30 November 2011

Mednas barnen är på skolan nu så är dom här för att tvätta rent mattan uppe på vinden till Collins nya rum. Så det börjar ta form nu när hans rum är ny målat och mattan tvättad och sängarna är på plats. Och ingen är nöjdare än Collin över de.
.
Så alltså har jag inte varit på gymmet den här morgonen men jag ska dit nu när dom är klar med mattan. Annars så är dagen rätt lugn tror jag.
Sista dagen i november, 22 dagar kvar tills familjen kommer, tydligen åskar och snöar det hemma?? Whats up with that, Solen skiner här idag, i morgon går vi in i julmånanden.
Tråkig dag, tråkigt inlägg.

29 November 2011

Uppdatering.
Love the show!!

Åh tänk om man fick göra det där, tänk om man hade en sån kropp som dom tjejerna, tänk om man vara så fin.
Can I be you?

29 November 2011

Idag ska vi göra precis tvärt imot vad vi gjorde igår. Nästan iaf. Morgonen är sig rätt lik, barnen är på skolan och jag har varit på ett spinning pass. Tänkte jag skulle vika det sista av barnens tvätt och tvätta lite av mina kläder.
Men när barnen kommer hem från skolan, så hör och häpna så har vi inget inplanerat, inga after school aktiviteter och inga playdates. Så vi kan ta vår eftermiddag som den kommer, skönt.
.
Förövrigt så kom min jacka igår så mamma skulle skicka den vidare hit idag så förhoppningsvis så har jag jackan tills nästa vecka, inte för att jag behöver den just nu som det verkar men det kanske kommer en tid då den behövs. Sen får vi hålla tummarna för att den passar och jag gillar den, annars blir det inge bra, alls.
.
Såg oxå att Victoria Secret Fashion Show skulle visas ikväll på tv, så det tänkte jag kolla på. Om jag är vaknen då, det började tydligen 10 ikväll, haha.
.
Det var väl vad jag hade att säga just nu iaf. Over and out..

28 November 2011

Uppdatering
Nog för att morgonen och själva dagen idag var bra men jäklar vad jag har stressat och kört runt efter att ha hämtat barnen från skolan. Gaah. Vi kom iväg lite sent från skolan då Collin var sen ut från skolan och vi har inte mycket tid till övers mellan skolan och Mackies gymnastik så blev lite stressig dit, sen göra så mycket läxa som möjligt med Collin medans vi väntade på att Mackie skulle bli klar. Sedan hem igen fortast möjliga för att äta mat, göra Mackies läxor och göra färdigt Collins läxor och allt de på mindre än en halv timme för att sedan åka iväg till Collins trumor. Det var stressigt vill jag lova, jag for runt och försökte hinna med att hjälpa båda, och göra mat samtidigt. Det blev lit extra stressigt då jag i vanliga fall inte tar med Collin till gymnastiken och inte heller brukar det vara jag som tar han till trumorna, men Chris var sen hem från jobbet. Men vi fick i oss mat (den var varken bränd eller överkokt) och läxorna blev gjorda (så gott som allt) och vi kom i tid till trumorn. Vad då super nanny!
.
Nu är jag lika slut som Mackie var på väg hem från trumorna, då hon nästan somnade i bilen. Så jag är rätt nöjd över att måndagen är över, iaf jobbet för dagen. I morgon blir det nog rätt lugnt.
Over and out.

28 November 2011

Då var måndagen igång och i full fart startar vi veckan. Barnen är på skola in vanlig ordning, jag var på ett spinning pass i morse vilket var grymt bra och skönt efter all mat som man ätit den här helgen. Men nu blir det andra bullar med de, eller inga bullar alls om man ska vara så. Inga godsaker nu igen på ett tag och lite mer träning, jag är pepp, jag har gjort det förr jag kan göra det igen, nu kör vi.
.
Efter gymmet åkte jag och snabbhandlade lite mat. Nu är tvättmaskinen igång och jag har packat upp min väska från helgen. Jag skulle vilja kalla mej rätt effektiv just nu. Nu ska jag städa upp lite mer och vänta på att ett par sängar ska leveraras hit. Men allt går ju som på en dans då man har julmusiken på.
Det är en rätt bra måndag alltså.
.
Annars så efter skolan som vanligt på måndagar så har Mackie gymnastik och den här gången ska jag ta med mej Collin oxå då han inte kunde vara på playdaten han annars brukar vara på på måndagar. Kan ju passa på att få hans läxor gjorda då vi väntar på Mackie.
.
Övrig fakta för dagen är att vi har varmt och skönt väder, vilket blir lite fel då jag spelar julmusik men men. Och som Mackie sa imorse när hon såg att grannen tagit fram julpyntet att det är ju ingen snö än, det kan ju inte snart vara jul.
Aja nu ska jag att inte skriva mer onödig fakta för er, tillbaka till städningen.
Hoho..


Ny duschad, osminkad, Happy monday.

27 November 2011

Uppdatering
Avbryter filmen ( efter många om och men valde jag tillslut att se den senaste pirates of the caribbean filmen) för att lyssna på julmusik för första gången iår (på riktigt då) för nu är det fullt tillåtet då det är första advent och jag älskar de. Finns inget bättre känns det som. Såg faktsikt att grannen har pyntat sitt hus och tomt med julpynt. Jag är så redo för julen nu med allt vad det innebär, min familj, new york city. Bättre blir det nog inte.
.
Har iaf haft en riktigt trevlig helg i Washington DC men nu är jag helt slut och det får bli en tidig kväll ikväll. Fast jag låg redan i sängen kl 19.
Den här kommande veckan blir nog rätt vanlig, barnen går i skolan alla dag, hela dagar, börjar ju faktiskt bli rätt ovanligt med de nu. Så det blir iaf skönt och sen har vi nog inte så mycket annat planerat i veckan.
.
Lägger (kanske) upp lite bilder i morgon från helgen.
Snart så kommer kalle och hans vänner. Fast nä, inte riktigt, hit till USA kommer dom ju inte..

27 November 2011

Snabbt inlägg.
Är hemma igen efter en inte så bra bilresa men jag lever iaf och det gör alla andra oxå. Nu är jag nere på mitt in låst och inga barn ska komma mej nära ikväll. Jag varar ner med kinamat och en film, jag är dödstrött över den här helgen. Skulle bara skriva och säga att jag lever men nu ska jag äta så inte min mat hinner bli kall.
Skriver igen senare.

