30 Juni 2011

Idag ska vi iaf på simlektion, 14:10 inte 14:30.
Det ska bli en riktigt fin dag idag så vi kommer vara vid poolen mest hela dagen och leka. Åker väl runt 12 tiden till gymmet. Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag.
Och inget hade jag att skriva heller och ingen bild har jag heller.. Det får bli en uppdatering senare idag om vad vi gjort.
-
Har även fixat lite med bloggen och lagt till USA tiden och Sverige tiden i högra spalten.

29 Juni 2011

Uppdatering
Har haft en väldigt bra och skön dag idag. Började med gymmet och poolen. Simmade 30 längder utomhus och sen solade och läste lite. Inte helt fel och vädret var det inge fel på heller. Tog en sväng förbi ett köpcenter oxå innan jag åkte hem, kollade bara utan att köpa nått.
När jag kom hem skypade jag med Mamma, Pappa och min bror var med på ett hörn, trevligt värre att se dom och prata lite. Och så skypade jag med min fina Marielle. Det gjorde min dag.
Tog även en promenad runt kvartert typ och nu är jag hemma och alla andra oxå.
Fruktsallad i en kopp vid poolen
-
Lite tankar om USA och som är typiskt USA
*Nästan varje hus har två dörrar, en tunndörr oftast en glasdörr eller en nätdörr framför den vanliga huvuddörren.
*Dom flesta föräldrar kör på "time out" metoden på barna när dom gör nått fel.
*Folk går inte till olika ställen i närheten dom tar bilen, dom cyklar inte heller. Så nu när jag var ute och gick så är det sällan man möter nån som är ute och går och det är nästan så folk tycker det är konstigt om man bara är ute och går. Bilen är amerikanernas käraste ägodel nästan.

29 Juni 2011

Barnfri!! Idag är jag ledig och barna är på väg till stranden med deras momma nu.
Jag tänkte åka till gymmet och simma lite och sola, sen tror jag att jag ska till ett köpcenter oxå och kolla lite. Och sen har jag oxå några skypdajter. Bra dag!
Men nu ska jag skynda iväg.
Later.




28 Juni 2011

Uppdatering
Jajemen, idag gick det inte riktigt som planerat. Det tycks som att min tur har försvunnit eller jag kanske inte har haft nån.
Iaf så åkte vi till gymmet och poolen (tog mej iaf in med barnen den här gången) för lek och deras simlektion. Chris sa till mej att simlektionen började 14:30, så vi var vid poolen kl 12 ungefär och tänkte leka lite innan. För det första så gick solen i moln typ när vi kom, men det var varmt ändå som tur var. Så vi hängde där och väntade på att klockan skulle bli 14:30 och när den väl blev de och vi gick till lektionen så visade det sig att vi missat den för lektionen började 14:10. Jajemen nöjd.
-
Så eftermiddagen var vi hemma, Mackie och Collin var över hos grannarna och lekte och jag lagade mat, gjorde hemmagjorda köttbullar och pasta till middag. När kunde jag laga mat?
Mackie åkte oxå lite rullskridskor som hon hade fått, det såg livsfarligt ut men hon lärde sig snabbt ändå.
Over and out.
Godnatt.


28 Juni 2011

Det är strax över 20*C och kl är strax efter 7.

I alla fall så blir det ju poolen idag och simlektion, blir skönt att åka från huset med barna. Hoppas att jag får ta med mej barna in den här gången med mitt gymkort. Annars blir jag lite lätt less. Ska väl spenderar mesta dels av dagen vid poolen så det blir nog lugnt idag.
En udda bild men tänkte att det blir roligare med en bild i inlägget. Iaf så är det vår bakgård och det lilla trädet mitt i, planterade Chris samma dag som jag kom hit, alltså så är det mitt träd tycker jag:) Får ta en efter bild på den efter ett år och se om det växt nått.

Take care



27 Juni 2011

Uppdatering
Haft en del hemlängtan idag. Tror det lätt kan bli så när man varit ifrån "jobbet" i några dagar och varit på äventyr, men det har gått rätt bra.
Vi har haft väldigt fint och bra väder idag. Det är så skönt med värmen.
Iaf så har jag inte fått bilderna än från Emma, så jag tror jag fixar ett inlägg med bilder från helgen på onsdag då jag ändå är ledig. Men jag köpte ett par shorts och ett par skor i helgen som jag kan visa nu.
-
Var lite tvungen att ha ett par klackar på lördagen så jag hittade dessa som kostat 180 dollar men jag köpt dom för 80 dollar. Äkta läder.


Shortsen från HM med hög midja


Details. 
-
-
Idag har Collin iaf haft rätt fullt upp, 3 inplanerade playdates, fast det blev "bara" 2. Annars så har vi inte gjort så mycke, tillbringat mesta dels av dagen hemma.
I morgon ska vi iaf tillbringa dagen på gymmet och poolen, det blir skönt. Barnen ska på simlektion i morgon.
Sprang en kort runda ikväll, skyller på skavsår på hälen.
Godnatt.

27 Juni 2011

Då är vi inne på 5 veckan i USA och exakt en månad kvar tills min födelsedag.
-
Så till helgens äventyr i NYC..
Den har varit riktigt trevlig med tjejorna.
Fredagen blev inte riktigt som planerat, Emma blev lite sen så vi var inne till 20:00 och missade därför midsommarfirandet i Battery Park istället åkte vi till Hotellet (det var tydligen ett hotell och inte ett hostel, tjejen med kollen) för att checka in och vänta på Karin och Hillevi från Washington DC. Vårat hotell låg lite utanför ungefär mellan Soho och Chinatown och Little Italy. Det var ett väldigt fint hotell ändå för att vara så billigt, väldigt överraskande men bra så klart. Fast det ingick ingen hotellfrukost, lite minus på de.
Karin och Hillevi kom väldigt sent till hotellet, ungefär vid 2 tiden på natten. Jag och Emma kollade lite runt hotellet och åt på en uteservering i Little Italy och en glass på kvällen.
När Karin och Hillevi kom så blev det en nattur för att hitta mat, så vi la väl oss närmare kl 5 på morgonen.
-
Lördagen började vi ganska sent eftersom alla var så trött men vi tog tunnelbanan in till NYC och åt brunch och sen satte vi oss i Central Park och kollade på folk och pratade en massa. Under eftermiddagen åkte vi tillbaka till Soho och gick till den Svenska godisbutiken, "Sockerbit". Gott som bara den men oxå svindyrt, helt klart värt de. Det togs lite bilder på oss fyra tjejer utanför butiken som kanske kommer upp på deras Facebook sida senare.
Därefter åkte vi hem till hotellet och gjorde oss i ordning för att gå till en kändis restaurang i närheten. Där åt vi gott och satt länge och pratade och hoppades på att få se en eller annan kändis men så tur hade vi inte. Men vi fick reda på av servitören att Rihanna hade varit där 3 dagar innan, typiskt. Vi satt väl där till närmare 1 på natten och därefter började vi en promenad hem till hotellet men vi ledsnade tillslut och jag försökt få tag på en taxi och efter många om och men fick jag tag i en. Det blev inte nån direkt utgång eftersom alla, bland annat jag inte har fyllt 21 men vi drack lite vin på restaurangen (behövde inte visa leg som tur var) och hade det mysigt.
-
Söndagen checkade vi ut från hotellet 12 och åkte och satte oss i Grand park där vi åt frukost. Vi blev kvar där hela dagen tills Karins och Hillevis buss skulle åka tillbaka till Washington DC gick, vid 16 tiden. Mycket trevlig helg med många skratt och tok.
Det var nog min helg i det stora hela. Så fort jag har fått bilderna från Emma från helgen (använde hennes kamera) så ska jag lägga upp dom här oxå. Ha tålamod.





