22 December 2011

Uppdatering
Nu ska jag strax sätta mej i bilen för att åka till flygplatsen!!!! Gaaaah!!!:D
Kan hända att det blir lite dåligt med inlägg under tiden min familj är här, bara för att förvarna liksom. Tänkte som inte spendera så mycket tid framför datan, Ska kramas en massa istället!!:D
Hörs heeej!!
.
Aaaah det är mindre än en timme kvar tills dom landar!!

22 December 2011

Uppdatering
.

Snart är dom framme!!!:D

22 December 2011

Alltså datumet, dagen jag har väntat så länge på är här. Crazy.
.
Okej så jag ser att flyget har lämnat Arlanda i tid och nu kan jag inge annat göra än att vänta. Men jag hatar ju att vänta, jag är så dålig på att vänta, det är ju det värsta jag vet. Men jag kan inget annat göra än att gilla läget just nu.
.
Men till en grej som hände igårkväll. Jag var precis påväg att somna, så smäller det till ute och jag höll nästan på att flyga upp ur sängen, det Åskade och Blixtrade till, I SLUTET AV DECEMBER?! Whata!? Jag var inte säker på att det hände när jag vakna så jag var tvungen att från Chris och det stämde alltså. Galet.
Så idag har vi vår här, eller det känns iaf så, det känna ju inte som det är julafton i övermorgon iaf. Himelen är blå, solen skiner och det är riktigt skönt ute. Vinterjacka är inte att tänka på. Men alltså är det verkligen den 22 December idag?? Jag undrar iaf.
.
Nu ska jag forstätta packa lite och sedan vänta lite till. Wihooo..

21 December 2011

Uppdatering.
Nu har familjen börjat sin resa, första turen, Östersund-Arlanda. Nu håller jag bara tummarna för att allt går bra hela vägen till mej som kommer vänta på Newarks flygplats i morgon vid 14:30 tiden då deras plan är tänkt att landa. Jag vill inte ha några olyckor och inte ens några förseningar. Usch jag vill bara ha dom här nu, så jag får krama om min familj igen..
.
Ska försöka sova lite nu så går tiden lite fortare och förhoppningsvis så drömer jag inte om några flygolyckor för då kommer morgonen inte blir bra, antar jag. Men åh, jag kan inte rå för att jag tänker så här, jag är så himla rädd att nått ska hända bara för att jag ser fram i mot det så mycket. Men så känns det som det kan hända nått bara för att jag tänker på de och nu skriver ner de, gaaah.
Men iaf när jag vaknar i morgon kommer familj (förhoppningsvis) vara någonstanns över atlanten på väg till mej. Sedan ska jag försöka underhålla mej själv tills jag kan åka till flygplatsen ungefär vid 1 tiden kanske.
.
Godnatt, kör och flyg försiktigt familjen! Så ses vi snart.

21 December 2011

Uppdatering
Så där rummet är iaf städat och klart, men nu försöker jag få lite andra grejer undanstökat oxå men det går mindre bra med de. Men det blir nog bra i slut ändan av dagen.
Nu ska jag till och förbereda middagen iaf så det är klart.
.
Helt sjukt bra det känns att avsluta skyp med "vi ses i morgon"!! Det är knappt så jag vågar förstå det än.


21 December 2011

1 jävla lite dag, från 140 dagar så är faktiskt dagen jag väntat så länge på här, nått som jag inte trodde skulle hända. I morgon får jag äntligen hämta upp min familj på flygplatsen, Newark. Ingen är lyckligare än jag just nu, och hur jag kommer känna i morgon vet jag inte, men det blir nog inte så mycket bättre än så här. Kör nu fävligt försiktigt ner till Arlanda och sedan flyger ni försiktigt över till USA och så ses vi imorgon!!
.
Så efter som dom kommer imorgon så ska jag städa upp här. Jag måste ju göra så jag är upptagen och kan fördriva dagen så morgon dagen kan komma lite fortare. Jag måste helt enkelt hålla mej sysselsatt idag.
.
Annars så fick jag ett stort paket med posten igår kväll, det var julklappar från barnens momma till mej. Hon hade köpt en tröja och skor(?!) från Nordstrom till mej! Jäklar vad fina människor jag har omkring mej här. Och det slutar inte där, det skulle tydligen komma ett till paket idag med nått mer till mej, har jag verkligen varit så snäll iår??
.
Jag är så lycklig just nu.

20 December 2011

Uppdatering
.
Precis hemkommen efter en riktigt trevlig stund med Madde, tiden bara sprang iväg. Himla skönt att komma lite hemifrån faktiskt så här på kvällen. Vi åkte till ett foryo ställe. En froyo är en typ av glass fast det är gjort av yogurth, första gången jag åt det faktsikt och det var riktigt gott, smaka rätt mycket som vanlig glass faktiskt, det trodde jag inte innan. Men som sagt riktigt trevligt.
.
Annars så har eftermiddagen rullat på och nu är jag redo för en ny dag efter lite sömn då. Då vi kommer en dag närmare torsdagen. Jag är så redo.
.
Godnatt alla!!