27 November 2011

Äntligen första advent! Nu kan man få börja spela julmusik på riktigt.
Fast det låter som ni har bättre advents väder än vad vi har, här är det nästan 20 grader, vilken julstämning.
.
Nu ska vi iaf packa in allt och alla i bilen och börja vår resa tillbaka hem till New Jersey.
Uppdaterar när jag är tillbaka i mitt älskade rum igen.

26 November 2011

Uppdatering
Kollar runt lite efter jul och nyårsklänning, jag vill speciellt ha en perfekt nyårsklänning. Nått snygg från USA och jag börjar faktsikt få lite panik över att hitta nått efter som det faktsikt börjar närma sig jul och så. Och så måste jag ju ha skor till de oxå. För lite tid och för lite pengar. Men jag vill.
Den här hitta jag som jag tycker lite om, kanske till nyårsklänning, den här är från Asos.
.
Jakten forsätter..

26 November 2011

Uppdatering
Idag har vi varit på ett Spy museum som var rätt coolt, fast det hade nog varit roligar utan barn eller iaf med äldre barn. Det var lite komplicerat för de små, så jag hade gärna varit dit utan barn.
Efter de gick vi till huset där Abraham Lincoln dog. Eftersom med är Collins favorit president och han är väldigt intreserad av han.
Där efter åkte vi tillbaka till huset och tog det lugnt. Jag och Mellin (Chris syster) var ut på en promenad, vilket var väldigt skönt då man ätit en hel del den här helgen och dels för att vädret är så himla skönt oxå.
Nu väntar vi på middagen och sen blir nog resten av kvällen lugn oxå.
.
Det blev inte så mycket bilder tagna idag då man inte fick ta kort inne på spy museumet.
Aja har väl inte så mycket att skriva just nu. So Later.

26 November 2011

Back on track, alla är vakna och redo för dagen.
Idag ska vi till ett Spy museum i Washington DC. Det lät väldigt fränt så det kan nog bli roligt. Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag. Det återstår att se. Det är iaf sista dagen i DC, I morgon åker vi hem igen till kära New Jersey, till mitt rum, min säng och mitt badrum, göttmos.
.
Over and out.

25 November 2011

Uppdatering.
Är det verkligen den 25 November idag?? För det känns inte så. Det är ca 20 grader ute och solen värmer gott. Mycket konstigt men jag är mycket nöjd. Kommer ju ändå inte få min vinterjacka än på ett tag.
.
Vi har nyss kommit tillbaka till huset efter en ruda på ett Space museum, rätt coolt ändå.
Nu vet jag inte riktigt om vi bara bli här hemma eller om vi ska ut på en vandring. Det märks.
Sitter ute just nu och skriver lite, jag gillart!

25 November 2011

Black friday.
Idag börjar den stora rean här i USA, fredagen efter Thanksgiving och därför kallas den Black Friday, det är ungefär som mellandags rean hemma. Men här är det lite större och lite värre, typiskt amerikanskt. Folk tar till olika medel för att få de grejer dom vill ha och affärerna öppnar mitt i natten. Det är galet. Folk dör för att folk springer över varandra. Och folk skippar Thanksgiving för att stå i kö till butikerna. Crazy.
.
Vi ska iaf till ett museum idag och vi ska nog ut på en typ "skogsvandring", sedan blir det tacos till middag, det ser ju jag iaf fram imot. Annars så vet jag inte riktigt hur dagen ser ut, det är iaf fint väder.
Stay tuned, jag slänger upp ett inlägg ikväll.
.


24 November 2011

En månad kvar tills julafton.
.
Happy Thanksgiving.
Vilken dag, den har varit lång och innehållit mycket. Kan bara säga de vilken dag, vilken Thanksgiving. Men jag har haft det bra ändå och det blev en fin första Thanksgiving för mej tillslut. Thanksgiving middagen innehöll god mat och dryck men det började ännu bättre med en fin bön från den älsta sonen i familjen och sedan var det farmorns tur med att säga några fina ord, som berättades med tårar. Hon är så söt och snäll och även jag fick mej några fina ord från talet. Vilka underbara människor jag har omkring mej här. En riktigt fin middag.
.
Men det blev en tidig morgon som startades med en 3,5 timmes bilresa till DC. Själva bilresan gick mycket smidigt utan trafik och utan skrikande barn. Sen har dagen rullat på.
Nu är jag helt färdig och redo för sängen, typ innan barnen är det. Bilder och sånt lägger jag nog upp i slutet av helgen skulle jag kunna tro.
.
Hmm känns som det var något mer jag skulle skriva men nu kommer jag inte på vad det var, men det kanske kommer senare.
Goodnight, stay tuned!
.
Nu kom jag på vad det var. Jag måste ju skriva vad jag är tacksam för idag så här i all thanksgvining anda.
Jag är tacksam för min mamma, min pappa, min syster och min bror. Jag är tacksam för mina vänner hemma i Sverige och jag är tacksam för mina nya vänner i USA. Jag är även tacksam för min andra familj här och alla dessa människor som tillhör min värdfamilj.
Jag är tacksam för mitt liv här och mina nya erfarenheter jag får från det. Jag är tacksam för att min familj kommer hit och spenderar julen med mej. Jag är oxå tacksam över att jag är hemma i Sverige igen om 6 månader (mest troligt).

23 November 2011

Uppdatering.
Vi har anlänt och kommit till ro i Chris föräldrars hus. Det är straxt före midnatt och jag ska försöka sova några timmar i en soffa innan barnen vaknar igen.
Nog för att man känner sig som hemma här och Chris föräldrar är jätte söta och snälla så saknar jag "mitt hem" på Overlook avenue. Egna duschen och sängen, men det här blir nog bra det oxå. Att man aldrig riktigt ska vara nöjd.
.
Som sakt så ska jag försöka sova nu men jag vet att i mitt bakhuvud nån stans så vet jag att det kommer komma fram när jag sluter ögonen att det här huset är över 200 år gamalt, och utan att behöva tvinga mej själv så går tankarna till "spöken" och om det finns några här. Även fast huset är jätte fint och jag älskar det men det är ju som sagt inte världsnytt. Det här kommer bli en bra natt..
.
Så i morgon åker vi så tidigt som möjligt till Washington DC och hoppas på att resan går bra med tanke på 4 barn och en hund och även eventuellt trafik. Tur att vi iaf åker i två bilar dit så vi kan dela upp barnen.
Sova vare ja och upp igen om typ 6 timmar, I morgon är det Thanksgiving.
Göttmos med klockor som slår varje hel och halvtimme oxå för den delen.
Goodnight.
.
Saknar min familj och min mamma och pappa lite extra just nu. Och jag tror att min älskade mor kliver upp snart, så Godmorgon Mamma, hoppas du får en bra dag!