26 Juni 2011

Jag lever, jag är trött, jag uppdaterar imorgon om min helg i New York.
Godnatt.

24 Juni 2011

Uppdatering
Har varit med barnen och barnens momma idag på ett köpcentrum och fördrivit dagen.
Nu väntar jag lite på tiden, ska nog ta tåget som går 17:49 in till New York där ska jag träffa Emma och ca kl 22 kommer Karin och Hillevi från Washington. Jag och Emma ska nog till Battery Park en sväng bara för att kolla men vi kommer dit ganska sent oxå.
Lite trist med vädret, grått och inte så varmt. Men det blir nog roligt ändå i helgen, I´m excited!
Så det var nog min sista uppdatering inför helgen, återkommer troligtvis på söndag.
Later.

24 Juni 2011

Gladmidsommar alla!
Vaknade upp till regningt och trist, men jag hoppas det ordnar till sig till eftermiddagen.
Jag ska iaf spendera hela kvällen i New York med 3 svenska tjejer. Emma, Hillevi och Karin, Vi ska bo på ett hostel i Soho i två nätter eftersom Hillevi och Karin kommer från Washington DC. Det blir nog riktigt roligt, massa shopping, ställen att se och kanske en och annan utgång.
Det ska iaf vara en midsommar fest i Bettary Park idag i NYC mellan 17-20, det var planerat att jag skulle dit men nu vet jag inte säkert. Det var bara jag som fick ledigt tidigare så nu kanske jag och Emma åker in när hon slutar vid 18 tiden i stället, får se om vi åker dit då eller struntar i det.
Ska försöka packa idag, har inte gjort de än så det måste jag fixa, men sen så kommer jag lämna datan här för det känns inte så säkert att ta med den till NYC och hostlet, vill inte att den ska bli stulen. Så det blir nog ingen uppdatering av bloggen under helgen. Det får bli en stor uppdatering på söndag kväll med massa bilder och så.
-
Hoppas alla får en bra midsommar helg där hemma i Sverige.



Än så länge.. Men det blir nog bra midsommar vilket fall.
-
-
Saknar alla hemma.
Take Care.




23 Juni 2011

Uppdatering
Lägger upp ett till inlägg innan dagen tar slut och innan jag ska sova.
Kvällen har som jag trodde varit riktigt trevlig. Alla är så snälla och trevliga och lätta. Jag känner mej verkligen välkommen och som en av dem, en i familjen.
Chris föräldrar kom med mat och tårta och även Chris syster dotter var med. Det blev iaf mycke tårta/kaka eftersom jag och barna oxå hade gjort en kladdkaka men båda var riktigt goda och Chris mamma ville ha receptet på kladdkakan så den gick tydligen hem. Blev även lite kort tagna ikväll av Chris mamma, ett litet "familjefoto" inget seriöst men jag skulle vara med. Det får en att tänka på att jag kommer verkligen vara kvar här, inte bara i ett år utan senare oxå, inte på riktigt men som minne. När dom senare kollar på bilderna och ser mej, den första au pairen, den svenska flickan. Man gör nog ett ganska starkt intryck, som kommer vara kvar ett tag ändå. Jag är ju oxå den första au pairen som den här familjen har och bara det är lite speciellt, för om dom skulle skaffa en ny efter mej så kommer den au pairen bli jämförd med mej, på gott och ont. Iaf så har jag haft en trevlig kväll. Barna har dock varit över energiska det blev resultatet av en heldag inomhus och massa socker efter maten. Men Mackie var go ikväll och skulle ligga med mej i soffan, det gör mej verkligen glad. Jag gick även upp till henne när hon skulle sova för hon kunde inte riktigt sova, och hade jag gjort det för några dagar sen hade hon skrikit rätt ut men nu gick det bra. Det är skönt att hon börjar ty sig till mej, jag har tvivlat några dagar på att det skulle hända men det verkar gå åt rätt håll och jag hoppas att det fortsätter så.
-
Tänkte skriva om min helg här i detta inlägg mej jag gör det i morgon i stället i ett nytt inlägg, det blir så mycke här annars och inget i morgon typ. Skriver i morgon bitti istället, vid frukosten.
Full fart mot helgen!
Godnatt.

23 Juni 2011

Uppdatering.
Dåligt väder idag. Och lika så humöret i morse, det brukar liksom hänga ihop ibland vädret och humöret. Det regnar från och till och det är väldigt fuktigt. Men jag och barna bestämde oss för att göra en kaka till Chris eftersom han fyller år idag så vi åkte till affären och handlade ingredienserna till en kladdkaka. Bakade den tillsammans med barna och nu är den klar, det luktar gott iaf och jag hoppas den smakar lika gott som när man gör den hemma för det är ju lite annorlunda här. Tex så har dom inte vaniljsocker utan dom har det som flytande och sen måtten är ju inte det samma som hemma, här använder dom 1 Cup eller 1/4 Cup tex. Men tur så finns det ju googel så jag fick fram vad det motsvarade i decilitermått. Så det blir upp till bevis sen då om den smakar gott. Lite nervös blir jag för Chris föräldrar kommer ju oxå vara här.
Jag gjorde oxå hemma gjorda potatisbullar till lunch idag och barnen gillade det. Tur, det känns lite jobbigt ibland att laga mat som jag inte brukar göra och till barn som jag inte vet vad dom gillar. Men det gick ner. Fick bara en fin osrök har inne när jag höll på, Ups..
Det blir nog trevligt ikväll med Chris föräldrar över och så, dom är snälla och söta.
Baka baka lite kaka, vem ska få smaka. Mysigt och baka med barna.
-
-
Nu är Kai över på en lite playdate innan han, Linnea och Camilla åker till Sverige ikväll. Det låter som dom river hela övervångingen.

23 Juni 2011

Nu är det precis en månad (31 dagar) sen jag åkte till USA. 23 Maj-23 Juni.
Vädret idag ska inte vara så bra tydligen. Dimmit, regn, åska. Trist. Får se vad jag och barna hittar på.
Som sagt så kommer Chris föräldrar hit på eftermiddagen. Chris fyller nämligen år idag fast jag trodde det var i morgon men det är idag. Jag har inte köpt nått till han men tänkte göra de efter helgen, frågan är bara vad köper man till sin "Host dad". Alla förslag är välkomna.
Idag åker oxå Camilla och hennes barn till Sverige och blir där i en månad. Kul för dom, men jag vill oxå.
Nu ska jag fixa lite frukost. Later.
-
Mackie har precis vaknat och kl är 9 här, rekord länge, gillart! Men vädret är verkligen trist idag, vet inte vad jag ska göra med barna. Just nu kollar dom på tv och jag sitter framför datan.. Får se om det får bli så här i en timme till sen måste jag nog hitta på nått med barna. Släpa dom från tv iaf.
Later.