20 December 2011

2 DAGAR KVAR!!!!!!! Gaaaaaaah....
.
Ska till att slå in ett par julklappar tilll åt Chris, har ju redan slagit in alla andra åt han så det är väl bara att förstsätta, nästan så jag ångrar att jag sa att jag jobbat i en butik där vi slog in paket och speciellt under julen.. Nä men jag tycker det är mysigt och speciellt när man spelar julmusik under tiden, och sen kan man ju låtsas att det är snö och mysigt ute oxå, istället för grått och trist.. Men jag kom på de, att jag verkligen gillar att lyssna på julmusik men snart kan man ju inte gör det längre, snart är ju julen över! Vart tar tiden vägen egentligen?? Efter julen kan man ju inte lyssna på julmusik längra, trist. Och jag måste säga att så mycket till julkänsla har jag inte fått, det beror nog mest på att det inte är nån snö ute så det känns inte ens som vinter, det är ju typ fortfarande för varmt för att använda vinterjackan. Men jag kommer ha en underbar jul ändå för om 2 dagar är dom här! Hos mej! Efter 7 månader ifrån! Galet.
.
Annars så händer det nog inte så mycket speciellt idag helt enkelt.
Take Care!
.
P.S Vädret visar att det ska regna i morgon, fredag och lördag men uppe håll torsdag! TACK! Klart det ska vara sol på torsdag, det är ju inte vilken dag som helst menar jag. D.S

19 December 2011

Uppdatering
Nu, om några minuter, börjar dagen på riktigt. Det ska hinnas med gymnastik, hämta hyrskidor, läxläsning, middag, trumlektion och tillbaka hem igen för att nästan direkt hoppa i sängen. Älskar måndagar, ska man starta veckan så ska man göra det på riktigt.
Då kör vi!

19 December 2011

Sista måndagen innan dom kommer, 3 Dagar kvar, Och jag längtar nog bara mer och mer för varje dag nu.
.
Ny vecka, barnen är på skolan i vanlig ordning. Jag tog mej en promenad i morse och så har jag fixat lite här hemma. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra om jag blir hemma resten av dagen tills barnen slutat eller hur jag gör.
.
Annars så vart det rätt kallt här i morse, men det värms upp under dagarna så det ligger runt +10 grader. Men faktiskt så ser det ut som på väderprognosen att vi kan få snö den 26e, men det är långt dit än.. Blir det min första gröna jul?

18 December 2011

Uppdatering.
Haft faktsikt haft en riktigt mysig dag med familjen. En bra 4e advent helt enkelt.
Som sagt så har vi firat lilla julafton. Barnen fick lite paket som alla var öppnade innan jag ens hunnit kliva upp ur sängen i morse, jag vill oxå vara ett barn på julafton igen.
Sedan kom Chris föräldrar och dom är helt underbara, så söta och goa. Jag fick faktsikt oxå öppna lite paket idag. Fick ett presentkort från Chris som man kan använda i vilken affär som helst, perfekt då jag ska köpa en nyårsklänning och skor. Sedan fick jag en Washington DC "julgranskula" av Chris systers familj. Och så fick jag ett smyckes skrin av Chris föräldrar även fast vi sagt att vi inte skulle köpa julklappar att ge varandra.
Men jag blir så glad av att jag faktiskt oxå får klappar för det är nått jag verkligen inte har räknat med. Men människorna runt omkring mej här är så himla snälla och underbara. Så tusen tack till dom och för paketen, super glad.
Kanske slänger upp nå bilder på det senare. Glömde ta nå kort på vad jag fick.
Mitt fina paket från Chris föräldrar.
.
Nu ska jag kolla på en film, Polarexpress. Chris säger att det är ett måste att se den, ska tydligen vara riktigt bra och massa julstämning så det blir ett bra avslut på lilla julafton och i morgon är det en ny vecka, sista veckan innan familjen kommer, inte ens en hel vecka, GALET!

18 December 2011

Uppdatering
Det är 4e advent idag och det är bara 4 dagar kvar tills min familj äntligen är här. Åh vad jag längtar!

18 December 2011

It starts to look alot like christmas. (Nästan, vi har ju ingen snö här än)
.
Har haft en riktigt mysig morgon då vi haft lilla julafton här. Lite klappar och glada barn. Även jag fick några klappar. Vet inte riktigt vad som händer under dagen men det återstår att se.
Slänger upp ett inlägg senare idag.
Take care everyone. Saknar min familj lite extra nu när vi har lilla julafton och familjen här är samlad.

17 December 2011

Uppdatering.
Tillbaka i sängen igen. Började dagen med att ta 10 tåget in till city för att hitta en nyårsklänning och skor, gick så där skulle jag vilja säga, hittade inget eller jo det gjorde jag väl men inte riktigt i min prisklass. Men kom ju på att jag har en vecka på mej med min bästa syster som kan hjälpa mej, lite smakråd så där. Ska bli så kul att shoppa med min syster igen, som jag har saknat.
Men iaf så hittade jag en blus som jag tänkte ha på julafton tror jag. Helt okej.
Men sedan höll jag på att dö så då tog jag tåget hem till New Jersey. Vandrade från Soho upp till Time Square så mina fötter var lagomt öma.
Väl hemma i NJ så var den svenska jul middagen i fullgång att förberedas, inte riktigt som hemma men good enough. Det var iaf riktigt mysig, lite julstäming så där. Ska väl snart sova igen då det blir en rätt tidigt morgon i morgon då vi ska fira lilla julafton och Chris föräldrar kommer hit. Det blir nog riktigt mysigt oxå.
Lite smörgåsbord, Svenska kötbullar (IKEAs), Prinskorvar, Smörgåstårta, bröd, och så hade vi skinka inte som julskinka men helt okej ändå.