23 November 2011

6 Månader sen jag landade i det främande landet USA. 6 Månader hemifrån Sverige och 6 Långa månader från familj och vänner. Men oj vad fort det har gått ändå och nu är det bara halva tiden kvar från att ha varit ett helt år. Har bara ett ord som passar in här, Galet, det är Gaaaaalet.
.
Packa packa packa pappas packsäck. Barnen grejer är packade så nu ska jag packa min, för idag börjar vi vår resa mot Washington DC. Vi gör ett pitch stop hos Chris föräldrar och fortsätter resan till DC i morgon. Så nu ska jag packa och fixa lite ärenden innan barnen slutat skolan. Det är halv dag för barnen och vi åker när dom slutat. Vi kommer fira Thanks giving i DC hos chris syster och sedan blir vi där tills söndag. Blir roligt att komma iväg, göra nått annat och se nått nytt.
.
Packa vare ja!!
Hörs hej.

22 November 2011

Uppdatering
.
Just Crap..
Or Whatever.
.
Bra låt iaf!

Marlon Roudette - New Age
.
If love was a word, 
I don't understand. 
The simplest sound, 
With four letters.

22 November 2011

30 fricking dagar kvar!! Nu räknar vi inte månader, nu räknar vi dagar och nedräkningen kan verkligen börja. 30 dagar kvar tills familjen kommer!!
.
Här har dagen pågått som vanligt än så länge, barnen är i skolan och jag har varit på gymmet. Har även hunnit med att packa inför resten av veckan, eller iaf barnens grejer jag måste packa åt mej själv oxå. Sedan har jag plockat ur diskmaskinen och förberätt för tjockpannkaka som ska bli till middag idag.
.
Har även bokat en klipp tid om två veckor, kanske inte en dag för tidigt då jag inte klippt mej sedan jag kom hit, så där 6 månader sen. Bra där.
Fixa och dona lite mer innan barnen ska hämtas.

21 November 2011

Måndagen har kommit och gått. Veckan fortsätter.
Det har varit en helt vanlig dag, barnen har varit i skolan, jag har varit på gymmet och dagen har helt enkelt rullat på. Försökte få bilen tvättad idag oxå men det gick minder bra då det var stängt.
Blev även en lite längre kväll för mej då jag behövde ta collin till hans trumlektion som annars Chris brukar göra.
Nä jag hade nog inget roligt att skriv om den här dagen mer än att jag pratat med lite folk hemifrån vilket alltid är lika trevligt.
Over and out, Goodnight.

20 November 2011


Uppdatering.
Så där, söndag kväll och jag ligger i sängen, redo för en ny vecka med nya möligheter men först tar vi det hela från börjar, tillbaks till fredag.
Fredag:
Kan oxå kallas för Mackies dag. Mackie fyllde 6 år och hade lite kalas för nära och kära under eftermiddagen/kvällen. Och när Mackies kalas började nå sitt slut åkte jag in till NYC för att testa utelivet där. Mötte upp en gäng på en restaurang för att sedan dra vidare till en bar och sedan avsluta kvällen på en klubb. Hade en riktigt rolig kväll och det kändes både i fötter och huvud. Det där måste jag verkligen göra om.
Lördag:
Tydligen så får man huvudvärk dagen efter här oxå, tyspiskt obra. Men under dagen så tog jag tag i mitt liv igen och mötte upp Evelina för att åka in till NYC igen. Vi gick till svenska kyrkan för att kolla julbasaren och egentligen fixa biljett till luciatåget som dom har i december, men jag fick en biljett av Evelina som hon fått för att hon är med i själva luciatåget, (Tack så mycket Evelina!!). Sparade man 35 dollar plus att det var nästan slut sålt när vi kom dit på lördagen och då hade dom ändå precis släppt dom dagen innan på fredagen, populärt. Där efter gick vi på bio, vi såg Breaking of Dawn, sjukt bra film. Men jäklar vad folk det var, fick köa i nästan en timme innan för att komma in och få bra platser. Biosalongen var huge och den fylldes lätt. Det applåderades och jublades under filmen. Sedan hem igen för att ta igen lite sömn.
Söndag:
Började dagen med sovmorgon, vilket var riktigt skönt. Runt 13 åkte jag till en "julmarknad" med ett luciatåg som Camillas barn var med i. Riktigt mysigt. Trots det varma vädret vi haft idag så inte så mycket till julstämning ute har det väl inte varit direkt.
Efter de åkte vi till barnens Momma för att äta en förtidig Thanks giving middag. Första gången jag var där hemma hos dom och det bjöds på massa god mat. Så nu är vi tillbaka och barnen är i säng.
Denna vecka är en kortvecka och vi har fullt upp ända tills söndag igen så jag skulle kunna tippa på att den här veckan oxå kommer flyga iväg.
Nu bildbomb från helgen:

Mackies present från mej, En tjejdag med manikyr och bio.


Mackies tårta


Princess team för en prinsessa


Bilder från fredags kvällen, jag och några tjejer från kvällen


Madde och ett par tjejer


Madde och en tjej


En till Sara och tjej


NYC staden som aldrig sover


Sara ett, Sara två


Klackarna i taket


Svenska kyrkan i NYC är inte stor men väldigt viktig.


Inuti svenska kyrkan


Fika under Julmarknaden idag, kanelbulle och glögg, väldigt gott även fast jag gärna hade ätit nån lussekatt men det fanns tydligen inte.


Julmarkanden

Fiskedammen var populär bland de mindre


Luciatåget


Lucia


Min första Thanks giving turkey

Lite bilder från helgen iaf även fast jag har flera så passar det sig inte för bloggen.
Klicka på bilderna för att få dom större.
.
Och för att avsluta detta inlägg så har jag även beställt och köpt min vinterjacka som jag längtar massor efter och nu får vi även hålla tummarna för att den passar, eller den SKA passa. Annars så blir jag ledsen och får försöka sälja den på internet eller så.
Den SKA passa, Den SKA bli as bra, Den MÅSTE bara de.
.
Goodnight.

