31 Oktober 2011

Så barnen är hemma och lika så Chris då hans kontor inte heller har ström. Så vi åkte till Ikea från morgonen, roligt och den här gången blev det faktsikt lunch där och det var gott.
Nu blir det rätt lugnt fram tills middagen och sedan vill väl barnen gå ut på trick or treating. Blir kul att gå runt och se alla barn och alla "spök"husen.
En snabb uppdatering så där!

30 Oktober 2011

Uppdatering.
Har haft en bra nog mycket bättre dag jämfört med lördagen, men det är ju inte så svårt att toppa lördagen iofs.
Vi tog och lätt och smidigt fram till Jersey Garden Mall som inte alls ligger långt bort, tar väl ca 20 minuter med bilen.
Första gången jag var till Jesrey Garden och jäklar där kan man verkligen fördriva en dag med att kolla igenom alla affäer. Riktigt stort med många bra affärer och med bra priser. Dit ska jag defenetift tillbaka till snart. Måste nog dit igen snart iaf för jag fick inte med mej nån vinterjacka eller vinterskor hem den här gången. Men jag hitta lite annat som jag är nöjd över, hihi.
En helt vanlig bra och ha kofta, 10$


Mysig tröja från Forever 21. 25$


Vanlig stickad tröja från Forever 21. 15$ (Bilden ger inte riktigt rättvisa på färgen)



Två Nike tränings tshirts för 25$ för båda.
.
Kanske inte mycket för världen men jag är nöjd iaf.
.
Alltså den här snön har verkligen ställt till de. Eftersom träden fortfarande har en massa löv kvar (har träden löv kvar borde inte snön komma på länge!!..) när snön kom så blev det alldeles för tungt för träden och nu när jag har kört lite bil runt om så har jag verkligen sätt vad som hänt. Det ser faktsikt värre ut här nu än vad det gjorde när vi hade Orkanen Irene här. Träden har gått av av den tunga snön och det ligger träd och grenar över allt så vissa vägar är avstängda. Vad är det här...snö nu!? Kom igen. Plus att jag sopade av snön för första gången från bilen idag och jag är redan less på de, stora bilar är inte alltid bra att ha.
Så första snön har oxå gjort att vi fått första "snow day" (Barnen är ledig från skolan pga snö) på barnens skola. Dom är alltså ledig i morgon från skolan då skolan tydligen är utan ström för det är väl nått träd som vikat över ledningen. Typsikt. Dels hade jag sätt framimot spinningpasset i morgon och dels så är det ju Halloween i morgon, barnen kommer ju bli tokig av väntan på att få gå ut på "trick or treat".

30 Oktober 2011

Uppdatering
Tänker trotsar snökaoset och åker till Jersey Garden outlet. Jag måste ut och jag måste göra nått. Vägarna ska vara rätt städade så det ska nog gå bra att köra. Tar med mej Malin och åker snart, vi måste ju inhandla vinterkläder.

30 Oktober 2011

Dagen efter snöstormen. Fortfarande rätt isolerad trots sol och blå himel ute idag. Men tågen går inte då det ligger träd och snö på relsen. Så eftersom det inte blev en utgång igår tänkt jag åka in till NYC i dag för att kanske införskaffa mej en vinter jacka och lite vinter kläder men tågen verkar ju inte gå idag heller. Åh varför ska allt hända när det är helg? Kan det inte hände mitt i veckan istället. Förstöra mina helger.
Ganska less nu. Fast å andra sidan är jag rätt nöjd över att vi har ström iaf som vissa andra blev av med under gårdagen. Men ändå. Ffml.

29 Oktober 2011

Uppdatering.
Kuldagochkväll.com. Är näst intill insöad. Tågen går typ inte. Jag har inte varit ute på hela dagen. Jag har mesta dels varit själv idag. Kul Halloween i USA.
Ffml.
Godnatt.


29 Oktober 2011

Uppdatering
Nog för att det sas att det skulle snöa idag men då trodde jag att det mer skulle falla lite lätt och försvinna i samma stund som det landade men tydligen inte. Snön som faller är blöt och tung, det har snöat hela morgonen och ska öka på under natten. Känner att jag har det rätt bra nere i min källarvåning då jag hör utan för grenar som går av av den tunga snön och dunsar i baken.
Gick nyss upp för att kolla läget ute och fick precis se en stor gren gå av och falla till marken. Usch, det är ju nästan värre en orkanen med den tunga snön och dom gamla stora träden här omkring.
Backen har ett lager vitt täcke över sig, inte okej.
Nu tänker jag åter gå till filmen och sängen. Kvällens planer, har jag ingen aning om än så länge och med all snö..

29 Oktober 2011

Japp vakna man upp till snö som faller ner.. Och ingen är ju gladare än barnen så klart. Med full vinter mundering är dom ute och leker, även fast det börjar över gå mer till regn, haha.
Kul jul...


När snön kommer får man mysa med en brasa.