22 Juni 2011

Idag sov iaf Mackie till 8a igen, vilket jag inte trodde hon skulle göra men det var bra. Collin var vaken rätt tidigt men han var väl så glad över att det var hans sista skoldag. Så nu har han oxå sommarlov, så jag har båda hemma. Och det första dom gör är att börja bråka med varandra när Collin kommer hem, det verkar ju lovande för sommaren.
Mackie hade en playdate i morse och jag hämtade upp Collin runt 13 från skolan och han var väldigt exciting för sitt sommarlov. Mitt på dagen kom barnens momma för att ta med dom på äventyr. Så nu har barnen varit borta hela eftermiddagen och kommer nog inte hem heller först om nån timme (runt 20:00).
-
Så eftersom jag var barnfri så skypade jag lite med mina föräldrar och min pojke, dom är så saknade. Och sen bestämde jag mej för att springa 5 km men eftersom det var kring 15-16 tiden och varmt så orkade jag inte hela vägen utan var tvungen att stanna ett par gånger, men jag skyller på värmen..
När jag kom hem så ville Angelica (Au pairen från Columbia) ta en kaffe på starbucks så vi bestämde oss för att ta bilen dit (jag körde) för det hängde regn i luften, som dom har varnat för hela dagen och det var tur vi gjorde de för när vi var på väg hem igen så small det bara till och hela himlen kom ner. Det blev floder och pölar på en minut och man såg knappt nått för det regnade så hårt men det gick bra, vi hade inte så långt hem.
-
Nu ska jag inte göra så mycke, vänta på att barna ska komma hem nu. Får se vilket humör dom är på, dom lär vara trötta och förhoppningsvis så kommer dom sova direkt när dom kommer hem och jag hoppas dom sover länge i morgon när jag har båda hemma.
Har inte så mycke till plan i morgon, Chris föräldrar skulle komma på eftermiddagen iaf.
-
Annars så kommer jag vara ledig onsdagar nu under sommaren, vilket kommer bli skönt. Jag ska egentligen bara jobba 10 timmar per dag men nu när barnen har sommarlov och Chris jobbar och är borta ca 12 timmar per dag så kommer jag jobba mer än 10 timmar per dag måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar men jag kommer vara ledig onsdagar. På onsdagarna kommer barnen antingen vara med deras momma eller någon annan. Det blir skönt med en lite paus mitt i veckan och sen är jag ju ledig lördagar och söndagar fortfarande.






21 Juni 2011

Upp datering.
Mackie skrev mitt namn med playdo:)
-
Börjar med vädret, ett växlande väder men inget regn har kommit i dag, och varmt har det varit.
Idag har jag och Mackie mest lekt inne, lite Hide and seek och sånt. Vi var oxå ute och cyklade två gånger. Hämtade Collin från skolan och gick hem och började laga mat, blev hemmagjord potatismos och hamburgarkött och kyckling. Helt okej blev de, barnen verkade gilla det och det är ju det viktigaste. Gillade oxå köttet och kycklingen, första grillningen för mej och det gick helt okej. Får tydligen lära mej att laga mat här oxå, bra de.
-
Imorgon är det en lite annorlunda dag. Collin har sin sitta dag på skolan innan hans sommarlov börjar. Han har halv dag och slutar 13 där efter ska Collin och Mackie med sin Momma åka på äventyr så jag blir lite ledig på eftermiddagen. Mackie ska på en Playdate på morgonen med en grannflick. Blir bra de. Sen är det bara att ta tag i sommarlovet med båda barna hemma. Ser verkligen fram i mot de.. haha. Det går nog bra.
Det var nog allt för denna gången. Later.

21 Juni 2011

Kors i taket!
Collin vakna 7 och Mackie sover fortfarande:O det är galet! dom brukar annars vara upp typ innan 6... Måste nästan gå och kolla om Mackie lever fortfarande. Men jag gillare att dom sover länge!!
-
Haha blev bara så brydd så jag var tvungen att skriva ett inlägg om de.
Collin ska iaf till skolan som vanligt och får se vad jag och Mackie göra när hon vaknar. Kanske en cykeltur, kom ju på att poolen inte öppnar först vid 12...
-
Later
Love Sara

20 Juni 2011

Uppdatering
Kom precis in från en löprunda, samma som igår fast den här gången gick jag inge vatten på mej från en bil.
-
Det här eftermiddagen har varit riktigt trevlig och bra och så har vädret varit riktigt bra på eftermiddagen, lagomt varmt. Hämtade iaf Collin och Jake från skolan och lämna av som hos Jake, tvärsöver gatan. Mackie var hos Linnea, så jag gick dit och då var dom precis på väg och köpa glass så jag följde med dom och åt glass, glassen är så jäkla god här, farlig. Efter de åkte jag och Mackie tillbaka till Collin som var hos grannarna och vi blev bjuden på middag. Det blev sammanlagt 3 familjer och 10 barn som lekte utan där. Grannarna/föräldrarna (mest bara mammor, förutom Chris typ) här omkring är riktigt trevliga och snälla, dom är lät att prata med, det är kul, jag gillar det.
-
Såg en ska nu när jag kom hem från löprundan, Lysmaskar, eller vad dom nu heter. Riktigt coola, blickar lite här och var, tydligen kommer dom fram under sommaren när det är varmt så det kommer säkert flera längre fram. Coola iaf.
-
Lysmask = Fireflies
-
Nu en dusch och sen sängen, får se om det är bra väder i morgon om jag tar med mej Mackie till gymmet och poolen. Märks i morgon.
Love Sara

20 Juni 2011

Uppdatering
Nyss kommit hem från playdaten och har ätit lite lunch. Mackie sprang över till grannen för att leka lite så jag tänkte passa på att berätta lite om familjen och hur det är att bo med en ensamstående pappa.
-
Jag hade aldrig trott att jag skulle välja en familj som bara bestod av en pappa med barn, var av att jag inte trodde jag skulle våga och allt sånt där. Men jag är glad att jag valde den här familjen, tror inte jag skulle kunna få det så mycke bättre faktiskt.
(Satt ute med datan i solen men det blev för varmt att sitta ute och skriva så nu sitter jag inne)
Jag var lite tveksam när jag fick den här familjen som min "matchning" just för att det bara var en pappa som förälder men jag tänkte att det skadar inte att prata med han på telefon. Så första gången jag pratade med han så kändes det helt enkelt rätt, jag gick på min magkänsla och det visade sig vara rätt (än så länge). Jag känner mej nästan som hemma här och allt känns så avslappnat, vilket jag tror kan vara annorlunda om det finns en mamma i bilden. Det är oftast mammor som har regler i huset, hur det ska vara städat och hur man ska sköta om deras barn. Nog för att pappor oxå är väldigt mån om hur deras barn har det men det blir på ett annat sätt.
Chris är väldigt avslappnad, rolig, skön, lätt att prata med. Han är öppen för nya förslag och nya sätt. Han är inte världens bästa kock (typsikt pappor, oftast iaf haha). Men vi hjälps åt med allt, jag håller lite koll på saker och ting, så han brukar fråga mej och jag vet. Det är helt enkelt en riktigt bra familj. Nu behöver det ju inte vara så att det alltid är på det här viset men i den här familjen så är det så. Så jag ångrar mej inte att jag valde den här familjen. Tror starkt på att det kommer bli bättre med året och snart lär jag vara i det stadiumet att jag ska packa och åka hem och det kommer säkert vara tungt att lämna den här familjen då.
-
Sen har vi Camilla oxå som har en familj (hennes barn är linnea och Kai) på samma gata som oss och hon är svensk och är en väldigt bra vän till familjen, hon är guldvärd och jag kommer jätte bra överens med henne och får prata svenska med henne ibland och det är skönt. Det blir nästan som om jag har känt Camilla jätte länge, känns det som iaf. Så hon är en viktig del i det hela för mej.
-
Så iaf så trivs jag jätte bra i den här familjen och ser inte att jag kommer behöva byta familj under mitt år här. Ock sen att området är så bra och nära till New York gör ju inte saken sämre. Plus min fina källar våning, där trivs jag bra.
Det var lite iaf om hur jag har det nu och jag tror inte jag har så mycke att tillägga för tillfället. Det lär väl sluta med att jag har 2 familjer kanske 3 familjer i slutet av detta år, Min familj, Chris familj och Camillas familj. Det gillas.
Långt hemifrån...
-
Love Sara