20 November 2011

Har precis vaknat och fått tagit igen lite sömn och fått en sovmorgon, skönt.
Idag är det soligt och varmt igen (Jäklar vad vädret kan varierar från dag till dag) och det passar ju speciellt bra då jag ska på en julmarknad och se ett lucia tåg idag, julstämning vare ja.
Och där efter blir det en förtidigt Thanks giving middag hos barnens momma. Vi kör på två högtider på en dag.
.
Gårdagen var trevlig och filmen breaking of dawn var riktigt bra. Men jag tror jag slänger upp ett inlägg om hela helgen lite senare ikväll med lite bilder och så.
Stay tuned.

19 November 2011

Uppdatering

Med lite smink på så såg man ju faktsikt ut som en levande människa igen, det trodde jag nästan inte under morgonen.
Ska iaf ner till tåg stationen nu och möta upp Evelina för att åka in till NYC igen. The city I love.
Hörs hej.

19 November 2011

Slut som artist, fast jag var väl aldrig nån rockstjärna riktigt heller.
.
Nä men har väl endel att skriva om gårdagen men känner mej inte riktigt på topp så jag tar det en annan gång. Tex mitt huvud vill inte riktigt vara med idag, eller så är det jag som inte riktigt vill att den ska vara med idag efter gårdagens äventyr i NYC.
Later.

17 November 2011

Den här dagen blev ju inte riktigt som jag hade planerat. Efter gymmet när jag kom hem så tänkte jag skypa en massa men då hade jag tydligen inte tillgång till internet för att målarna hade dragit ur sladde till routern i rummet dom målade, så det sög ju att vara utan internet. Typiskt obra.
Så istället har jag slagit in paket och fixat lite tills i morgon då LillMackie fyller 6 år, söt ungen min.
Så här ser det ut nere i min våning nu, undan gömda för födelsedags barnet.
.
Stor dag i morgon så nu tänker jag snart sova, är nog lika excited som mackie är för i morgon, haha.
Goodnight.

17 November 2011

Ska snart skicka iväg barnen till skolan och sedan vidare till gymet för ett spinningpass. Efter de ska det fixas lite ärenden som inte blev gjorda igår.
.
Håller ju även på att leta efter en vinterjack, vilket går sådär, fast nu har jag nog hittat en jag tycker om meeeen så klart så ska den bara finnas i Sverige, alltså jag är i USA nära NYC och ändå hittar jag saker i Sverige, kom igen. Kommer säkert vara tvärtom när jag kommer tillbaka till Sverige.
Men iaf kolla in den här och berätta vad du tycker, borde jag köpa den ändå och få den över skickad hit?
Finns i dark navy oxå. Kostar ca 2300kr.

16 November 2011

Uppdatering
Så var onsdagen över och jag tycker jag avslutade på ett rätt bra sätt, glass, sängen tv/datan (trots att jag fick ont i magen av glassen...)
.
Och så mycket mer än så hade jag inte att bidra just nu, mycket vettigt inlägg med mycket viktig fakta i.
Over and out, Goodnight.

16 November 2011

Men alltså dagarna och veckorna går ju så fort, det är redan onsdag. Det trodde jag inte om den här veckan.
.
Aja vilket fall som helst så har jag flängt runt idag, skickade barnen på skolan, åkte med Carolyn till gymmet, tillbaka hem snabb duscha och slänga i sig lite gröt samtidigt som jag pratade med min fina bror på skyp (kors i taket, typ andra gången jag prata med han på 6 månader, haha) det var iaf riktigt roligt, sedan iväg för att åka med bilen på biltvätt ( gick inte så bra då det var typ stängt), vidare till "party city" för att handla grejer till Mackies födelsedag på fredag (gick inte heller så bra då det oxå var typ stängt) och därefter handla mat och det var faktsikt öppet, så en av tre grejer fick jag till iaf. Var även en sväng ner till S O för att kolla på nått gott som Mackie kan ta med till klassen på fredag.
Nu väl hemma och maten är i kylskåpet så ska jag snart hämta upp Mackie och en timme senare hämta upp Collin från tutoring, Hej spring onsdag.
.
Tråkigt väder har vi idag oxå, massa regn. Men det är iaf rätt varmt fortfarande så det är gött.
Okej over and out, hörs kanske senare ikväll.

15 November 2011

Ja men den här veckan kanske blir en sån här vanlig tråkvecka som jag har "längtat" efter, fast nu när den är här så är det inte så roligt. Det händer alltså inte så mycket just nu helt enkelt. Försutom att vi ha huset fullt med målare då. Fast det kanske är bra då helgen och nästa vecka blir full späckad.
.
Gick på spinningpass i morse, gick bra. Sen har jag spenderat nån timme framför skyp med min fina vän Marielle. Det behövdes.
Så om nån timme blir det till att hämta barnen från skolan, fast Collin ska på playdate efter skolan så jag tar med mej bara Mackie hem.
Måste fundera ut nån mat oxå, har inte kommit på nått bra än.
Bättre än så blir det nog inte just nu..

14 November 2011

Måndag och en ny veckan är igång igen.
Barnen är på skolan, jag har varit på gymmet, gick riktigt bra idag på spinningen. Och vi har målare i huset. Mackies och Collins vind ska målas och även nedre och övre hallen med trappan ska oxå göras om, det blir nog toppen bra när det är klart, och för hoppningsvis är allt klart i slutet av veckan. Men man vet ju aldrig med "hantverkare".
Annars så händer det inte så mycket just nu, när barnen slutar blir det gymnastik för Mackie och Collin har även trumlektion i kväll. Så lite stressig blir det i eftermiddag då både mat och läxor ska hinnas med imellan.
Happy monday, Over and out.

13 November 2011

Har haft en bra dag i NYC, fast lite ångest har jag då jag bara kom hem med saker jag inte behöver. Men vad ska jag göra då, då jag inte hittar grejer som jag behöver, hehe. Aja hoppas vintern väntar på sig ett tag till.
Idag har den iaf inte kommit för idag har jag gått omkring i NYC utan jacka, det var så skönt. Jag har vandrat en hel del genom Manhattan idag. Från Soho upp till Time Square, tog bara en timme ungefär och då var jag in i några affärer på vägen oxå.
.
Aja nu är jag hemma och tänker dö i sängen med nån film för resten av kvällen, funderar på att se harry potter igen men jag vet inte, återstår att se helt enkelt.
.
Dagens onödiga shopping.
Skor och väska köpte jag.. Aja..
.