28 Oktober 2011

Uppdatering.
Ligger nu i sängen efter en trevlig kväll. Började med att sluta (hehe) ca halv 6, for då och hämtade upp Malin och tog med henne till Cheese Cake Faktory. Gillar stället skarpt, mycket god mat. Vi satt där och snackade en massa och tydligen hamnade man bredvid en kändis, Synd bara att man inte visste vem det var, haha. Men känd var han då folk komfram och villa ta bilder och få autograf. Vi skulle kunna gissa på att det var någon slags basketspelare för han var rätt lång men hur som helst så var han känd.
Tog även med mej maten ham för första gången sedan jag kom hit, alltså få maten i en "dogy bag". Det är jätte vanlig att man gör de här, men svensk som jag är så är jag inte van vid de och lämnar istället maten oftast men inte idag, för på Ccf så är portionerna enormt stora. Tex Malin tog en förrätt och den var minst lika stor som min varmrätt. Så det blir lätt att man tar med sig mat hem därifrån men det gör så lite då det är riktigt gott.
.
Efter de åkte vi till en lokal pub här i South Orange. Mest bara för att kolla in stället. Men det var helt okej och det började komma in massa collage folk när vi gick, som oxå var utkläda dagen iära. Men iaf ett helt okej ställe att hänga på nån kväll.
.
Nu blir det sängen, i morgon blir det nog en Halloween utgång i NYC, kan nog bli grymt bra. Trots varning för snö och regn, mindre okej.
Hoppas ni har haft en bra Halloween fredag i Sverige, jag har iaf haft en bra kväll i USA.
Godnatt.


28 Oktober 2011

Uppdatering.
Skypade för första gången med min Moster och mina 2 kusiner för en stund sedan. Jätte roligt att se och prata med dom, var ju jätte länge sen jag såg dom. Så jag blev jätte glad.
.
Och påtal om att det är kallt idag så sägs det att det kanske ska komma snö i morgon. Usch. Det får inte komma snö här före Sverige, då blir jag ledsen.
Bara en lite uppdatering så där..

28 Oktober 2011

Så där nu är det fredag, barnen är på skolan och jag är inte på gymet, vad hände?.
Kände mej inte riktigt på topp att gå till gymet idag. Kände mej slut igår kväll och öm i halsen, vaknade i natt av en jätte ond hals och tungt huvud, Inte okej. Fick gå upp och hämta is som kunde bedöva halsen lite och sedan somnade jag om. Vakna i morse med en fortfarande ond hals och tung kropp, startade dagen med en kop te och en ipren så fick jag iväg barnen utan problem till skolan och jag valde att hoppa över spinningpasset även fast jag känner mej bättre nu men jag ska inte luras av Iprenen.
.
Efter regn kommer solsken. Det regna ju hela dagen igår och idag är det sol och blå himel men dock väldigt kallt. Börjar bli tid för mössa och vantar nu. Passande då jag bett min kära mor att skicka över min mössa som är på väg hit nu.
.
Annars så är jag väl allmänt glad över att det är fredag. När barnen slutat ska vi karva lite pumpor och sen vid halv 7 åker jag iväg på middag med Malin till Cheese cake faktory. Gött.
Nu blir det väl mest att kurera sig och vila tills barnen ska hämtas.
.
Full fart mot helgen!
Hoppas ni får en bra fredag/helg!

27 Oktober 2011

Har haft en rätt bra förmiddag, trotts aptråkigt väder. Massvis med regn. Iaf så kom barnen iväg till skolan. Medans jag och Carolyn tog oss till gymet. Hon gick på pass och jag simmade i ca 35 minuter. Skönt värre. Och efter som det är trosdag så vägde jag mej oxå. Gått ner ytterligare ett halv kilo, gött. Men nu känner jag att jag kan börja stanna av, annars är jag under den siffran jag hade innan jag kom hit.
Och innan hem gång blev det en Chipotle till lunch, men gott. Så det är kanske därför jag känner mej rätt posetiv idag ändå. Vågen och Chipotle har gjort min dag, haha tragist.
.
Hur som helst blev det en varm dusch när jag kom hem, var lite frusen så det var skönt och nu blir det mest lugnt fram tills barnen slutar.
Wihoo i morgon är det fredag!
Tråkigt inlägg, Hörs hej.

26 Oktober 2011

Uppdatering.
.
Känner mej så himla ensam...
.
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig.


26 Oktober 2011

Vart tog peppen vägen..
Onsdag, barnen är i skolan i vanlig ordning, jag tog mej till gymet trots brist på energi. Klarade mej igenom hela mördar passet men det var inte lätt. Så nu gör jag ingenting iväntan på att det är dax att börja jobba igen.
Känner mej rätt tom och har inget roligt att dela med mej av just nu så. Förutom att jag kommer jobba hela kvällen, men det var ju inget roligt heller så nä det blir inget mer än så här just nu.
Hörs hej.