20 Juni 2011

Collin är på skolan så det är bara jag och Mackie hemma. Just nu sitter hon och äter flingor och hittar ändå på bus. Vi har lekt lite under morgonen, lite hide and seek och så. Nu ska vi snart göra oss i ordning för att åka på en "playdate" med en kompis till Mackie, vi ska åka till en lekplats. Solen tittar fram så det blir skönt att vara ute. Annars så vet jag inte hur dagen ser ut riktigt, Collin slutar 15:23 och då ska han på sin vanliga playdate med pojkarna tvärs över gatan.
Bara en lite uppdatering om vad jag gör nu, inte mycke alltså.
Later.
Love Sara

19 Juni 2011

Uppdatering. Det var förövrigt konstigt att vakna upp i ett tyst hus, brukar alltid annars vakna av barnen som är uppe tidigt.
Snart är dagen slut. Idag har det varit mest lugnt för mej. Åkte till ett köpcenter som ligger på vägen till vårat gym. En tjej som heter Angelica, är från Columbia och som oxå är Au pair några gater nedanför mej, följde med. Det var riktigt trevligt. Köpte mej en kjol/klänning från American Eagle.
Annars så har jag inte gjort så mycke mer, har haft ett riktigt bra väder idag, vaaarmt som tusan. Familjen har iaf kommit hem så det blev hämtmat till middag, hamburgare, dom var riktigt goda, hemmagjorda hamburgare fast ändå inte. Och så har det ju varit farsdag idag här i USA. Och så var jag ute och sprang en sväng nu på kvällen, fuskade lite och tog en sträcka på 3km istället för 5km. Plus att någon tyckte jag behövde vatten när jag sprang för när en bil körde förbi slängde dom ut vatten på mej, tackar.
-
klänningen/kjolen, valde att sätta dit ett skärp oxå.
-
Hmm tror inte jag har så mycke mer att tillägga mer än att i morgon är det en ny vecka med nya utmaningar och äventyr. Veckan som visar på att jag har varit här i USA i en månad nu. Tiden går rätt fort ändå, kändes som jag nyss kom hit.
-
Love Sara

19 Juni 2011

Uppdatering.
-

Min långklänning. Köpt från Forever 21.


Jag gillar den!
-
-
Får se hur jag spenderar den här dagen, har inga direkta planer, så ni får nog en uppdatering senare idag om vad jag gör och har gjort.
Later.
Love Sara

19 Juni 2011

Godmorgon mamma. Nu ska jag sova och mamma ska börja jobba. Kl är kvar i 1 här och kvar i 7 i Sverige.
-
Har iaf haft en riktigt trevlig kväll inne i New York med Emma. Vi åkte till Village där det finns en massa uteserveringar, så vi satte oss på en sån och beställde in mat. Gott och mycke trevligt. Vi hann med att strosa omkring lite och jag köpte en långklänning, sen åkte vi hem igen.
-

Beställde vatten eftersom man inte är 21 än.. Små flaskor fick man oxå..


God mat. Kyckling och potatismos.


Arga gubbar i Times Square som hade nått föredrag och var väldigt arga...och konstiga.


Bara för Emmas skull för hon gillar True blood och för att hon älskar att vara med i min blogg.


En skyllt i en park, viktigt.


Måste nog vara New Yorks fräschaste toalett.


Avslutar med kvällens outfit.
-
Bild på klänningen kommer senare, typ i morgon.
Nu ska jag sova, Godnatt.
Love Sara

18 Juni 2011

Har hängt vid poolen och gymmet idag. Underbart väder är det idag, sol och 30 grader. Gillart. Nu är jag hemma en sväng för Camilla behövde låna bilen. Runt 18 åker nog jag och Emma in till vår favorit stad, New York för att äta middag och kolla lite. När jag kom från gymmet hämtade jag upp Camilla och när vi kom till mitt hus så står det ett gäng med sport motorcyklar utanför och det tycket Camilla var jätte konstigt haha. Nog för att det är lite konstigt eftersom det är ett familjeområde och så men hennes reaktion var rolig, "titta, titta men titta!! Det här har jag aldrig sett här förut." Aja. Funderar på att ta en Shopping runda i morgon på ett mall här i närheten eftersom det inte blir något med New York för att Emma var tvungen att jobba. Nä hade väl inte så mycke mer att tillägga nu, inte för att de jag skrev här var så mycke att hänga i julgranen men aja.
-
In New York, 
Concrete jungle where dreams are made of, 
Theres nothing you can't do, 
Now you're in New York, 
these streets will make you feel brand new, 
the lights will inspire you, 
lets hear it for New York, New York, New York

-

-
Later
Love Sara

18 Juni 2011

Efter regn kommer solsken.
Har precis vaknat och kl är 8 här och kl är 14 hemma. Solen skiner idag och det kommer bli en varm dag. Ca 30 grader, mmm. Jag ska åka till gymmet och hänga lite vid poolen tänkte jag, tror oxå jag ska stanna vid ett köpcenter som ligger strax intill gymmet innan och kolla lite. Annars så har jag inga större planer för idag, får se om jag och Emma åker in till New York och äter nån middag i kväll. Nu har familjen precis lämnat huset så nu har jag det för mej själv.
-
Tråkigt inlägg och ingen bild.
Later.
Love Sara.

17 Juni 2011

Uppdatering
När det har regnat så har det verkligen regnat.
-
Idag har vädret verkligen växlat, Vaknade av åska och regn, mitt på dagen var det soligt och varmt, regna en sväng på eftermiddagen och precis när jag gick ut för att hämtade upp Collin från skolan kl 15:23 så slutade det regna, sen kl 16:30 så steg vi utanför dörren för att gå till Callie som bor granne med oss för ett graduation/pool party så börja det spöregna och åska igen, från solsken. Så det blev inte så mycke av med själva poolpartyt men det var riktigt trevligt och det kändes väldigt Amerikanskt oxå, snacks och pizza till barna, vi vuxna, föräldrar står runt en köksö och pratar medans barna springer omkring och leker. Det bara kändes Amerikanskt på nått sätt. Kalaset skulle hålla på mellan 16:30-18:30 men vi kom hem ca 20:00 men det var trevligt iaf:) Callies (hon och Mackie gick i samma klass) mamma, Beth på minner lite om min moster Emma så henne tycker jag om.
När vi kom hem iaf så blev det en film och Mackie somna framför filmen så henne fick jag bära upp till sängen, båda barna var väldigt trötta över all lek på kvällen så det gick smidigt med läggningen. nu sitter jag och väntar lite på att Chris ska komma hem och sen ska jag sooova.
-
"kvällsfika"
-
I morgon ska jag först och främst sova sen till gymmet och poolen en sväng. Sen ska nog jag och Emma in till NYC på en romantisk middag för två haha eller nått. Emma blev tvungen att jobba på söndag så jag vet inte om det blir nå New York i helgen vilket är trist då det är nått man ser fram imot på veckorna. Kommer även vara ensam hemma i morgon till söndag då Chris och barna far till Chris föräldrar. Så jag vet inte riktigt vad jag ska roa mej med men det löser nog sig, Den som lever får se som sagt.
-
-
Och jag fick även prata med min älskade och saknade pappa idag på skyp, det förhöjde dagen oxå.
Godnatt Sverige.
Love Sara