Hehe tyckte Camilla gjorde ett väldigt bra jobb att dekorera sin smörgåstårta.. Ehmm..


Och efterrätt, Marängsviss eller hur ni nu vill stava det.


Och sedan for Mackie runt med min kamera och fotade och då kan det se ut så här..


Eller så här..


Åh så här. Vilken talang fickan har hehe. Sötunge. Hon for även runt och filmade, det var väldigt roligt att titta på och kommer bli väldigt roligt att spara det.
.
Nu börja första baksmällan på tv som jag tänkte kolla på, dom är ju rätt bra.
Godnatt!

17 December 2011

Har precis vaknat och håller på att lura om jag ska ta 10 eller 11 tåget in till city.
Idag så är det lite fullt upp faktsikt. Jag har som mål att hitta en nyårsklänning och skor idag för efter idag har jag inte så mycket tid till att hitta nått. Men sedan har vi en lite sensk julmiddag här hemma som jag måste hem till och då måste jag senast ta 5 tåget hem från city. Jag hoppas verkligen jag kan hitta nått fort idag i city.
Så jag ska väl börja göra mej i ordning nu iaf så får jag se vilket tåg jag hinner ta.

16 December 2011

Uppdatering.
Åh underbart. Tystnaden som uppstår när man sätter på en film åt barnen.
.
Äntligen fredag kväll. Jag är själv med barnen en sväng men det går som rätt bra när tv sköter underhållningen.
Men som jag längtar tills på torsdag, jag kan inte vänta längre. Och bara för att det är på sluttampen så känns det som det går extra sakta. Jag vill ju bara att de ska vara här nu nu nu. Men det är ju iaf helg nu snart och det ska bli riktigt skönt det oxå och då går ju de två dagarna lite fortare iaf, så lite närmare torsdagen kommer jag ju trots allt ändå.
Men det ska bli så grymt skönt att få vara lite ledig oxå, få en lite pause. Det känns verkligen som det är på tiden. Jag behöver ladda om, skaffa ny energi, för ibland går det tyvärr lite mycket över på på barnen. Men med ungefär 2 veckors ledighet och när man får spendera dom två veckorna med min älskade familj så tror jag att jag kan hitta en ny energi som förhoppningsvis räcker ett bra tag framöver.
Och så kommer julen, min favorit högtid. Och Jag kommer få vara i min favorit stad, New York City och jag får vara med min fina, saknade familj, det kan ju alltså inte bli bättre. En jul jag kommer minnas väldigt länge skulle jag kunna gissa på.
.
6 Dagar kvar.

16 December 2011

Uppdatering
Som sagt så har jag mest ränt runt hela dagen men jag fick med mej det mesta hem iaf, bara en grej som jag inte fick tag på.
.
Annars så fick jag mina förlägningspapper med posten idag.. När hände de? Jag känner mej ju fortfarande som en nykomling här ibland. Så nu är det ju på riktigt, ska man eller ska man inte stanna ett tag till efter det här året? Tåls att fundera på ett tag.
.
Nu snart ska jag iaf springa iväg och hämta hem barnen och det är nämligen ändrade planer igen, Mackies playdate är inställd och det kommer hon vara mindre nöjd över men det är inte så mycket att göra åt, så istället blir vi hemma med nästan alla barnen medans Chris är ute och gör ärenden ikväll, som tillexempel att köpa julklapp till mej tydligen, wihoo jag har tydligen varit snäll iår alltså.
.
Tankarna snurra på högvarv.
Happy friday everyone.

16 December 2011

Det ända rätta att säga nu, ÄNTLIGEN FREDAG!! Som jag har väntat på fredagen den här veckan.. Nu är den här! Äntligen.
.
Så fredagen i ära ska jag ägna mej åt att springa ärenden, det ska handlas mat, massa mat, till både i morgon och för veckan. Sen ska bilen tankas och tvättas. Sen ska jag även köpa mer prinskorvar så tillbaka till stället jag var i onsdags. Ädlan ska tydligen oxå ha mat så det ska oxå köpas. Det känns som jag mest kommer köra en massa bil fram och tillbaka idag. Gött..
.
Ska iaf först gå med barnen till skolan och lämna dom där över dagen så jag kan göra min ärenden. Nu, time to go. Ska bara ropa ner barnen.
Later.

15 December 2011

Mina julklappar till barnen känns ganska fjutiga i jämförelse med den här julklappen som "mina snorungar" ska få från sin momma.

15 December 2011

Uppdatering
Ett spinningpass, a taste of sweden (tunnbröd och lussekatt), Julmusik och jag mår bättre for now, får se hur länge det håller i sig..

15 December 2011

Vart är viljan? Vart är peppen?..
Jag skulle kunna tänka mej att bara hoppa över till en vecka framöver från nu. Annars brukar veckorna gå ganska så jätte fort men den här har varit rätt seg faktiskt fast det är ju trots allt torsdag idag så veckan är ju snart slut ändå.
.
7 Dagar kvar, endast EN vecka kvar. Låt den gå fort, snälla.
.
Annars så är jag på väg till gymmet snart, slämpar mej själv dit för jag vet att jag mår bättre efter att jag varit och tränat men det tar i mot nu. Vill mest bara gömma mej och inte göra nått. Men det funkar inte riktigt så.
.
Så som spåkulan på facebook sa, "Det är stressigt på jobbet men du kommer få en härlig jul med många glada skratt" kan nog inte stämma bättre faktiskt.