25 Oktober 2011

Uppdatering.
Saknaden. Jag saknar blodpudding, chili con carne, korvstroganoff, kycklingpaj, kycklinggryta, korv och makaroner, pölsa, älgkött, svensk tacos, mammas bröd, Max, Via grande pizza, fiskbullar. Jag saknar mina inlines, mina kläder och skor.
Jag saknar min familj och mina vänner, jag saknar Oviken och Östersund.
Jag saknar min vardag i Sverige men allt det tråkiga som hör den till, konstigt det där, att det går att sakna sånt som jag var så less på innan.
.
Fast åh andra sidan så har jag det riktigt bra här och saknaden kommer och går. Jag kommer komma tillbaka till min vardag och jag kommer hinna bli less på den igen och då kommer jag sakna mitt kära USA och New York.
Jag försöker ta vara på varje dag här för tiden går fort och snart kommer familjen hit oxå och då kan jag minska min saknad lite.
.
Det är bara så konstigt att man kan sakna så enkla och egentligen tråkiga saker från Sverige.
.
"Sverige, Sverige, älskade vän 
En tiger som skäms 
Jag vet hur det känns"
.


Östersund..

25 Oktober 2011

Uppdatering.
Hittade det här klippet på Pernillas blogg och var bara tvungen att lägga upp det här oxå. Jäklar va dom har för mycket fritid. Hehe närå! Grymt duktiga! Undra hur länge det tog att öva in det där och hur många gånger dom fick spela in för att nån sabbade det.
Sjukt grymma tjejer!

25 Oktober 2011

Nähe det blev ingen kickboxning idag och ingen annan träning för den delen heller, trist. Får ta en promenad sen i det fina vädret istället.
Annars så var väl jag ganska pepp på att testa kikboxning men får väl försöka nästa vecka istället.
.
Barnen är i skolan, tvätten i tvättmaskinen, jag i fotöljen ett tag till.
Hörs hej!

24 Oktober 2011

Uppdatering
Så var måndagen snart slut och vi tar an tisdagen snart.
Eftermiddag/kvällen har gått bra. Inga konstigheter.
.
Imorgon blir det nog kickboxning istället för spinning med Carolyn från morgonen och det är med våran favorit instruktör som kör mördarpassen på onsdagar så det kan nog bli riktigt bra.
.
Äsch jag har inge roligt att dela med mej av och jag är mest trött. Saknaden har funnits lite från och till idag.
Godnatt

24 Oktober 2011

Uppdatering
Det är sånna här gånger när man läser sånt här som man inser att jag har det ganska bra trots allt här, det får en att tänka lite om lite och bli lite nöjdare över sin egen vardag.
.
http://frokenbrus.blogspot.com/2011/10/bajs.html

24 Oktober 2011

Måndag idag och allt är i sin vanliga ordning förutom att det var någorlunda varmt när jag klev upp i morse i huset, skönt. Annars så fick jag i väg barnen till skolan utan problem, spinning passet var bra och duschen var skön. Nu är det lugnt fram tills skolan slutar och jag ska hämta upp Mackie för att ta henne till gymnastiken. Som sagt allt är i sin vanliga ordning en måndag som denna.

Fyra dagar kvar tills helg!


23 Oktober 2011

Uppdatering.
Jaha tredje gången man bryter (klättrar) sig in i sitt egena hus.. Familjen hade tydligen åkt och låst efter sig och jag utan nycklar. Tur att fönstret inte var låst.
Har haft en riktigt fin dag med underbart väder och en fin tradition av pumpkin picking. Avslutade även dagen och helgen på ett bra sätt. Träffade Malin en tjej från Sverige som jobbar som Au Pair i South Orange och åt middag i S O. Blev även en varm choklad på Starbucks innan hem gång, ni vet det är kallt här, ca 15 grader, vi fryser. Nä men iaf så var det väldigt trevligt att träffa Malin.
Nu blir det lugna puckar för resten av kvällen och sedan peppar jag med sömn för kommande veckan.
Slänger upp lite härliga höst bilder från dagen.
.
Update, funny story, Jag klättrade in genom fönstret helt i onödan då familjne faktsikt var hemma men bara låst dörren av misstag och jag trodde inge var hemma. Bra där, haha.
.
Okej bilder vare ja.
Börjar med två av mina väldigt fina Au Pair vänner, Iida (Finsk) och Evelina (Svensk)


Vi åkte "hay ride" runt stället, ungefär så här så våran skjuts ut


Våran chafför hade minnsan Amerikanska flaggan på huvudet.


Typ åkte vi runt, och in i skogen


Farmen där nere där vi startade


Våran chaffis på väg ner och tillbaka


Pumpa plockning


Jag hittade mej en pumpa att ta med hem


Sedan fanns det även målade pumpor att köpa


USA-Pumpan
.
Lite trist att jag inte kan lägga upp bilder på familjen och så men det här får duga helt enkelt.
Summan av kardemumman iaf en riktigt fin dag ute bland pumpor och troll, eller nått. En perfekt höstdag med underbara färger.
En annan bra update är att vi äntligen satt på lite värme i huset, gött. Höll nästan på att förfrysa där ett tag.
.
Trevligt trevligt, måndag i morgon, då kör vi, woop woop.
Godnatt.