17 Juni 2011

GodMorgon.. eller nått.
Än så länge har inget gått som planerat. Det regnar och åskar, Klätterväggen som jag tänkte ta Mackie till öppnar inte först kl 16 och inomhus poolen öppnar 15. Toppen. Vad ska jag nu hitta på med Mackie hela dagen?.
-
-
Har iaf pratat med min älskade mamma nu på morgonen, det är verkligen dagens höjdpunkt och jag har fått vetat när dom mest troligt kommer och det kommer bli bäst! Längtar redan nu.
Vet inte hur den här dagen blir, Den som lever får se helt enkelt.
-
Later.
Love Sara

16 juni 2011

Uppdatering
Idag blev det ingen pool för fröken Mackie ändrade sig, trist för i morrn ska det regna, men men. Vi var över hos grannarna och lekte mest hela dagen. När Collin sluta så träffade vi Linnea, Kai och Camilla hos oss och gjorde tjockpannkaka, mums. Har oxå fått min tv installerad, toppen och nu när jag testade den för första gången ikväll så hitta jag "Glee" på en kanal, det måste bara vara menat! haha jag gillar Glee.
-
I morgon ska det ju regna så jag har försökt hittat på nått som jag och Mackie kan göra imorgon. Tror det blir lite väggklättring på gymmet, det kan nog bli en hit hos Mackie, hon är ju överallt annars och klättrar. Hoppas hon tycker om det iaf. Senare så har hon ett litet party hos en kompis för att dom slutat "dagis", så dit ska vi gå mellan 16:30 - 18:30. Sen på kvällen ska jag vara "barnvakt" för Chris ska ut. Helgens planer kommer nog upp imorgon.
Godnatt
Love Sara
-
Just a small town girl 
Livin' in a lonely world.


16 Juni 2011

Uppdatering
Jag och Mackie har haft lite "Art and craft" på morgonen här. Jag tyckte vi behövde en Svensk flagga i huset så vi målade en, eller två, Jag gjorde en och Mackie en:)
-
Nu är rummet mycke finare med lite svenska färger.
-
Mackie ville till poolen idag så när den öppnar 12 åker vi dit, blir toppen.
Take care.
Love Sara
-
Just ja jag råkade ta bort några bilder här på bloggen.. Orkar inte lägga tillbaka dom.

16 Juni 2011

"It smell so pretty here" ett citat från Mackie igår när vi gick förbi där dom sålde parfymer, haha.
-
I alla fall så har jag inga större planer för idag. Jag och Mackie ska lämna av Collin på skolan först, En tvman ska komma och koppla in min tv, jag och Mackie ska handla mat, senare i eftermiddag ska vi vara med Linnea, Kai och Camilla för en Playdate och så ska vi göra tjockpannkaka till middag. Men under dagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, Mackie får bestämma lite, kanske försöka ta poolen idag och hoppas på att vi inte behöver vända i dörren den här gången.. Det skulle iaf vara rätt fint väder i dag, drygt 30 grader. Skönt.



Later.
Love Sara

15 Juni 2011

idag gick det inte riktigt som jag hade planerat..
Packade in Mackie i bilen för att åka till gymmet och poolen, everything good so far. Kör dit, gick oxå bra. Men när vi ska gå in så ska man lämna sitt kort i disken och få det "skannat" och sen får man gå in men jag hade ju Mackie med mej och det brukar bara vara att gå in med barna men tydligen måste dom finnas med på ens kort, vilket Mackie inte gjorde så jag fick inte gå in med Mackie och eftersom jag inte kunde lämna henne ute så var det bara att vända och åka hem igen. Kul dag när det var typ 30 grader varmt och en perfekt dag vid poolen. Blev inte så glad och tänkte att vilken dålig dag det här kommer att bli.
-
Istället för att åka hem så åkte vi till ett köpcentrum, Macys, som ligger bredvid gymmet. Kollade lite där och sen ringde Mackis momma och ville komma och hälsa på så vi for hem. Linda (Mackies momma) tog Mackie och jag fick åka tillbaka till gymmet och poolen. Simmade 30 längder och sen låg jag ute vid poolen och solade. Tänkte då att det inte blev en sån dålig dag trotts allt. Hade lätt kunnat legat kvar där hela dagen men åkte tillbaka strax efter 15.
-
Hämtade Collin från skolan och sen till Linnea och Kai för en playdate. Och nu är barnen med deras pappa på äventyr, så jag tänkte passa på att ut och springa en sväng nu.
Det var min dag som inte såg ut att bli så bra i början men det gick till sig mot slutet.
Love Sara

P.S Kom nyss in från en löprunda, sprang 5 km utan paus och utan draghjälp, när hände de att jag kunde springa 5 km utan att stanna själv? är iaf nöjd och helt slut nu, det var ju mycke jobbigare att springa själv än med nån.. Och förövrigt håller jag på att ändra om min blogg design, vilket inte är det lättaste och det är tidskrävande och tålamod kärvs och jag är inte riktigt nöjd än.. D.S

14 Juni 2011

Uppdatering
Så nu ligger barnen i säng. Idag har det mest varit dåligt väder och regnat så när Mackie kom hem från skolan var vi inne och lekte lite och sen gjorde vi iordning oss för Mackies skolavslutning. Nästan hela familjen var här, Mackies moster med sambo, Mackies momma och gammel momma, och så klart brorsan Collin och pappan Chris.
Hon var så söt i sin nya klänning och sina flätor:)
-
Bilder på barna från klassen.


Mackies klass.
Tårtan med alla barnens ansikten på.


Mackies ansikte och tårtbit.


Dom hade en liten bro som dom gick över när dom fick sitt diplom.
-
Dom var väldigt söta alla barnen. Dom sjöng lite sånger och gick över bro sen var dom klar och efteråt bjöds det på tårta. Söta Mackie som ska börja stor skola till hösten, samma skola som Collin går på.
Så i morgon är första dagen som Mackie kommer vara hemma hela dagen med mej. Collin går några dagar till i skolan. I morgon ska det vara fint väder så jag tänkte ta med mej Mackie till gymmet och poolen under dagen.
-
Thats all for now.
Love Sara

14 Juni 2011

Idag är det Mackies sista dag på skolan. Så vi ska till hennes skola ikväll kl 18 för en avslutning. Idag är det annars rätt lugnt, ganska trött. Mackie kommer hem runt 13 och Collin tror jag ska ha en playdate efter skolan.
Så i morgon kommer Mackie vara hemma med mej hela dagen. Det skulle vara fint väder så jag funderar på att ta med Mackie till gymmet och bada lite och fördriva dagen.
-
Mackies skolavslutnings klänning.
-
Och för övrigt har jag ingen träningsvärk...än. Kommer väl i morgon.
Annars så är det inte så jätte bra väder här, regnar lite i dag.
Har inte så mycke mer att tillägga nu för stunden.
Love Sara

