering.
Har haft en riktigt mysig kväll med Marie. God tacos och massa prat. Himla trevligt faktiskt. Sedan kom ju Earth hour hit oxå så vi släckte ner där vid halv 9 och en timme framåt. Då blev det ju ännu mysigare när vi hade massa tända ljus och huset var så där härligt lugnt och tyst, nått som sällan händer annars i det här huset. Iaf ett bra avslut på en grå dag.
.
Godnatt.

RSS 2.0