14 December 2011

Uppdatering.
.
Just nu vill jag bara att det ska vara nästa vecka, jag vill bara vara lite ledig och umgås med min riktiga familj, umgås, mysa, skratta, prata. Jag behöver en pause.

14 December 2011

Uppdatering

Nöjd tjej! Fattas bara "riktig" mjölk, svensk mjölk men den som finns här får duga.
:D

14 December 2011

Uppdatering
Åhhh!!! Jag har världens bästa mamma!! Hon har skickat mej lussekatter och hembakt tunnbröd!! Aaah det har gjorde min dag!!:D Jag som senast sa igår till mamma att jag inte hade ätit en ända lussekatt iår och att jag saknade de och så hade hon redan skickat sånna till mej utan att jag visste om de! Världens bästa!! PUSS på dej mamma! <3 Snart ses vi, då ska jag kramas en massa med min älskade familj:)

Fick ett julkort oxå


"God Jul Önskar tomte mor, Snart kommer tomte far med familj, Puss å kram"


Det smaka sååååå gott!!
TACK!! <3

14 December 2011

Uppdatering
Wihooo jag fick paket med posten!!:D


14 December 2011

Uppdatering.
Jaha det där gick ju inte så bra, fanns bara julskinka att beställa och det skulle ta en vecka och eftersom vi ska ha den på lördag så funkade ju inte de riktigt. Men jag fick med mej prinskorvar hem iaf. Får se om jakten fortsätter till nått annat ställe eller hur vi nu gör.
.
Annars så är det onsdag, lill lördag, snart är det helg igen, skönt. Tänkte jag skulle ha tränat idag på gymet men det blir nog inte så så kanske tar en vända här hemma istället, kanske nån vända ute oxå för det är väldigt fint väder. Väldigt varmt oxå trots att det är den 14 December idag, det ligger runt 10 grader, så det är nästan för varmt för vinterjacka nu. Sjukt.
Aja ska väl göra nån nytta nu. Hörs hej.

14 December 2011

Barnen är på skolan och jag ska åka och jaga efter en svensk julskinka, vad gör man inte för att få lite svensk julskinka liksom?. Får se hur jag lyckas. Minst 30 minuter bort ligger affären jag ska till för att köpa skinkan. Som sagt vad gör man inte..

13 December 2011

Uppdatering
Vill bara meddela att jag är en väldigt trött tjej som nu tänker säga godnatt och stänga ögonen för dag. I morgon är en ny dag med nya tag.

13 December 2011


Uppdatering

Tänkte gå och hämta barnen från skolan nu strax. Idag blir vi nog ute en stund efter skola för det är riktigt skönt väder, nästan så man skulle kunna säga att det är varmt men det känns inte riktigt rätt då det är i mittan av December..

13 December 2011

9 Dagar kvar.. Nu är det inte längre 3 siffrigt, inte heller 2 siffrigt, nu är det bara några ynka siffror kvar!!
.
Det är den 13e idag vilket betyder att hela Sverige lyser upp med tända ljus idag, ungefär. Det är Lucia. Det är så himla mysigt och jag saknar det så. Vill bara se en massa lucia tåg och dricka glögg och äta lussekatter och pepparkakor men istället för att göra allt det där så åker jag till gymmet istället för att köra ett spinningpass, wihoo..
Jag känner mej pepp på kvällen för att träna men när väl morgonen kommer och jag ska iväg och träna är jag inte alls lika pepp, kanske beror på att jag är världens sämsta morgonmänniska, rätt störigt iaf.
Så nu sitter jag här redo för att kör iväg till gymmet men peppen var inte alls lika redo, men jag bara gört ändå.
.
Ha en fin Lucia alla där hemma!

12 December 2011


Uppdatering
Så där, kakan är klar. Resultatet? Inte som hemma.. Jäkla sirapen som inte är som hemma här. Sirapen här smakar och luktar rätt mycket, inte alls som hemma. Men annars så är bra kakan men jag gillar den inte riktigt. Även fast Camilla gillade den jätte mycket, men hon är ju mer en Amerikan nu så det är väl därför. Så får väl se vad den får för betyg av barnen sen.
.
Annars så väntar jag fortfarande på kanal-killarna...
Fick Chris julklapp som han ska få av mej med posten nu så nu är allt klart, toppen.
Smälta lite choklad till kakan..


Smeta på chokladen på kakan..


Smeta ut...


Kakan färdig..


Katten har det gött under granen, fast jag tror jag hörde en kula ramla ner nu, hmm...


Här har vi Collins pepparkaks hus. Tema-krigs fällt, väldigt julinspererat...


Och här är Mackies pepparkakshus


Lite skillnad mellan dom kasnke...
.
Måndagen rullar på, 3 timmar kvar tills barnen ska hämtas.

12 December 2011

10 dagar kvar!!!!! Aahhh... Var det inte nyss 100 dagar kvar??
.
Måndag morgon och barnen är på skolan. Det blir inget gym för mej då de ska komma och installera tvkanaler upp och dom skulle komma nån gång mellan 8-17, men tackar, som om man itne har nått bättre för sig än att vara hemma hela dagen. Aja man får väl göra det bästa av situationen och därför tänker jag baka en snickerskaka, Mmm.
.
Såg att ni inte kunde se klippen från lucian i helgen för jag hade fel inställning men det ska vara fixat nu iaf.