Hittade den här byggnaden påväg från Soho.


Jag ser fram imot julen i NYC.
.
Nu Fiiiiiiilm, sen sooooova.



13 November 2011

Grattis världens bästa pappa på farsdag. Älskar dej och saknar dej.
Om 39 dagar ses vi igen.
Om 10 dagar har jag varit här i 6 månder, vad hände där, hur gick de till. Det är faktiskt helt sjukt.
.
Tacos på svenskt vis in USA


Tjejerna! Madde, Malin, Angelica, Ida och Therese från vänster


Som jag har saknat.


Och gott vare vill jag lova.


Madde hade bakat efterrätt, små morotskakor som tydligen inte ville fastna på bild riktigt.
.
Hade en jätte trevlig kväll igår. Massa prat och skratt, det behövdes.
Idag kan det nog bli en tur till NYC.
Later.

12 November 2011

Nattuppdatering
Har haft en riktigt mysig kväll med god mat och super trevligt sällskap.
Nu blir det sängen så jag slänger upp en inlägg i morgon om kvällen.
Goodnight

12 November 2011

Uppdatering
Tacokväll!!!

12 November 2011

Uppdatering
Så där nu är jag tillbaka igen efter att ha uträttat lite ärenden inför kvällen. Familjen är borta tills i morgon så ikväll blir det en svensk tacokväll med några svenska tjejer, kommer bli mycket trevligt och mycket gott. Det här har jag sett framimot i en vecka nu.
.
Var in en sväng på "mallet" för att kolla lite, det var nästan så jag vände dirket när jag kom in för det första jag hör är julmusik och det första jag ser är en stor fet julgran med en stor fet jultomte bredvid som har ungar i knät. Hallå kan vi inte vänta med de tills iaf efter thanksgiving?? Jag liksom gick utan jacka idag ute och så är jultomten på mallet. Det funkar inte.
Det här var det första jag såg och jag var allvarligt påväg att vända och gå ut. Jultomten nu?! Wtf!?
.
Nä nu ska jag iaf börja göra iordning här inför kvällen. Möms.

12 November 2011

Ändrade planer, tar det senare spinning passet istället då Carolyn fega ur och kunde inte gå och jag som inte kunde somna inatt. Hatar att inte kunna somna på nätterna så sjukt störigt så det kändes rätt bra att det blir den senare spiningen istället.
Bara så ni vet liksom, hörs senare!
Klara, färdiga, TRAMPA!

11 November 2011

Uppdatering
Dagen har rullat på rätt bra och lättsam, det känns inte som fredag och jag kan inte riktigt förstå att i morgon är dagen som jag nästan inte trodde skulle komma när jag började den här veckan. Men tydligen försvann den här veckan oxå väldigt fort och även fast jag inte förstår de så är det faktsikt helg i morgon. Gött.
.
Och på nått konstigt vänster lyckades jag boka in mej på ett spinning pass kl 9 i morgon bitti, hej då sovmorgon. Hur gick det till? Men jag fick iaf med mej Carolyn och det ska faktsikt bli skönt då jag inte tränade torsdag och fredag.
.
Det har ju varit så varmt dom senaste dagarna men idag har det varit rätt kyligt, (Fast det är ju 10 grader men det känns kallare) Men jag behöver iaf köpa en vinterjacka så jag håller på att spanna efter en.
Så vad tycker ni om den här? Jag är lite osäker på om den är "jag". Det är en Calvin Klein och den har kostat 245$ men nu kostar den 90$ så det är ju ett väldigt bra pris iaf. Men fortfarande osäker. Är tacksam för hjälp.

Gaaah.. det går inte att ladda upp bilden så ni får helt enkelt kolla på den via länken.

http://www1.macys.com/shop/product/calvin-klein-coat-faux-fur-trim-hooded-quilted-down?ID=574994&upc_ID=29744169&Quantity=1&seqNo=1&EXTRA_PARAMETER=BAG

.

Vet inte om alla kan se bilden via länken, vissa har tydligen problem med de...

Äsch hitta jackan på Macys i mallet och den var ingen hitt, så jakten fortsätter.


11 November 2011

Dagens datum 11-11-11
Städa städa, varje fredag och så varje jul, Det tycker jag är kul.
Eftersom barnen var ledig igår och jag hade 3 extra barn så ser det ut som ett bombnedslag här så jag ska väl roa mej med att städa idag, wihooo.
.
Mackie åker iaf in till NYC med sin momma då hon ska få sin födelsedags present, American doll. Och Collin ska iväg på en playdate, så det blir ju perfekt då jag ska städa...
Jaja.. Happy friday! Over and out.


10 November 2011

Uppdatering
När äntligen alla extra barn åkt hem kunde vi lugna ner oss, ta ett bad och mysa ner oss i soffan med popcorn och film efter en lång och intensiv dag. Bra avslut på kvällen. Nu ligger barnen i sängen och jag i min. Känns som det är fredag med det är det inte. Men i morgon kör vi full fart mot helgen.
Goodnight, sleep tight.

10 November 2011

Började dagen med en härlig sovmorgon, klev upp kl 8, det kallar jag sovmorgon för här kan barnen vara uppe innan 7 annars.
Under förmiddagen åkte vi till en lekplats med några kompisar till barnen eftersom barnen inte hade någon skola idag. Vi tog med oss lunch och vädret var perfekt, solen värmde och det var närmare 20 grader. Så vi spenderade några timmar ute, super skönt när man har barnen hemma hela dagen. Och det är ju så himla fint ute nu med höstens alla färger.
.
Nu har jag tre extra barn i några timmar och Chris är borta under kvällen så när jag bara har mina 2 barn igen ikväll blir det film mys med popcorn.
Middagen består av pizza till barnen idag. Så dagen rullar på ganska bra även fast det är mycket rörelse i huset just nu. Så det blir perfekt med en lugn och tyst filmkväll ikväll. Det ser iaf jag fram imot.