23 Oktober 2011

Uppdatering

Nu blir det pumpkin picking och Chris och Collin har kommit hem oxå så hela familjen åker.
Later.

23 Oktober 2011

60 Dagar kvar.
5 Månader i USA.
.
Idag ska jag och Mackie på pumpkin picking, en au pair och hostfamilj träff anordnad av vår LCC. Det ska faktiskt bli lite roligt att se hur det går till, det är ju lite av en tradition här att gå pumpkin picking. Chris och Collin kommer kanske det beror på när dom kommer hem från campingen med scouterna. Men Camilla och Linnea följer oxå med.
Det är fint väder idag oxå så det kan nog bli trevligt idag.
.
Annars så igår var det lugnt. Kollade på två filmer, "Whats your number?" och "I dont know how she does it", två bra filmer faktsikt.

22 Oktober 2011

When is my movie-ending gonna start?

22 Oktober 2011

Blir riktigt besviken på mej själv då jag inte kan spendera pengar ibalnd. Hur svårt kan de va.. Aja hittade inget i våra "mall" här, måste väl ta mej en tur in till NYC snart och se om det går att rulla lite pengar där istället och med nån vän kanske.
Idag var alla upptagna med antingen jobb eller resa så ikväll blir det filmmys för mej. Tänkte ta mej en promenad ner till South Orange och köpa nått gott till filmen snart.
Det är himla fint höst väder men oxå kallt. Träden har ändrat till en fin gul/orange/röd färg och löven faller sakta men säkert ner till marken. Hösten är här för att stanna ett tag nu.
.

22 Oktober 2011

Happy Happy Saturday.
För det första,
Grattis till världens bästa och finaste mamma på din födelsedag!! Jag hoppas du får en fin dag! Älskar och saknar dej en massa!! <3.
.
Sedan är det precis idag 2 månader kvar tills familjen kommer hit (61 dagar kvar). Nu har mer än halva tiden gått sedan jag började räkna ner, det börjar närma sig och det går fort!! Happy Happy.
.
Annars då så har jag precis vaknat. Är ledig i dag och solen skinner, toppen. Tänkte mest chilla och bara vara typ. Blir väl en sväng till gymet, ett nytt försök till att spedera lönen på ett "mall", hoppas på bättre lycka idag än hur det gick sist.
.
Det känns som det här kan bli en bra dag.

21 Oktober 2011

Me not working hard?
Yea right picture that with a Kodak
And better yet, go to times square
Take a picture of me with a Kodak
Took my life from negative to positive
And I just want y'all know that
And tonight, let's enjoy life.
.
Har haft en riktigt bra fredag, tycker jag. Slutade tidigare, runt 18. Tog bilen och hämtade upp Evelina för en middag på Cheesecake faktory, gött och en bio efteråt. En dålig bio, väldigt dålig bio. Såg 50/50, Inte okej. Men hur som helst så var det en trevlig kväll med Evelina.
Nu blir det snart sova för mej medans Sverige snart vaknar till liv igen. Konstigt det där ibland.
Godnatt!


21 Oktober 2011

Fin fina fredag.
Börjar dagen med ett spinning pass (Efter att jag lämnat barnen på skolan då) sen kan ju bara dagen bli bättre och bättre, hoppas jag iaf.
Nu kör vi, Full fart mot helgen!

20 Oktober 2011

Hämtade upp barnen kl 13 från skolan men kunde få dom att stanna och leka på skolan med alla barn där tills klockan straxt över 15. Skönt och lätt att fördriva några timmar där.
Men jag har ju verkligen märkt hur länge barnen egentligen går i skolan nu under dom här halvdagarna. När vi var på väg hem från skolan idag ungefär samma tid som dom i vanliga fall slutar och då kändes det som att vi varit och lekt på skolgården jätte länge. Åh det var svårt att skriva ner hur jag mena men iaf så ville jag få fram att jag gillar heldagar, hehe. I morgon är en sådan och det är oxå en fredag, Underbart.
.
Nu är jag ensam en lite sväng då barnen och Chris är på Cub Skouts för Collin. Skönt för mitt huvud att få lite lugn och ro i huset.
Och i morgon är det som sagt fredag, det går ju liksom bara inte att missa. Tänkte försöka med att gå på spinningen i morgon bitti, tänkte ju som sagt inte bli sjuk så då kan jag ju gå på passet. Annars så ska jag nog bara njuta av mina 6 timmar ledigt igen under dagen då barnen är i skolan, Wihoo.
.
Puss åh Godnatt.

20 Oktober 2011

Uppdatering.
Kan visa en jätte fin teckning jag fick av Mackie i morse. Det är Pippi Långstrump och hennes hus. Hihi söt.
Hon har blivit jätte duktig på att skriva oxå, hon lär sig fort nu.