11 December 2011

Uppdatering
Blev ingen kinamat ikväll utan det blev istället middag på Cheesecake Faktory, och det är ju lika gott varje gång. Så jag joinade upp Malin, Angelica och Ida där, mysigt och trevligt sällskap. Tråkigt bara att det var sista gången jag träffade Angelica i USA iaf, för på tisdag åker hon hem till Sverige.
Åkte iaf hem och slänge på en film på datan men det var ju kul att man fick se hela filmen, eller så tydligen inte. Den bestämde sig helt enkelt bara för att visa halva filmen, ganska så j*vla störigt skulle jag vilja påstå.
Så man får väl sova då eller nått istället då och göra sig redo på en ny vecka med nya äventyr.
Over and out.
Godnatt


11 December 2011

Uppdatering
Inte helt okej när jag kommer på mej själv med att få påskkänsla när jag går utanför dörren när det om några dagar är jul, inte okej. Fick en sån känsla nyss där jag skulle ha velat sitta på isen i solen och pimpla och umgås med nära och kära, men vänta lite nu, det är julafton om 13 dagar. Vart är julkänslan?
Får nog jobba på den senare idag med att slå in julklappar, det kanske hjälper.
.
Ska iaf ut en sväng nu i det fina vädret tänkte jag, senare fram mot kvällen blir det nog lite kinamat och nån film, får se om nån av tjejerna är på den iden och vill göra mej sällskap.

11 December 2011

Uppdatering
Tillbaka från gymmet och är nu nyduschad och tillbaka till livet igen. Skönt.
.
3e Advent äre ju idag, galet mysigt, eller ja vi är ju fortfarande utan snö men vi har iaf fått in en jätte fin julgran som är pyntad och klar för julafton.
.
Så gårdagen var rätt mysig. Åkte in till city för att jaga julklappar och det gick riktigt bra, allt är fixat, jag är så gott som redo alltså. Vandrade omkring i en mysig julmarknad vid Central Park, hitta massa fint till mej men det var ju inte det jag var ute efter igår så det blev inget, kanske nästa helg.
Sedan var det ju Lucia i kyrkan vid Central Park. Riktigt maffigt och så himla fint. Hade man inte hemlängtan innan så fick man de då. Men jag överlever ju som sagt tack vare min underbara familj som kommer snart. Galet glad över de.
Lucia tåget på väg ut.


Strålade stjärna.
.
Tog lite bilder oxå men det gjorde jag med Evelinas kamera så jag väntar på att få några bilder från henne. Men som sagt riktigt fint var det och jag hade några vänner i toget och dom gjorde så bra ifrån sig. Ur mysigt.
.
Sedan när jag kom hem så var det så mysigt här oxå med en stor fin gran i allrumet, första året jag får en riktigt gran och inte en plast, hihi, och även brasan var tänd.
Var tvungen att känna på den så att den verkligen var riktig.

Så klart vi ska ha en julbock i huset till jul.
.
Sedan hitta jag ju ett väldigt fin diadem på julmarknaden vid C.P.




Vad tycker ni? Rätt snyggt va? Var rätt sugen på att köpa det till julafton men det kosta 45 dollar utan taxa och det kände jag inte riktigt för, hade inte riktigt dom pengarna.. Tomten???

11 December 2011

Har precis vaknat och ska tydligen med Carolyn på ett spinningpass om drygt en halv timme, jag känner peppen, jag lovar..
.
Uppdaterar mer när jag kommer tillbaka igen.
Stay tuned.

10 December 2011

Uppdatering
Hemma och i sängen igen efter en lång dag i NYC. Tänker nog slänga upp ett större inlägg imorgon om min dag, tänkte bara säga några saker nu innan jag somnar.
.
Avslutade ju iaf dagen riktigt mysigt med att se ett Lucia tåg i NYC. Och vilken känsla det var att se det. Nästan så man fälde några tårar. Det är ju så himla mysigt med lucia och julen som kommer. Men jag hade inte klarat den här tiden om jag inte vetat att om bara några dagar kommer faktsikt min familj till mej och jag får fira julen med dom iår oxå. Det är helt sjukt vad bra familj jag har som kommer till mej även fast jag nästan är på andra sidan jordklotet för att fira jul med mej. För utan dom är det ingen riktig jul och det skulle ha varit riktigt tungt för mej. Men nu är det bara några dagar kvar tills dom verkligen kommer och bara för att jag vet att dom snart kommer vara här så vill jag att det ska vara nu, helst nyss. Saknaden är som större bara för att det börjar närma sig.
Jag kommer få en bra jul trots allt, för jag kommer ha min familj hos mej. Det var det enda jag önskade mej av tomten, att få fira julen med min familj. Åh det kan inte bli så mycket bättre.
Min älskade älskade lilla familj som jag varit utan i 7 månader snart. Det är verkligen på tiden att vi ses igen.
Jag älskar min familj. Ingen jag utan dom.
Skynda er hit men var försiktiga, så ses vi snart!
Puss och Godnatt
.
Åh P.S Jag lyckades köpa alla julklappar idag, så nu är det klart och det är så himla skönt. Och jag köpte inget till mej, förutom lite mat då. Så nästa lön ska jag lägga ALLT på mej själv, hehe.