9 November 2011

Uppdatering
Dagen har rullat på bra. Gjorde köttfärssås och pasta till middag och hade sedan en myseftermiddag/kväll framför tv med barnen, kan behövas ibland.
Lite trist just nu, jag har inget roligt att dela med mej av. Tråkiga inlägg.
Förhöjer det här inlägget med en bild från "Halloween". Söta Svampen från Mario gick trick or treat.

9 November 2011

Så där ja, nu är jag återhämtade efter lite gröt och en dusch. Gymet i morse som vanligt, mördarpasset idag, inget att leka med och inte blir det lättare heller för varje gång, förstår inte. Men iaf riktigt grymt.
Köpte med mej en tröja därifrån. Våran kille har ett eget märke och jag var ju bara tvungen att ha en så jag kan minnas mördarpassen och så klart killen, när jag åker hem. Riktig snygg och super skön, hel nöjd.
"Domniate"
.
Idag är det sista dagen för barnen på skolan den här veckan och det är riktigt fint väder ute idag oxå, ligger runt 20 grader. Älskart.
Annars så blir det nog rätt lugnt idag.

8 November 2011

Uppdatering.
Ändrade planer för eftermiddagen/kvällen, Chris kom nämligen hem då hans möten hade blivit inställda så jag behöver inte jobba hela natten. Skönt.
Så nu är snart tisdagen över och snart börjar lill lördagen även fast jag längtar tills stor lördagen så känns det bra att halva veckan snart gått.
Så mycket mer än så har jag inte att dela med mej just nu tror jag. Så Later.
Goodnight.

8 November 2011

Ska strax iväg och hämta barnen igen då dom har halv dag idag. Men då blir det massa lek ute istället för idag har vi riktigt bra väder, 20 grader och sol, då är faktsikt hösten riktigt bra.
.
Var iaf iväg till gymmet, nu tog vi faktsikt oss iväg på kickboxningen med vår kille (Instruktören från mördarpassen på onsdagar) men lite besviken blev jag faktsikt, det var inte så mycket kickboxning och inte så jobbigt, men helt okej ändå. I morgon kör vi vårat vanliga mördarpass, mest troligt sista träningen i morgon för veckan då barnen är ledig torsdag, fredag. Så vi går all in i morgon.
.
Kommer även ha barnen själv inatt då Chris är bortrest med jobbet. Pizza till middag till barnen och en film ikväll, det blir nog bra.

7 November 2011

Uppdatering
Trött, ont i huvudet och allmänt nere bara, känns lite halv tungt så här på kvällen. Men därför känns det rätt bra att äntligen ligga i sängen även fast jag skulle vilja sova länge länge, längre än vad jag kan men förhoppningsvis känns allt lättare i morgon för då kör vi igen.
Dagen har ändå gått bra, vi har varit ute på trick or treating på kvällen, för andra och sista gången på ett år nu, förhoppningsvis.
Javäl, Godnatt.

7 November 2011

Känns skönt att vara tillbaka i rutinerna igen även fast det inte kommer vara speciellt länge den här gången eftersom barnen är ledig torsdag, fredag.
Men barnen är på skolan nu iaf och jag har varit på gymet och ett spinning pass i morse, kan ju säga att det känns att man inte suttit på cykeln på en vecka, men bra kändes det ändå.
Så nu är jag ny duschat och ska snart stöka på lite här i hemmet innan det bär av till skolan för att kolla på en uppskjutna halloween paraden kl 13:45. Och sen efter skolan så fortsätter vi med halloweenen och går ut för trick or treat då det blev inställt förra måndagen.
.
Har fått paket från Sverige idag oxå, blir alltid lika glad. Den här gången var det från min älskade momma. Fick jätte fina strumpor och handledsvärmare. Dom ska handvändas flitigt nu under hösten och vintern, toppen bra.

Tack så jätte mycket momma, dom är perfekta!

6 November 2011

Uppdatering
Avslutade kvällen med glass och film hos Madde, riktigt trevligt synd bara på trevlig kväll med en helt värdelös film. Att så dåliga filmer får göras förstår jag inte. Nä det var ett dåligt val men vi för göra om och göra rätt nästa gång helt enkelt.
.
Nu ska vi snart börja på en ny galen vecka, att det aldrig ska vara en normal lugn vecka där man har tråkigt, galna amerikanare. Aja nu kör vi igen, Äntligen måndag igen i morgon.
Over and out.

6 November 2011

Uppdatering
Vilken lång söndag det här blev. Dels för att vi ställt tillbaka klockan idag och dels för att jag inte haft nått speciellt för mej idag. Och nu väntar jag bara på att klockan ska bli kväll så jag kan få slänga på en film och äta min popcorn och sedan sova. Men klockan är lite seg idag, eller så är jag för snabb så nu funderar jag på att dammsuga mitt rum bara för att jag har tid men det är ju så tråkigt oxå så. Men jag ska ta tag i mej själv och göra de nu, Punkt.
Här är vår dammsugar från 1800-talet, typiskt amerikansk och skit tung. Används så sällan som möjligt.

6 November 2011

Uppdatering
Gårdagens köp.
Skooooooooorna, Forever 21, 32 Dollar


Plånbok, Urban Outfitters, 20 Dollar


Köpte "lodis"vantar oxå, HM, 6 Dollar


Biljetten hos frisören, 35 Dollar


1-12 ingår i mitt pris.