20 Oktober 2011

Ska strax iväg och hämta upp barnen från skolan igen, sista halvdagen för dom idag iaf.
.
Jag har varit på gymet från morgonen, simmade lite. Känner mej inte helt 100 idag, tungt huvud och lite öm i halsen, men tänker inte bli sjuk punkt.
Jaha nähe tror inte jag hade nå roligt att dela med mej av just nu.
Återkommer senare helt enkelt.

19 Oktober 2011

Uppdatering
Usch vilket väder vi har idag. Det riktigt blåser och har regnat mer eller mindra hela dagen. Löver blåser av träden och hösten drar verkligen in nu.
Fast åh andra sidan så ska det tydligen vara sol och fint väder i morgon, de ser jag fram imot.
.
Chris kom hem och hämtade barnen och vände igen, gick väldigt snabbt så nu är det lugnt i huset igen. Skönt skönt.
Annars så fick barnen sina Halloween kostymer på posten idag. Mackie ska vara Pippi långstrump och Collin lite värre, en Zombi mördare.
Mackie är så himla söt som Pippi, stolt man blir när hon väljer nått svenskt, hehe. Ser fram i mot Halloween här. Liksom folk började ju dekorera sina hus och tomter redan i början av Oktober.
.
Över och ut, I morgon kör vi sista halv dagen för barnen på skolan.

19 Oktober 2011

Så där nu är det drygt en timme kvar tills barnen ska hämtas upp från skolan och jag tänker bara ta det lugnt tills dess.
Körde ju mördar passet idag på gymmet. Det borde ju kännas lättare och lättare för varje gång man kör passet men inte de, det känns jobbigare och jobbigare. Helt sjukt. Men helt okej efteråt.
.
Idag är en regning och tråkig dag. Halv dag för barnen oxå.
Tråkig dag, tråkigt blogginlägg.
Hörs heeej.

18 Oktober 2011

Sweet dream or a beautiful nightmare

18 Oktober 2011

Uppdatering
Nu så är snart tisdagen över och den har gått helt okej trots halv dag för barnen. Har haft jätte fint väder idag så när barnen slutade stannade vi kvar med dom andra barnen och lekte, sprang av lite engergi. Riktigt bra. Där efter gick vi hem för att på börja läxorna och middagen.
Idag blev det Tjockpannkaka i ugnen.
Mums, små bubblor det blev, barnen var impad, haha.
.
Nu är Collin iväg på trumlektion och Mackie följde med som manger så jag är ensam i drygt en timme, skönt.
Sen när de kommer hem igen blir det väl badtime och sen sängen så småning om.
Onsdag i morgon.

18 Oktober 2011

Så där, barnen är på skolan och jag är hemma igen. Inget gym idag. Kors i taket typ. Nä men jag bestämmde mej för att inte åka dit idag då barnen har halv dag och Carolyn skulle inte dit och lite sånt. Blir nog en promenad istället iaf. Kör ju mördar passet i morgon, det är ju onsdag.
.
Livet rullar på, kämpar väl lite hårdare än vanligt den här veckan, dels med lite fler arbetstimmar och dels för att modernatur tycker att det ska vara så en vecka i månaden. Men det ska nog gå de med.
.
65 Dagar kvar!
Saknar er en massa!!

17 Oktober 2011

Uppdatering
Så var den vanliga måndagen snart över. Dagen har rullat på utan större problem. Inget roligt och inget tråkigt har hänt.
I morgon är det halv dag för barnen på skolan. Det tycker jag är drygt medans barnen är nöjda. Ja väl det ska väl gå de med.
.
Jag är född så här, för gud gör inga fel.
Jag är på rätt spår, bäbis
jag är född så här.
Hehe.
.
Over and out! Godnatt.

17 Oktober 2011

Allt är i sin vanliga ordning på en vanlig måndag som det är idag. Barnen är i skolan, jag har kommit ur duschen efter ett spinning pass i morse.
Nu tänker jag inte göra mycket förrens det är dax att hämta Mackie från skolan och köra henne till gymnastiken.
En helt vanlig måndag i mitt vanliga USA.

16 Oktober 2011

Uppdatering
Dagen i övrigt har varit rätt skön. Kvällen lite tråkigare, blev ingen bio ikväll, var lite synd hade gärna sett en bio ikväll. Men det kommer väl flera gånger, kanske slänger på nån film här hemma istället.
.
Lite söndags ångets idag då veckan blir lite annorlunda och lika så uppkommande helg. Måndagen blir som vanligt medans tisdag-torsdag så går barnen bara halv dagar på skolan då det är "föräldramöten". Blir lite längre dagar för mej. Sen till helgen så kanske jag jobbar både lördag och söndag med Mackie. Så jag håller på att peppa mej för en lång vecka.
.
Peppar för en ny vecka, nu kör vi!

16 Oktober 2011

Uppdatering.
Det blev ett härligt pass på gymmet och även några längder i poolen innan jag drog vidare till mallet. Men åh jag blir ju less på mej själv för att jag inte kan spedera pengar på nå kläder eller nått kul, hittade inget idag heller. Mer pengar på sparkontot iaf då.
Blev en lunch på Chipotle innan jag åkte hem och nu tänkte jag ta tag i städningen här i mitt rum, har som kläder över hela rummet tror jag. Behöver tvätta oxå.
Annars så blir det nog en bio ikväll med Angelica.
Kanske dax att klippa sig snart..