13 Juni 2011

Uppdatering
Måste bara slänga upp ett snabbt inlägg innan jag ska sova och säga att jag sprang 5 km nu i kväll med Camilla, och vi Sprang verkligen hela 5 km, utan fusk! Och det gick förvånas värt bra! Konstigt, men nöjd är jag. Vet dock inte om jag är lika nöjd i morrn med träningsvärken som ligger och lurar nu..
Ajaa Godnatt Sverige hörs imorgon.
Love Sara

13 Juni 2011

Måndag, Ny vecka, Fjärde veckan i USA.
Den här veckan blir lite annorlunda, Mackie slutar nämligen skolan i morgon, så idag har hon halv dag och slutar kl 12. När hon kommer hem ska vi kolla efter en klänning som hon kan ha på sin skolavslutning i morgon. Collin kommer gå en vecka till i skolan och sen har båda lov ända tills den 8 September. Sjukt långt lov dom har här och jag gruvar mej lite för sommarlovet. Vet inte riktigt hur mitt jobbarschema kommer se ut än, ska prata med Chris om de och lägga upp en plan för sommaren. Mackie har iaf en vecka med "camp" på sin skola och Collin har en vecka med fotbolls camp i sommar. Sen har båda av dom en månad med simlektioner 2 gånger i veckan, det blir toppen iaf, för då kan vi hänga på gymmet dom dagarna.
-
Iaf så när Mackie kommer hem ska vi åka och stor handla mat. Collin slutar 3:23 så då ska vi hämta han och sen blir det lite playdate här hemma.
-
-
Rolig bild jag hitta. Är iaf mitt gymkort, Sparkling.
-
-
Hade ju inte varit helt fel om varje dag var en helgdag..
Love Sara

12 Juni 2011

Uppdatering
Nyss hem kommen från en heldag i New York. En mycket bra och trevlig dag med fin Emma. Vi besökte, Central Park (också så kallad C.P), Ground zero och Times square. Kom hem med bara 2 påsar den här gången. Shorts och underkläder för den som undrar.
Började med att följa efter Emma till C.P men det gick ju så där, så då tog jag över, gick betydligt mycke bättre och vi kom tillslut fram. Hängde lite i parken och kollad på folk. Såg Victoria Silvstedt som sprang förbi oss. Ganska coolt. Första kändisen sedd, lite typiskt att det skulle vara en svensk dock men ändå. V.S in C.P hehe.
Där efter drog vi ner till Ground Zero kollade lite och sen tillbaka för att äta middag på en restaurang i ett hotell mitt på Times Square. Restaurangen var bygg så den snurrade runt byggnaden och man fick se hela New York. Det var riktigt coolt. Man fick matbuffe och dessertbuffe för 35 dollar exkl dricka. Det var riktigt bra pris och riktigt bra mat. Sen när vi skulle hem så kom jag på Penn station för att ta tåget hem så var det massa poliser där, någon hade tydligen lämnat en väska så dom var tvungen att kolla den. Men det var lugnt och jag kunde ta tåget hem. Ingen bomb alltså Puuh.
-
In Central Park

C.P


Karusell in Central Park


Karusell in C.P


I väntan på tunnelbanan till Ground Zero


Polis sak i tunnelbanan.


In Ground Zero, Ett kors som dom hitta efter attacken som dom ställt upp vid en byggnad.


Början till ett av dom nya tornen in Ground Zero.


På den roterande restaurangen, The View.
Emma bara älskar att vara med i min blogg, de vet jag och hon


Servetten med de ställen man såg när man snurrade runt med restaurangen.


Min drink


Buffen


Dessert buffen, To die for.


Mmmm.


Gött.


Utsikten


Utsikten


Utsikten


Och den lilla polis 3-hjulingen som stog utanför Penn Station. Hehe.

Random bild på en skyllt. Undrar vad den betyder.
-
Det var några bilder från dagen, Nu blir det sängen och jobba i morrn.
Godnatt.
Love Sara


12 Juni 2011

I <3 NY
Sova nu för att kliva upp och åka till New York med Emma:)
Har precis kommit hem från en restaurang med au pair tjejer, Mycke trevligt, Mindre trevligt väder idag.
Det har regnat från och till mest hela dagen och det är betydligt svalare i luften idag.
Men iaf så ska jag sova nu för att orka med en heldag i "The big appel"
-
Godnatt Sverige.
Godnatt USA.
Love Sara

11 Juni 2011

Tjejerna:)


Glass innan bion den här gången en "kidz" storlek och den är typ som en vanlig hemma..


Glassbaren som även har öppet på kvällen, var mer personal och mer folk som var där ikväll än på dagen..


Ett band spelade utanför och det var ett riktigt trevligt ställe att hänga på, väldigt mysigt centrum i mitt område.
-
-
Så Hangover 2 var riktigt bra faktsikt. Jag tyckte det var rolig, överförväntan. Och biosalongen hade stora stolar, stort benutrymme, mugghållare, stolarna gick att luta bakåt, chefen kom in och hälsade väkommen innan filmen började. Riktigt bra biosalong. Jag har precis kommit hem och ska sova snart.
-
Planerna för i morgon är ändrade. Emma är en missuppfattning hehe. Nä men vi tar New York på söndag istället, blir kanoners. Så i morgon så får jag se vad jag gör om jag intar gymmet igen, skulle kanske regna i morgon så. Ska iaf ta sovmorgon eftersom det inte finns några barn i huset i helgen som vaknar tidigt. Bra.
Sååå. Later.
-
-
Love Sara
Oh för övrigt så har jag kommit på hur jag snurrar bilderna. Wiii. Bättre.

10 Juni 2011

Uppdatering
Efter att ha lekt inbrottjuv så är jag nu inne i vårat hus.. Trots att jag hade nyckel så blev jag utlåst, obra. Finns två lås på dörren och jag har bara nyckel till en av dom. Tur att ett fönster var olåst och gick att krypa in i (men nu är det låst sååå ingen annan kan komma in där...)
Jag har iaf varit iväg och simmat i utomhus poolen på gymmet, blev ca 40 längder. Nu väntas bio med några tjejer från min Au pair grupp, Hangover 2 ska vi se. Blir riktigt trevligt.
-
Annars så har min dag varit riktigt bra! Trivs riktigt bra här och det är toppen väder (just nu ser det ut som att det kommer in en åskskur under kvällen men annars så har det varit bra väder idag). Har haft en riktigt mysig eftermiddag med Mackie idag oxå. Hämtade upp henne från skolan kl 12 och då åkte vi och åt jordens godaste glass. Trots att jag tog en lite, så var den stor (typiskt USA) och jag blev tvär mätt på den, så efter en sån behöver man inte äta lunch tydligen.
-
Min "lilla" glass


Man får välja och blanda på alla möjliga vis, farligt gott.
-
-
Nu ska jag göra mej i ordning för bion.
Take care
Love Sara

10 Juni 2011

Helgens planer. Igår kväll åska det och regna jätte mycke, idag är det fint väder igen.
-
Fredag- Barnen åker till sin momma idag och kommer hem på söndag. Jag funderar på ett spinning pass i dag kl 5 eller bara simma. Senare ikväll så ska jag kanske på bio med några au pairer, Hangover 2, det kan nog bli riktigt trevligt. Och kl 12 ska jag hämta upp Mackie och jag tror vi ska åka och köpa glass då om jag hittar dit.
Lördag- Blir det nog en hel dag New York med Emma, We <3 NYC.
Söndag- Har jag inga planer än.
-
Random bild på en lite skolbuss här i USA.
-
Take care.
Love Sara