6 November 2011

Godmorgon Världen.
Så där nu är jag vaken iaf och kan börja den fina söndagen vi har här idag. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra med den men det löser nog sig.
.
Så jag hade en riktigt bra gårdag, NYC levererar ännu en gång. Åkte in med Malin och Angelica och vi gjorde en riktigt heldag in the city. Vi skulle börja med Central Park för att kolla in hösten där men vi blev stoppad halvägs dit av en vanlig dryg försäljare, trodde vi iaf men vi lyssnade och det visade sig att det kanske var en riktigt bra deal trots allt. Det handlade om en frisörtid och en massa annat som manicure bla. Priset låg på minst 70 dollar för allt min vi skulle få det för halva 35 dollar. Vi gick till salongen med hon som stoppade oss och visade oss stället. Var riktigt fräscht och såg riktigt bra. Vi fick massa i priset för 35 dollar och själva "biljetten" som man använda när vi kom för en klippning tex räckte i ett år. Sold. Så nu har jag en klippning att ta ut, gött som bara den för jag behöver verkligen klippa mej och det blir ju perfekt tills jul och nyår.
Men efter de fortsatte vi till C P fast det blev några stopp längs vägen innan vi tog oss dit. Gick in på bla Urban outfitters och där hittade jag äntligen min efterlängtade plånbok, riktigt nöjd över de. Men efter de gick vi upp till C P och vandrade omkring där lite, riktigt mysigt och fint. Vi hade ett perfekt väder även fast det var lite kallt i skuggan, men solen värmde skönt.
När vi var färdig där drog vi ner till Centruy 21 för att kolla lite på vinterjackor men hittade ingen. Därifrån tog vi tunnelbanan tillbaka upp till Time Square. En händelse på tunnelbanan som man visste skulle komma förr eller senare, vi blev ned tagen på jorden lite igen. Man är ju ganska nöjd att man kan prata rätt ostört på sitt eget språk här för det är mest troligt ingen som förstår än, men tydlgien är vi inte dom ända svenskarna i New York. Det började med att Malin tyckte att en kille såg ut som en tjuv på hans klädstil, och sedan börjar Angelica prata med mej om att hans kavaj var trasig, fast den egentligen skulle vara så vilket vi oxå fick påpekat för oss för när vi diskuterar hans jacka så är han på väg av tåget och innan han går av säger han till oss att "den ska vara så", Jajemen ingen pinsamt alls. Vi är inte dom ända svenskarna här. Inte helt okej och väldigt pinsamt, men lite roligt oxå. Så hädan efter kanske man ska vara lite smidigare ifall det visar sig att det är flera svenskar i New York.
I Time Square gick vi för att se en bio för att avsluta dagen, vi kollade på In time vilket var en bra film. Men innan bion började gick vi in till Forever 21 och där hittade jag faktsikt mej ett par skor, som faktsikt är fodrade och jag tror faktsikt jag är riktigt nöjd över köpet.
Så iaf så tog vi 23 tåget hem efter en bra dag med väldigt bra köp. Nöjd tjej.
.
Ni vet väl att ni kan klicka på bilderna för att få en större bild.
Hösten i South Orange


Parken på väg ner till Stationen


Vi gick förbi Appel cuben


Central Park


Många photoshots i C P igår


C. P
Hösten i C P


Malin och Angelica i C P


Maraton förberedelser i C P inför dagens lopp.


Central park


Me in C P


Cenral Park


Kurs målning i C P


Musiker i C P


Känd från många filmer i C P


Söt unge som lämnade pengar till Musikern som började spela blink lilla stjärna


Brooklyn bridge i skymningen


Det nya tornet i mörkret
.
Slänger upp bilder på min köp senare.
Nu är vi tillbaka på samma tidsskillnad som förut, nu har vi nämligen oxå ställt tillbaka klockan.
Vintertid it is.

5-6 November 2011

Natt uppdatering
Jag lever. Kom precis hem. Tänker sova. Nu.
G.O.D.N.A.T.T

Uppdaterar i morgon om dagens NYC.

5 November 2011

Det är en jätte fint väder ute idag men rätt kallt, nu från morgonen säger min data att det är minus grader men att det ska bli över 10 grader under dagen så idag blir en perfekt dag att gå omkring i Central Park, C P. Hoppas på att träden är så där perfekta med fina höst färger och löv, så det kanske blir lite fina kort. Tar tåget in med Malin kl 12.
Tror faktsikt min förkylning är lite bättre då jag inte är lite tung och inte lika snorig men jag har fortfarande hosta.
Underbart med lördag.

Typ lite så här hoppas jag att C P ser ut idag.

4 November 2011

Uppdatering
Kom precis hem från middagen med Madde. Träffade Madde för första gången och kom fram till att from now on så kör jag, haha. Blev en lite omväg så där på väg till Ccf men vi kom ju dit trots motorvägar och andra konstiga vägar. Gps är inte så bra som det låter alla gånger av 10. Men som sagt så kom vi ju fram tillslut och fick oss god mat. Så vi åkte hem mätta och belåtna. Har iaf haft en trevlig kväll, vad det är roligt att träffa nya människor, det gör mej glad.
.
Ska snart sova för i morgon bär det av till mitt älskade, saknade NYC.
.

Kvällens.

4 Oktober 2011

Happy friday!
Har varit och handlat mat under morgonen och fixat lite andra ärenden medans barnen är på skolan. Nu ser jag bara framimot kvällen, slutar ungefär 18:30 ikväll och då blir det middag på Cheesecake Faktory med Madeleine, ska bli riktigt trevligt och framför allt gott.
.
Tror det är hostan och min förkylning som håller mej vaken under nätterna, usch vill bli helt frisk helst nyss.
Nä men nu kan tiden få gå så det blir kväll och man kan få lite helg, det vore ju inte helt fel.

3-4 November 2011

Natt uppdatering.
.
Kan. Inte. Sova.
Borde. Sova.
Helst. Nyss.
.
Gaaah!.. Förstår inte varför jag inte kan sova, Kommer blir lite timmars sömna inatt...

3 November 2011

*Greatest love of all - Whitney Houston
.
*True Colors - Glee
.
*Heartbeats - Jose Gonzalez
.
*When your were young - The Killers
.
*För kärlekens skull - Ted Gärdestad
.
*Cooler then me - Mike Posner
.
*Fuck you - Cee Lo Green
.
*From paris to berlin - Infernal
.
Några låter som påminner mej om några personer, vet ni vilka ni är som jag kopplar till låtarna? Kan du hitta min fast din låt enligt mej? Det är bara några låtar jag kompå just nu och som jag kunde passa ihop med nån person.

3 November 2011

Uppdatering.
I used to dream about, 
The life i'm living now 
I know that there's no doubt 
I made it, I made it

Torsdag är snart över och efter lite sömn är jag redo för fredagen.
G O D N A T T

3 November 2011

Det lugnt och skönt i huset igen när barnen är tillbaka på skolan. Min röst är bättre idag, inte helt bra men bättre. Så glassen kanske hjälpt igår, hehe. Idag vilar jag bara, skippar gymet och sattsar på att bli helt frisk istället.
.
Men hoppas barnen inte har allt för mycket läxa som behövs tas igen från veckan för läxor är inte populärt här i hemmet. Men vi får väl se, I morgon är det ju fredag igen, wihoo tiden går fort fortfarande. Har inte så mycket mer att tillägga än att ni borde kolla på det här klippet om ni inte redan sätt de
http://svtplay.se/v/2588771/uppdrag_granskning/del_10_av_16__mardrommen
Från Uppdrag granskning, Blir så irriterad på att det kan bli så fel och samtidigt kom det lite tårar.