10 December 2011

Vakna precis och fick se på Facebook att det verkar som ni hemma i Östersund har fått lite snö. Har 5 bilder med bilar som är nästan över snöad på min FB. Roligt för er, jag är rätt nöjd här där det inte verkar komma snö än på några dagar. Men det är rätt kyligt, det skulle väl ligga på runt 6 grader idag.
.
Jag tänkte iaf åka in till New York om nån timme för att springa efter julklappar och hoppas på att jag blir klar med de idag, sedan fram mot kvällen så ska jag iväg på ett Lucia tåg i NYC, kan nog bli riktigt mysigt.
Så det kommer nog bli en heldag i city.
Men först lite frukost.

9 December 2011

Uppdatering
Men tröttare tjej, skulle kunna ha sovit för länge sen men det är ju fredag och att sova innan kl 9 känns inte riktigt helt okej ändå så jag kämpar på ett tag till, Men det dröjer nog inte länge innan jag ger med mej..
Godnatt, and Goodnight.

9 December 2011

Uppdatering
Kvällen blev rätt bra ändå. Collin hade en playdate efter skolan hos en kompis och jag och Mackie gick och såg en bio. Det var min födelsedags present från mej till henne så vi passade på att se en film idag efter skolan. Vi såg Arthur Christmas, Den var rätt bra, lite lång i mellan åt kanske, men oxå rätt rolig.
Nu är alla hemma igen och det är fredagsmys med film och popcorn.
.
Annars så är Julen och Nyår spikad här i New York med familj. Som jag längtar, kan dom inte bara komma nu, eller helst nyss!

9 December 2011

Happy friday.
Barnen är på skolan, jag tog mej iväg till gymet för lite terapi (Läs: Spinning), känns bra så här efteråt när man är nyduschad och man luktar gott igen. Bra start på helgen skulle jag vilja säga.
.
Ikväll vet jag inte riktigt hur det kommer se ut, förutom att jag kommer jobba men planen var att ta Mackie på bio men nu vet jag inte hur det blir med de, återstår att se helt enkelt, kan ju säga de att barn är inte så lätta alla gånger.
Så mycket mer än så hade jag väl inte att säga just nu, jag tänkte väl mest ta det lugnt fram tills barnen ska hämtas hem igen.
Happy firday vare ja...

8 December 2011

Uppdatering
Dagen har rullat på rätt bra. Det var skönt att komma ut på en promenad från morgonen men efter det blev jag typ dödstrött och jag har gått och jäspat hela dagen, förstår inte riktigt varför då jag sovit bra och vädret har oxå varit bra. Aja så kan de va, skriv upp de vetja för det där var mycket viktig fakta att veta kände jag.
.
Vi har fått upp lite julpynt idag i huset, mysigt, fast det är långt ifrån hur juldekorationen är hemma hos mamma och pappa, där är det jul på ett mysigt sätt, här är det rätt kalt, nån tomte här och där liksom. Men vi har haft julmusik på ikväll och Camilla har även satt ihop pepparkaks hus som hon sedan gömt ner i mitt rum så det luktar himla gott här nu.
Annars så är jag rätt nöjd över att det är fredag imorgon, göttans med helg igen.
Över och ut, slut!
Godnatt.

8 December 2011

14 Dagar kvar, 2 Veckor kvar... Åh vad jag längtar!
.
Idag har äntligen regnet slutat efter 2 dagar med konstant regn och nu är solen frame igen, skönt. Fast det är oxå kallare i luften idag men det är oxå rätt skönt nu, det är ju trots allt December.
.
Så vad ska jag göra i dag. Jag ska iaf på en power walk med Madde om en stund och sen har jag lite tvätt som ska vikas till barnen men så mycket mer än så vet jag inte. Skypa lite med min fina mamma ska jag nog oxå.
.
Men förresten det är ju redan torsdag, i morgon är det fredag, galet. Veckorna bara springer iväg.
Och en annan grej, mitt halsband gick sönder idag, skit oxå.
Aja det var väl de jag hade att berätta just nu, lite onödig fakta så där, bra och ha.
Laaater.

7 December 2011

Helt okej dag ändå trots det tråkiga väder vi har även idag, regn och ungefär 10 grader ute, vart är julen?? vart är vintern??.
Var iväg och tränade i morse, mycket skönt. Hem och duscha, ät gröt, skypa med syrran och öppna mitt både efterlängtade och fruktade paket från Sverige som kom idag med min nyinköpta jacka. Lite nervös över om den skulle passa och så. Meeen, jag gillar den, den passar perfekt. Vilken lättnad, så nu är jag faktsikt redo för vintern så istället för 10+ kan jag ta 10- nu.
.
Därefter byggde jag ihop IKEA soffan vi köpte igår, lätt som en plätt, svensk som man är, fast några svordomar blev det men det hör väl till när man bygger IKEA möbler eller??
.
Wihoo vilket juligtpaket jag fick.


Lite svårt att ta en bra bild på den.


Detaljer


Elvine, Mjuk och skön, tänkte inte frysa i vinter.