16 Oktober 2011

Godmorgon!
Måste sticka iväg till gymmet nu, spinningpasset börjar snart.
Och sen blir det en sväng på "mallet", får se om jag kan spedera lite pengar där, vore ju faktsikt helt okej.
Later.

15 Oktober 2011

Uppdatering
Blev kinamat till middag, gött. Och nu blir det bara lugnt resten av kvällen, ska väl slänga på en film.

15 Oktober 2011

Ska försöka ta mej till gymmet nu och se om jag kan bota min huvudvärk med lite jacuzzi, bad och bastu. Min huvudvärk är inte att leka med alltså.
Later.

15 Oktober 2011

Hmm kvällen igår blev inte riktigt som planerat och där med inte den här dagen heller.
Carolyn ringde mej igår kväll just när jag skulle till och välja en film att kolla på och undrade om jag ville följa med till en bar/restaurang som ligger i närheten. Sagt och gjort så gjorde jag de.
Byte om, fixade lite och gick sedan över till Carolyn för att dra vidare till baren.
Men jag har nog blivit lite orutinerad på att dricka på senaste tiden då jag inte gjort de riktigt på nästan 5 månader, (oj det är ju länge de, jaja..) och det blev ju inte lättare av att bartänderna slängde fram massa olika shots till oss under kvällen. Och eftersom jag inte druckit på ett tag så är man ju ganska lättpåverkad så det gick ju inte så bra det där tillslut.
Så då var det bara att åka hem, men kul hade jag iaf! Jag behövde komma ut och dricka lite. Fick ju med mej några telefon nummer hem, hehe.
Så alltså är jag lite sliten idag och det är fint väder ute, det stör mej, hade varit bättre om det hade regnat idag för idag är det en sån dag för mej.

14 Oktober 2011

Uppdatering
Nu får jag äntligen helg. Barnen lämna precis huset för att åka till deras momma över helgen. Jag gillar tystnaden i huset.
Frågan är ju vad man ska hitta på nu. Vädret vet man aldrig med idag. Kallt, varmt, regn, sol, storm, åska vi har allt idag.
Nä jag har nog inte så mycket mer att tillägga just nu helt enkelt.
Over and out

14 Oktober 2011

Precis kommit hem från gymmet och en lunch på Chipotle med Carolyn. Sprungit igenom duschen och nu ska jag snart slänga mej i bilen igen och springa lite ärenden, väldigt rännande idag. Ska försöka hinna packa barnens grejer innan jag hämtar dom från skolan oxå, då dom ska tillbringa hela helgen hos sin momma och åker dit efter skolan.
Skynda skynda,
Stay tuned, I will be back!

13 Oktober 2011

Uppdatering
Jösses vi har haft ett smärre kaos här hemma under eftermiddag/kvällen, det var väl pricken över i:et av den underbara dagen i övrigt.
Nä men dagen har inte varit så dålig som man kan tro, den har väl gått lite i vågor, så helt förstörd är jag inte. Klarade ju iaf dagen levande och nu är dagen nästintill slut och i morgon när man vaknar är det älskade fredagen tillbaka igen, wihoo.
Godnatt saknade Sverige.
.
Åh förresten ser ni en ny bloggdesign? Jag har iaf fixat än ny men jag ser inte den riktigt men det kan ta ett tag och man kan behöva "uppdatera" sidan när man går in på den. Men tänkte bara kolla om ni ser den nu?

13 Oktober 2011

Uppdatering
Gaaah! Jag höll på att glömma det bästa/viktigaste med dagen idag. Det är ju precis 70 dagar kvar tills familjen kommer hit! Tiden rullar på.

Hihi snyggfamiljen min! Saknar er såååå! Låt tiden gå fort <3

13 Oktober 2011

Uppdatering
Före


Efter



Det här är det vad jag har roat mej med nu i nån timme. Usch tappa ju bara peppen av att kolla på röran. Men nu är det fint, man ser ju och kan gå på golvet, och den unge som stökar ner får spö.
Städade vinden iaf som ni ser för att den ska målas och göras om till Collins sovrum. Så nu får målarna skynda sig hit för jag misstänker att det snart kommer se ut som "före" bilderna igen.