2 November 2011

Uppdatering
Oh happy day!! Gud hörde min bön så i morgon är barnen tillbaka på skolan igen. Nu var det barnens tur att sucka medans vi vuxna hurrade, så som barnen har gjort i 3 dagar nu, haha. Ska iaf bli skönt med barnen tillbaka på skolan för min röst för den har verkligen inte sammarbetet med mej idag. Barnen har ju typ bara skrattat åt mej när jag har försökt säga nått.
.
Det har ju egentligen varit värsta braiga dagen trots min röst, vi har haft väldigt skönt och fint väder. Jag har fått ett paket från Sverige med braiga grejer, wohoo det tog exakt en vecka att få det, gött.
.
Så nu ska jag avsluta den här braiga dagen med glass, mmmm. För te har då iaf inte funkat mot min hals, tro mej jag har testat med en, två, tre ja minst 5 koppar idag, snacka om att behöva springa på toa stup i kvarten. Så nu ska jag njuta och hoppas på att glassen hjälper min hals, om inte annat så gör det inte så mycket för det är ju gott.
Det har ju blivit en och annan kopp idag


Wiohoo paket till mej.


Det här var bla annat i, Nu ska det bli en riktig tacokväll!


Mina vänner Ben and Jerry ska hjälpa mej bli frisk, det är inte bara dåligt med att vara lite sjuk, hehe.

2 November 2011

Två koppar te gav tydligen inte tillbaka min röst. Jag behöver min röst, det är nyckeln i det här jobbet. Hur ska jag kunna hålla ordning på barna utan min röst. Det blir en spännande dag det här.
.
Om inte te funkar kanske glass gör de, hmm värt att testa iaf. Får se om jag köper mej lite glass, kan ju inte bli sämre och sen att det är gott oxå är ju inte helt fel, när det liksom inte är bara för nöjets skull utan faktsikt ett försök till att bli frisk.
Aja tillbaka till jobbet.
Snälla gud gör så att barnen går i skolan i morgon, Amen.

1 November 2011

Uppdatering
Så var den här dagen slut, ungefär lika slut som min röst och hals är. Min röst blev bara sämre och sämre under dagen och nu finns den knappt, gött. Så kan det gå om man har barn hemma från skolan 2 dagar i rad, hehe närå. Men jag undrar hur det ska gå för mej att hålla reda på dom i morgon utan röst och utan skola igen. Japp ingen skola för barnen i morgon heller. Jag behöver skolan, jag behöver nog skolan mer än vad barnen gör, så kom igen ge tillbaka skolan. Och sen att jag inte kunnat träna nu på 6 dagar i morgon är inte heller okej, jag behöver träning och skolan.
.
Har iaf haft en rätt bra dag trots allt. Vi var ute på förmiddagen, rätt skönt med solen men fortfarande rätt kallt i luften. Och ja, Mackie har haft en väldigt lös framtand och den kom ut idag när hon och hennes bror små bråkade, hehe. Så nu kommer nog tandfeen hit ikväll. Imorgon ska vi nog hänga lite med morfarn som är och hälsar på och försöka fördriva den dagen.
Nu blir det till att sova om en stund, blir spännande och se i morgon om jag har någon röst eller inte.

1 November 2011

01-11-11
Då går vi in i en ny månad, månaden innan December. Och jag måste väl säga de som jag alltid säger när en ny månad börjar, oj vad tiden går fort och vart tog Oktober vägen?, hehe. Nä men seriöst så går det fort.
.
Morgonen har rullat på rätt bra, jag har fortfarande hosta och inte helt 100%ig, men jag överlever.
Efter pannkakslunchen går vi ut och härjar i den fina vädret vi har idag. Ska bli skönt att komma ut lite.
Även så har ju ni ställt om tiden till vintertid, vilket jag trodde vi oxå skulle göra samtidigt men tydlgien inte så nu är ni en timme närmare mej, wihoo, bara 5 timmars tidsskillnad nu, hehe. Vet inte när vi ska ställa om men tydligen var det nån veckas mellanrum, konstigt det där.
.
Over and out.

31 Oktober 2011

Uppdatering.
Vilken konstig Halloween det blev. Utan själva Halloween blev inställd under dagen, kan man verkligen göra de, men tydligen. West Orange´s "Mayor" Borgmästare meddelade att det inte blev någon "trick or treating" underkvällen för att det var för farligt då det ligger elledningar nere och träd och grenar ivägen.
Och Om vi hade nå sura barn över den nyheten? Att vi hade!
Vi försökt hålla barnen inne och bara göra en egen bus eller godis genom att gömma godis ute på bakgården så fick dom ändå klä ut sig och leta godis men bara de att då såg dom ju andra barn gå bus eller godis och då blev dom ju inte gladare. Så det blev en liten bus eller godis tur till grannarna iaf.
Men fortfarande så var barnen rätt onöjda över hela grejen.
Så iaf så blev trick or treating framflyttad till nästa måndag så då får vi se om det blir på "riktigt". Så en rätt konstig första halloween för mej här i USA.
.
Så ingen skola i morgon heller för barnen. Crap. Så det blir lite pannkaks lunch och sedan lite utelek i morgon för att fördriva dagen.
Min hals jävlas med mej igen och nu låter jag inte ens okej när jag pratar och har en härlig hosta, Crap.
.
Lite bilder från dagen, kommer....hääär.
Började ju dagen med IKEA och där såg jag den här underbara skylten, gissa vem som kommer vara där 9 December.


Karvade min första pumpa idag.


Rostade pumpa fröna, möms.


Lyyystande pumpan


Läskigaste huset på gatan var vi ju tvungen att gå till, ser inte ut mycket på utsidan men det spelades läskiga ljud och inne var det läskigare.


Oooooh spoooky.


Han i huset var lite läskig faktsikt.


Kusligt


Sen kom han efter oss i mörkret, gaaaah. Läskigt skratt hade han oxå.
.
Lägger inte upp nå bilder på barnen tyvärr. Men det kan nog bli mer bilder nästa måndag. Tills nästa halloween, vi behöver ju inte vänta ett år den här gången, hehe.
Nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen med barnen och så kanske min hals är bättre, hoppas hoppas.
Godnatt

RSS 2.0