9 Juni 2011

Uppdatering
Värmen i dag alltså...Har hållt mej inne så mycke som möjligt, det har verkligt inte gått att varit ute mer än nödvändigt idag. Det står så här på väder sidorna här i USA att det är 96*F men sen så står det oxå "feels like" 101*F. Så dom berättar vad det är för tempratur ute men oxå vad det känns som att det är för tempratur ute. Tyckte jag var ganska roligt. Vem är det som bestämmer vad det känns som? haha..
-
Iaf så har jag precis kommit hem från mitt första Au Pair träff med andra Au pairer från mitt område (Har sånna träffar en gång i månaden och dom är obligatoriska). Vi skulle kolla på en baseball match men det drog in ett regn och åskoväder så vi ställde in det och hade träffen på Starbucks istället. Lite trist men vi kommer se en baseball match en annan gång istället. Det var iaf roligt att träffa andra Au pairer och alla verkade jätte snälla och trevliga.
-
En snabb uppdatering innan sängen
I morgon är det sista jobbar dagen för veckan och den verkar bli en halv dag oxå för att barnen ska spendera helgen med sin momma.
-
Love Sara

9 Juni 2011

Puuh.. Kom precis hem från en löprunda, blev bara en 15 minuters runda. Men är helt färdig i denna värme och fuktigheten. Tror oxå min ansträngnings astma blir värre i de här vädret, kan ju knappt andas när jag springer.
Men men, barna är i skolan nu. Collin kommer som sagt hem tidigare pga värmen. Så kl 13 ska jag hämta han. Tror oxå det kommer dra in ett åskoväder antingen i kväll eller i morgon, ser inte fram i mot de, tror att det kommer bli rätt så kraftigt eftersom det är så kvaft och fuktigt nu..
Men nu så ska jag ta en dusch och slänga in nån och sen bara chilla lite inne tror jag.
Och senare i eftermiddag ska jag ju på baseballs matchen.
-
-

Dagens sommar outfit
Later.
Love Sara

8 Juni 2011

Uppdatering
Men värmen!! Det går inte att vara ute, inte ens i skuggan. Och i morgon blir det värre.. Kommer nog vara inne för det mesta med AC och sen på eftermiddagen blir det nog poolen. Collins skola kommer att skicka hem eleverna mitt på dagen på grund av värmen!.. Helt sjukt. Men tydligen är det ingen som är van den här värmen nu, för egentligen brukar sån här extrem värme komma i augusti.. Idag har det varit ca 34*C och i morgon ska det vara 38*C. Och fuktigheten på de.
-
Glassbilen som är väldig populär nu med värmen, härlig melodi har den oxå ska försöka spela in det nån gång.
-
Later.
Love Sara

8 Juni 2011

Hot hot hot...
Det är väldigt varmt och soligt redan från morgonen idag. Än så länge har jag hållt mej inne med Ac på, vilar lite från solen idag.
Idag är Chris föräldrar här och städar ut ett rum som ska bli ett "Art and craft" rum. Blir nog jätte bra när det är klart och ett bra sätt att underhålla barnen på, regninga dagar (När det nu blir nån regning dag, har inte haft en hittills).
Eftermiddagen ser ut att bli lite "Playdates" med olika kompisar till barna annars så vet jag inte riktigt hur eftermiddagen ser ut.
-
Morgondagens plan är ett Au Pair möte med Au pairer från mitt område som min LCC håller i en gång i månaden och den här gången ska vi kolla på en baseball match! Det blir nog roligt att träffa andra och se en match. Chris lärde mej lite regler igår kväll när vi kollade på en match mellan Boston och New York Yankees. Så nu har jag lite koll på spelet. Och tydligen enligt Chris så när jag bor här så måste jag hålla på New York Yankees, det är ett krav, så okej.
-
-
-
Love Sara

7 Juni 2011

Uppdatering
Eftermiddagen och kvällen har varit bra. Lekte och dansade med Mackie när hon kom hem från skolan. Var ute och kastade och slog lite baseball med hela familjen på eftermiddagen. Det var min tur att slå och Chris kastade till mej (jag är inte så bra på att slå med basebollträ) Men jag fick in en riktigt bra träff på 4e försöket och så klart, så träffar jag Mackie rakt i huvudet... Typiskt obra! Jag försöker bygga upp en bra relation med henne och så slår jag en boll rakt i huvudet på henne.. Men det gick ganska bra ändå. Har stoppat barna i säng och jag fick ett "I love you" från Mackie innan hon skulle sova:) Gos!
Har oxå fått en väldigt fin bränna från dagens häng vid poolen... Eller så var det kanske inte helt okej...
Nu ska jag strax sova så får vi se hur morgondagen ser ut. Varmt skulle det tydligen var iaf, lika så med resten av veckan, ungefär 100 grader...i fahrenheit. Som dom använder här i USA.
-
20 Dollars sedel, Det ser mer ut som monopolpengar..


Baksidan, Men mynten här är små och värdelösa..
-
Take care.
Love Sara

7 Juni 2011

Satan i gatan vad varmt det är idag<3 Bra dag!
Skickade iväg barnen till skolan i morse sen drog jag till gymmet där jag simmade några längder och sen låg jag bara ute och solade vid poolen! Underbart skönt! Så nu har jag verkligen jobbat på min bränna:) Var på gymmet från 9 till 14 och Mackie kommer hem 15:30 ungefär.
Sooool


Lunch, Yoghurt med bär och "flingor"


Lunch, Melon, vindruvor, annanas

God lunch som jag köpte på gymmet.
Ska funderar på vad jag ska göra för middag idag..
Later..
Love Sara


6 Juni 2011

Uppdatering.
Så idag har det varit en riktigt bra dag
. Medans barnen var på skolan så passade jag på att springa, skypa och sola. Skypade med en massa bra hemifrån, älskart!.
Hämtade och lämnade Collin från skolan och till pojkarna på andra sidan gatan för en "playdate", Mackie kom hem ungefär halv 5 kanske med sin momma. Jag och Mackie lekte lite innan jag lagade mat, Köttfärsås och spagetti, jag lyckades och det gick hem hos Chris och Mackie. Senare på kvällen kom min LCC (en kontakt person som hjälper mej under året typ) för ett möte med mej och Chris, har gått igenom lite viktiga saker och så där. Men allt funkar ju verkligen jätte bra här, jag och Chris är verkligen på samma nivå så det är skönt, Vi tänker lite lika om saker och ting.
-
Imorgon funderar jag på att åka till gymmet och antingen simma eller testa själva gymmet. Och om det är soliga och varmt som det verkade som det skulle vara i morrn så blir det lite chill vid utomhus poolen innan jag far hem och tar i mot barna från skolan.
Godnatt Sverige
Love Sara

6 Juni 2011

Idag är det Sveriges national dag! Heja Sverige... eller nått. Iaf så hoppas jag att alla ni hemma i Sverige får en bra dag!
-
-
Så barnen är i skolan och jag har hunnit med en löprunda nu på morgonen. Så resten av dagen blir nog ganska lugn, barnen kommer hem från skolan ungefär vid halv 4.
-
Gårdagen var riktigt bra. Tog tåget in kl 10:04am och tog tåget hem kl 8:11pm så det blev en heldag i New York. Det var lätt att åka tåg till New York och det var lätt att hitta rätt tåg på Penn Station i New York oxå. Så det här gör vi om till helg, Emma och jag:)
Vet inte hur långt vi gick igår men det blev nog säkert nån mil..
Nä nu kommer jag inte på nå mer att skriva och eftersom bilder säger mer än 1000 ord så slänger jag upp lite bilder nu.
-
Tågstationen i South Orange