IKEA bygge


Före


Efter

6 December 2011

Uppdatering
Det känns idag att jag fick för lite sömn igår natt för just nu är jag dödstrött och har även varit seg hela dagen, vädret kanske har bidragit lite då det har varit grått och trist hela dagen, blää.
.
Blev lite äventyr efter barnen kommit hem från skolan, vi åkte nämligen till IKEA, wohoo. Chris skulle ha några saker så vi drog dit och åt middag samtidigt, möms. IKEA gick väldigt smidigt men resan hem var inte lika smidig, det är nämligen inte bara jag som kör fel, Chris lyckades oxå trots GPS, men tillslut kom vi på rätt väg hem och då var ungarna rätt trötta och inte allt för glada.
Så i morgon har jag ett nytt uppdrag, sätta ihop en lite mindre soffa för kidsen till playrummet. Sa ju de, det är jag som är fixarn här.
.
Hur som helst så tänker jag ta och sova snart för det här funkar inte längre snart.
Godnatt alla.

6 December 2011

Igår blev det lite sent, iaf när man är van att sova typ innan 10 varje kväll. Kom hem halv 12 från mötet igår men det var väldigt trevligt, vi är en ganska liten grupp på 10 personer och igår var det sista mötet för 2 st, det är lite tråkigt. Men vi åt mycket god mat och efterrätter från olika delar av världen och pratade en massa.
.
Så idag är man lite trött, men nu är barnen på skolan och idag ska jag vara tomtens hjälpreda, jag ska ha en lite tomteverksta inne på mitt rum med julklapps inslagning både från Tomten och från Chris. Tänkte spela lite julmusik under tiden men det är fortfarande klent med julstämning tycker jag. Idag är det grått och regningt men det är oxå väldigt varmt. Aja jag gör så gott jag kan man julstämningen.
Julklappar vare ja, som jag förövrigt måste köpa till helgen jag oxå, undra bara vad man ska köpa till barnen som redn har allt och som kommer få en data av sin momma, svårt att toppa de antar jag.
Men nu ska jag börja här, nu..

5 December 2011

Uppdatering
Har salgit in årets första julklapp med julmusik i bakrunden. Slog in armbandet jag ska ge bort ikväll, Det blev en röd plast mugg ala Amerika och pappersdukar, och ett snöre från en Aldo påse, Man tager vad man haver helt enkelt.
Syns det att jag jobbat i en butik där man slår in paketen åt kunderna, speciellt under julen??
Och pepparkakor tills ikväll.

5 December 2011

Som alla säkert är fulltmedveten om så är det måndag idag, Happy monday, Ny vecka.
.
Barnen är på skolan, trots att vi tror Mackie har fått en allergiskchock (säger man så?) då hennes ögon är svullna, nästan rinner och halsen klias, så jag fick springa in på CVS för att köpa medicin i morse och sedan köra tillbaka till skolan för att ge henne, så får se hur det har funkat när jag hämtar upp henne efter skolan. Vi tror att hon regerar på katten även fast den varit här hela tiden och så men hon har burit runt och lekt med katten mycket på senaste tiden. Aja det återstår väl att se.
.
Jag åkte väg till gymmet efter jag lämnat medicinen åt Mackie, gick på spinningpass. Första dagen utan min kompanjon som har bestämmt sig för att överge mej och gå tillbaka till att börja jobba igen, inte okej Carolyn. Fast lite glad är jag för henne skull så klart.
.
Annars så är det rätt varmt här, typ varmt så man inte behöver en jacka. Är det verkligen December nu? Och det är ju perfekt då jag kanske får min vinterjacka idag på posten. Men det lär väl komma en tid då den kommer till användning antar jag.
.
Senare ikväll ska jag på ett Au pair möte. Vi ska ha med oss nån "mat" från vårat land och sedan ska vi byta julklappar, jag tänkte ta med pepparkakor och sedan köpte jag ett armband att ge bort.
Armbandet från forever21, det fick inte kosta mer än 10 dollar.


Frågade om jag kunde få en "gift bag" när jag köpte armbandet, jag fick den där plastpåsen, kanske inte riktigt var vad jag hade tänkt mej..
.
Snart ska jag springa (Läs: köra bil) ner till South Orange för att köpa pepparkakor för det har dom faktiskt i affären där och det finns oxå hårdbröd, toppen bra.

4 December 2011

Uppdatering
Nu efter många om och men så tog vi faktsikt oss oxå hem från IKEA. Men det var inte lätt den här gången, tydligen. Rätt irriterad på mej själv att jag lyckades köra fel så många gånger på en sån liten stund. Gaah att det ska vara så svårt ibland. Att det ska vara så många filer på en motorväg.
.
Men vi hade iaf en trevlig stund på IKEA. Goda köttbullar och en god kanelbulle till efterrätt.
Nu är jag trött och tänker kolla lite på tv, eller kanske en film till och med, det lät inte helt fel.
.
Så klart var det ingen riktig snögubbe jag gjorde tidigare idag, vi har ju ingen snö än.
Frosty i bitar..


Instruktionerna


Så här ser han ut när jag fick ihop alla delar, och ni ser ju marken är grön fortfarande här.


Frosty i sitt lyssande tillstånd, och han kan faktiskt vinka och vrida på huvudet.
Det är ju jag som kallas fixarn i familjen så därför fick jag i uppgift att sätta ihop Frosty och det gick ju fint de.
.
Där efter hämtade jag upp Madde och vi åkte till IKEA.

Svenska köttbullar på IKEA så klart.