13 Oktober 2011

Det blev lite spring inatt. Blev tydligen hemma själv med barna hela natten så jag fick pringa upp två gånger i natt pågrund av en lite tjej som drömmde mardrömmar. Stackars liten. Så jag hörde en liten ropa "sarah" två trappor upp så det var bara att yrvaken försöka ta sig upp så fort som möjligt. Så lite trött är jag idag.
Kom iaf nyss från gymmet, var inte så där jätte pepp på att träna men det blev iaf 45 minuters simning.
Usch det är inget roligt väder idag, grått och småregnar hela tiden, dålig natt, dåliga nyheter, ganska dålig dag helt enkelt.
Så när jag och Carolyn åkte till gymmet så märkte hon klart och tydligt att jag inte hade en speciellt bra dag, och hon tyckte verkligen inte det var en bra ide att väga sig som jag berättade att jag tänkte göra idag, då jag trodde det inte skulle gå nå bra och därav bli ännu mer less men jag gjorde de ändå för det hade jag planerat och det var en vecka sen sist och som Carolyn sa "thank god" så visade den en positiv siffra den här veckan oxå. Haha hon var verkligen rädd att jag skulle bli mer irriterad än vad jag redan var. Hehe men det gick bra och det var verkligen perfekt en sån här tråkig dag. Nu är jag nämligen nere på min vanliga vikt som jag hade innan jag åkte. Gött.
Sen en annan bra grej med den här tråkiga dagen är väl att det är fredag i morgon. Wiho.
Så jag överlever nog.

12 Oktober 2011

Uppdatering
Så där nu ligger barnen och sover i sina sängar och jag ligger i min säng. Eftermiddagen och kvällen har gått riktigt bra. Vi har alla varit samms och inga tårar, skönt. Får väl se när Chris kommer hem, kanske nån gång närmare natten. Så nu efter lite sömn inatt så är jag reda för morgondagen.
.
Min Emma har precis landat på Amerikansk mark igen wihoo, Vääälkommen tillbaka!!

12 Oktober 2011

Idag har vi grått och trist väder igen. Fick iaf iväg barnen på skolan, gick bra. Drog till gymet med Carolyn, gick så där. Nä men det gick väl bra men det var sjukt jobbigt. Vi går ju på ett näst in till mördar pass på onsdagar. Jäklvar vad han kör med oss i hela 60 minuter. Puuuh. Men det känns ju helt okej efteråt.
Så nu är jag hemma igen och ska sätda lite i Collins garderob, det verkar som han växer då många av hans byxor är för småa. Konstigt.
Sen blir det till att hämta hem dom när skolan i slut och ikväll blir vi själv. Chris ska i väg på en konsert så jag blir själv med barnen. Blir nog nån film och lite mys.
Tiden går, tiden går, i morgon är det torsdag igen och snart fredag. Jösses.
.
Jaja roligare än så här blir det nog inte nu, rätt tråkigt faktsikt.
Men men, Later.

11 Oktober 2011

Uppdatering
Jahaa tänkte väl försöka slänga upp bilderna från gårdagen nu då.
Vi hade bra väder och relativt bra barn under hela dagen. Vi åkte dit med Kai, Linnea och Camilla. Ett väldigt stor och fint Zoo så vi hann inte riktigt med allt men det mesta vi ville se iaf.
George Washington bron var pryd med Amerikanska flaggan, typiskt USA.


Bronx Zoo i New York


Vi såg giraffer som hade en ny bebis


Cool fågel


Gorillorna myser


En liten cool gorilla


En stor gorilla. Lite läskigt var det att se dom och dom liksom kolla på allt folk bakom glaset...


lill ormen..


En blå gorda


En gul groda


En slemig padda


Ett konstigt djur som äter


Hela skalman familjen på pinnen


Brun björnar


Utslagen Isbjörn, säkert av värmen..


En hårig Baboon


Fina lejon


En apa


Men kolla en apa till..


Massa Herr Nilsson apor


En säl

Jaha det här blev ju ett väldigt inspererade inlägg från en väldigt inspererad Sara.. Tog ju bara så där år och dar att ladda upp bilderna idag men nu är dom där, iaf några..
Men men har tillbringat dagen med gymmet och städning av Mackis garderob, fortsätter med Collins i morgon, snart dax för pick up.
Over and Out.

11 Oktober 2011

Varför blev det helt plötsligt så svårt, varför blev det så påtagligt just nu..
.
Ska försöka slänga upp lite bilder från gårdagen idag, om jag orkar och har tid, Stay Tuned

10 Oktober 2011

Uppdatering
Efter en lång dag på ett Zoo med fyra barn så är jag väldigt trött nu och tränker därför sova nu och därför kommer det upp en uppdatering i morgon med bilder från dagen, så så är det.
I morgon är det vanlig vardag och barnen ska tillbaka till skolan och jag tillbaka till gymet.
Godnatt.
.
Jag har en konstig känsla, tankarna snurra och jag kan inte riktigt lista ut vad jag vill och vad jag känner. Just nu kändes det som tiden går lite för sakta.

10 Oktober 2011

Så till att börja med så blev gårdagen inte alls som tänkt och planerad, blev billös och där med hemma hela dagen, fördrev dagen med att vara ute och gå typ, blev så där 3 promenader. Gött. Och avslutade dagen med film, såg filmen The Help, riktigt bra film.
.
Nu till dagens roliga. Barnen är ledig från skolan idag för det är Columbus day och då ska vi åka till ett stort Zoo i Bronx NY (tror jag det hette). Jag är nog mer pepp än barnen på de, hehe. Det ska bli varmt och fint idag oxå så det blir nog en toppen dag. Kameran är med så det blir nog lite bilder senare här.