Times Sqaure


For every 21, Favorit butiken


Times Square


Poliser överallt


Polisstationen nedanför Times Sqaure


Central park


New York


På språng i New York


Här är Emma och hon är singel


Fika innan hemgång


Påsar


Klänning från HM


Linne från Forever 21


Shorts från forever 21


Body Mist från Victoria Secret


Flipflop från Shoe mania
-
De köpte jag plus underkläder. Och det var lite bilder iaf från gårdagen och jag har fortfarande inte kommit fram till hur jag ska vända på bilderna...Sjukt störande.
-
Det får duga för nu.
Då går vi in på tredje veckan här i USA.
Love Sara

5 Juni 2011

En snabb uppdatering innan sängen, för att meddela att jag överlevde en hel dag i New York med en hel del shopping! Har helt enkelt haft en riktigt bra dag!:)
-
Inlägg och bilder kommer upp i morgon för nu måste jag sova så jag tar mej upp i morgon för att skicka iväg barnen på skola. Godnatt Sverige!
-
Love Sara

4 Juni 2011

Uppdatering
Snart sängen för i morgon,
Kl 10:04 går mitt tåg till New York!!!:) Kommer möta upp Emma på Times Sqaure. Sen har vi hela dagen till att shoppa och springa omkring i NY, Bättre!!:) Ska bli skönt att komma ut och träffa lite annat folk och se New York igen. Och snart har en till vecka gått här i USA.. Men det går förvånansvärt bra och tydligen så går dagarna fort förbi här oxå. Men det känns fortfarande lite overkligt med att jag är här, men jag landar väl snart. Men först ska jag fortsätta "drömma" om att jag ska till New York i morgon för att shoppa..
We Will Shop To We Drop
-
Love Sara

4 Juni 2011

Här får man ingen sovmorgon även fast man är ledig, vakna av att jag hörde att barnen var upp strax efter 7...
-
Började dagen med ett Spinning pass på 1 timme på gymet, sjukt jobbigt men riktigt bra! Sen hängde vi lite med utomhus poolen. Skönt med värmen. Men så ville barnen på en slags "Karnival" så vi åkte dit och kollade lite. Nu har jag precis kommit hem till huset igen och ligger i sängen, har en ganska bra huvudvärk..
-
Ikväll blir det nog bara lugnt, ladda inför morgondagens äventyr till New York!
Men idag har jag faktiskt tagit lite bilder!:)
Gymet, Lifetimes Fitness



Utomhus poolen


Poolen



Poolen


"Karnivalen" Barn som dansar till musik


Glassbilen


"Karnivalen"


Söta


Games


Hopptorn och lite annat fanns det på "Karnivalen"


Love Sara

3 Juni 2011

Uppdatering
Hämtade Mackie när hon slutade, hittade dit och hittade hem med GPSen, så det gick finfint! Blev ingen körning till Collins kalas, det fixade grannen. Lekte lite med Mackie när hon kom hem och sen hängde vi mest.
Har suttit ute och pratat mest hela kvällen med Camilla och Chris, riktigt trevligt!
Så nu är kl 22 här och barnen är precis lagda i säng och jag har börjat min helg för 2 timmar sen, Skönt! Så för att fira de så ska jag på ett spinning pass i morrn bitti på gymet, blir as bra! Och sen blir det häng i solen och poolen!:)


Känner att mina blogginlägg inte är så givande längre.. jag måste fixa mer bilder här ifrån som jag kan lägga upp..
Vet liksom inte vad jag ska skriva.. men men

Love Sara

3 Juni 2011

Känner mej lite febrig idag, men min vän ipren hjälper mej igenom dagen och jag hoppas det inte blir värre inför helgen...
-
Idag blev det så att jag ska köra och hämta Mackie (kl 12) på hennes skola för första gången, själv oxå, går nog bra bara GPS visar mej rätt.. Sen när Collin slutar (kl 15:23) ska jag köra han till ett födelsedagskalas oxå där ska jag köra helt själv och följa GPS. Så om jag kör vilse så är det GPS fel.
-
Annars så är det sista dagen på min jobbvecka, skönt!:) Vet inte riktigt vad som händer ikväll eller imorgon riktigt, Hoppas jag känner mej frisk nog för att åka och träna på gymet i morgon iaf.
En liten uppdatering sådär..
Love Sara

2 juni 2011

Körningen igår gick finfint. Så idag gör vi det igen!
-
Barnen är på skolan i vanlig ordning. Jag har pysslat på här i hemmet, gått igenom och renast i barnens garderober och tvättat. Jag var oxå ute och gick en sväng och jag hittade tillbaka den här gången oxå, tur de. Lite jobbigt annars..
Håller på att planera nån aktivitet för barnen efter skolan, lutar mot att vi åker till gymet och badar lite i utomhus poolen:) Annars så händer det inte så mycket, planerar lite för helgen, blir ju min sista jobbar dag imorgon för veckan, är ledig lördagar och söndagar:) Lutar mot att det blir lite gym och träning lördag och mycket shopping på söndag i NY!!!:)
-
Mer än så här hade jag inte att erbjuda idag i dagens inlägg..
Mer än att tanken slog mej idag när jag var ute och gick att det känns inte verkligt, att jag är ute och går som jag brukar göra varje dag hemma i Sverige fast nu är jag i USA... ute och går... Konstigt.
Love Sara
-
Förstår inte varför den tar bort mina "styckindelningsmellanrum" när jag laddar upp inläggen...Mycket irriterande.

1 Juni 2011

Och där gick vi in i juni månad. Härligthärligt. Hemma förstår jag att studenten håller på för fullt, den tiden saknar man ju lite faktiskt.. Här går barnen i skola iaf till den 20e juni.
Idag när Mackie kommer hem från skolan ska vi på en "playdate" på ett gym med stor utomhus pool, de blir toppen!:) Jag ska då få köra för första gången här, helt själv oxå.. Men det går nog bra.
Kommer inte på nått mer att skriva nu så..
Take care!
Love Sara

31 Maj 2011

Uppdatering
Vilken dag det har varit! Vilken värme! helt sjukt... Blå himmel, knappt nån vind och stekande sol! Underbart.
Tog mej en lite promenad idag trots värmen, kollade runt lite i området och tog lite bilder. Såg även en Piff och Puff ekorre haha!.
Så idag har barnen varit på skolan så jag har mest tagit det lugnt under tiden, efter skolan och när barnen var hemma kom Camilla och hennes två barn (eftersom Chris var ute på konsert) över och vi gjorde tjockpannkaka (ungspannkaka) Super gott!! och barnen älskade det!
Så lite bilder från dagens utflykt (promenad)
Här är bilen jag kommer att köra runt i.



Här är huset som är närmast och gatan.



Gatan utanför huset till vänster



Gatan utanför till höger


Overlook Avenue



Utanför Collins skola



Grannhuset  till oss är till salu.



Amerikanskt hus i närheten.



Amerikanska flaggan på var och varannat hus här.



Det finns många fina hus runt omkring här.



Nu sova för att orka ta upp barnen till skolan i morgon.
Love Sara

RSS 2.0