Madde var nöjd över sina köttbullar på IKEA


Möms.
.
Bra avslut på en bra helg.

4 December 2011

Uppdatering
Har nyss byggt en snögubbe, slänger upp bilder på den senare ikväll för nu ska jag straxt hämta upp Madde för vi ska åka till IKEA bara för att det är rätt mysigt.
Stay tuned.

4 December 2011

Andra advent.
Då vi inte har nån snö eller minus grader (eller glögg eller pepparkakor eller lussebullar eller adventsljus för den delen) och det är andra advent idag så lyssnar jag iaf på julmusik dagen iära, nått måste jag ju göra för att veta att det snart är jul faktsikt.
.
Idag har jag inga planer alls för dagen, tar det lite som den kommer helt enkelt. Har skypat med familjen från morgon, mycket planer inför dagarna dom kommer vara här nu, 18 dagar kvar..
Vi gick förbi Rockafeller granen igår, riktigt fin men sjukt mycket folk så det blev inte nån fin bild direkt.

3 December 2011

Uppdatering.
Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg innan jag somnar.
Jag har haft en bra och trevlig dag i NYC med Malin. Det gick bra hos frisören även fast det var lite annorlunda från hemma i Sverige. Men berättar mer om det imorgon och bilder kommer då oxå.
Avslutade kvällen hos Malin med en film och nu är jag hemma i min säng och tänkte snart sova.
Godnatt and Goodnight.

3 December 2011

Idag blir det en heldag i New York med Malin. Göra av med lite pengar, gå till frisören och kolla in julen i city. Blir nog en riktigt bra dag.
.
Som sagt så ska jag till frisören, och det är ju inte en dag förtidigt. Sist jag var till frisören var när jag var hemma i Sverige och det är ju ungefär 6-7 månader sen nu, ganska slitet vill jag lova och ganska långt.
Inte världensbästa bild men som sagt långt och rätt slitet, så det här får bli före bilden så får vi se hur mycket kortare hår jag har när jag är klar hos frisören. Spännande.
Håll tummarna med mej att det blir bra iaf, man vet ju inte riktigt hur amerikanska frisörer är..
.
Nu ska jag gör mej i ordning och äta lite frukost och sedan sticka till tåget.
Ha en bra dag!

2 December 2011

Uppdatering
Ligger i sängen nu för att strax sova. Hade en trevlig kväll med en middag på Cheesecake Faktory med Evelina, även Malin kom och jojnade upp lagomt till efterrätten. Sedan följde Malin med hem till mej en sväng för lite skitsnack och slö tittade lite på tv. Men nu ska jag snart sova om jag ska orka upp i morgon för att ta 10 tåget in till NYC. En heldag i city väntas. Gillart.
Over and out, Goodnight!

2 December 2011

Fast riktigt så sur och arg är jag inte som jag ser ut...

Typ så här glad är jag idag, det är ju för fasiken fredag, helg, nyår är spikat, skypat med mor och far, ledig, middag med Evelina om nån timme, det blir nog inte så mycket bättre alltså. Bättre fredag.

2 December 2011

Nu har jag iprincip gjort helg då barnen blir upphämtad från skolan av Camilla. Skönt.
.
Skypade nyss med min älskade mor och far, vi bokade minsann biljetter till Nyårsafton i NYC. Vi kommer befinna oss på en båt runt Manhattan under 12 slaget, med öppen bar, champange, DJ och mat. Kommer bli galet bra! Är sjuk pepp!

Once in a life time!!

WHAT YOU GET

  • Open Bar
  • Passed & Stationed Hors d Oeuvres
  • Live DJ entertainment
  • Champagne Toast at Midnight
  • Party Favors

WHEN

Saturday, December 31, 2011

BOARDING TIMES

Boarding time in NJ: 8:30pm
Boarding time in NY: 9:00pm

CRUISING TIME 9:30pm - 1:00am

Arriving in NYC: 1:00am
Arriving in NJ: 1:30am


2 December 2011

20 dagar kvar!!, 20 korta dagar kvar till familjen kommer!! Gaaah... Jag fattar ingenting.
.
Fredag, Full fart mot helgen! Vi börjar med ett spinningpass.
Over and out.

1 December 2011

Jösses nu är det December..
Idag börjar julkalendern och Mackies lucköppning. Vi har även fått besök av en av tomtens "nissar", han är här för att rapportera till tomten om barnen är snälla eller inte, är dom inte snälla blir det inga roliga paket av tomten. Den här "nissen" kommer kring första December och stannar tills jul. (Det här tycker ju jag är en strålande ide, inge bråk, inge gnäll, bara snälla barn för "nissen" ser er, Perfekt, vilken lugn och skön månad jag ska ha, haha)
.
Annars så händer det inte så mycket spännande idag. En vanlig torsdag..
.
Här är våran nisse och han hamnade i lampan iår.

30 November 2011

Uppdatering
Idag tände dom Rockafeller Christmas tree, nått dom sände på tv ikväll men jag missa det precis, typiskt. Sen tror jag inte den här bilden är från i år, jag lånade den från google. Men jag får ta mej en sväng förbi julgranen i helgen kanske och ta en egen bild på årets julgran. Men nu är vi redo för December och julen.
.
Annars så har inget spännande hänt under eftermiddagen/kvällen här, utan den har rullat på. Barnen sover och det gör jag med snart.

RSS 2.0