9 Oktober 2011

Uppdatering
Sitter ute i solen just nu i shorts och linne, och det är den 9e Oktober, jag gillarT. 30 grader och massa sol och blå himel, och det snöade hemma i Östersund eller vad hörde jag? hihi.
Jag trivs bra här.


9 Oktober 2011

Så idag hade jag tänkte spendera morgonen på gymet, meeen jag har ett litet problem, jag har ingen bil eller jo jag har en bil utanför här men ingen nyckel, Crap. Jag och Carolyn hade tänkte åka till gymet men hon är oxå billös idag så det verkar inte så det kanske blir så mycket gym idag, inte från morgonen iaf.
.
Jag hör att det snöar hemma i Östersund oxå, hehe. Idag ska vi få 30 grader varmt, sommaren är tillbaka, Wihoo.
Hade inte så mycket mer att skriva just nu, vet som inte riktigt vad som händer idag heller, vakna ju som för en halv timme sen så Stay tuned i will be back.

8 Oktober 2011

Uppdatering
Har haft en trevlig dag i NYC med Evelina. Blir ju en hel del gående när man är i New York iaf och Brooklyn Bridge är lång har jag konstaterat idag oxå. Men oj vad skönt väder det har varit idag, sommaren är tillbaka, så skönt för så mycket som jag har frysit dom senaste dagarn så var det riktigt skönt med värme igen, tempraturen har väl legat på ungefär 25-30. Det har känts som om det är juli igen fast det är Oktober.
Hur som helst här kommer lite bilder från dagen,
Underbart, å rätt grönt är det fortfarande här.


Brooklyn Bridge


Jag på B.B


Downtown Manhattan från bron


New York och Brooklyn Bridge


New York City


Jaa ni ser ju


Brooklyn Bridge


Converse butiken i Soho.
.
Bra och fin dag i kära NYC, nu ikväll blir det lugnt en film eller två. Tyst och lugnt är det i huset ikväll då familjen är ute på äventyr tills i morgon.
Later.

8 Oktober 2011

Godmorgon Godmorgon vilken underbar dag. Vilket underbart väder. Det är lördag och då kan man ju inte annat än vara glad. Hehe.
Ska bara göra mej i ordning så bär det av till NYC med Evelina. Idag går vi över Brooklyn bridge.

7 Oktober 2011

Ett litet inlägg till innan dagen är slut här.
Ska stänga ner datan nu och sova men mamma loggade in på deras data och skyp för att sedan åka iväg på hennes jobb, stackars min fina mamma, tidiga mornar. Hoppas du får en bra dag mamma, saknar dej! Godmorgon och godnatt mamma och alla andra i väldren.

7 Oktober 2011

Kvälls uppdatering om lite tankar
.
7e Oktober idag, alltså har barnen gått i skolan precis en månad nu efter sommarlovet. 7e Oktober innebär oxå att jag har gjort en hel månad med mitt "nya liv" här. En månad med träning och avstånd från onyttigheter helt utan fusk. Trots att det var nära en gång när en viss Emma försökte få mej till att dela en efterrätt med henne så lyckades jag dra mej undan från de, hehe.
Men faktsikt så har det gått riktigt bra, det bevisar ju faktsikt vågen om inte annat. Men jag har inte känt sånt där jätte sug efter nån godsak, hade kanske nån dag i början då jag längtade efter glass eller godis men annars så har det gått bra.
Träningen har iaf gått riktigt bra, har tränat minst 5 gånger i veckan i en månad nu. Men det har nog underlättat en del att jag har Carolyn att träna med, att ha en draghjälp/tränings kompis gör det hela så mycket lättare, eller svårare att dra sig ur från träning iaf, går en måste den andra oxå gå ju, så är det ju bara.
Men det har varit sån stor förändring den här månaden jämför med hur min sommar såg ut här och att jag bara byte från en dag till den andra är jag ganska nöjd över. Min sommar bestod av lite träning eller ingen alls och mycket glass. Min livsstil under sommaren var så olik från mina andra sommrar, dels att jag hade barnen hela dagarna gjorde det ju svårt att träna och sedan när de äter glass eller annat onyttigt är det ju lätt att man gör det själv oxå.
Men sen när skolan började kände jag att det var dax att bryta för skulle jag vänta längre hade det varit betydliget svårare att komma ifrån sina dåliga vanor. Och jag gjorde det, visst det är bara en månad men det är lite de jag vill komma fram till oxå att jag tränker fortsätta, känner inte för att gå tillbaka. För det är sån stor skillnad på hur jag mår nu och hur jag mådde under sommaren. Jag mår så mycket bättre nu när jag får träna regelbundet.
Visst att det kan kännas tråkigt och jobbigt att träna vissa dagar men jag vet att efter den där timmen på passet så mår jag bra, riktigt bra.
Och sen nu när jag har sett att det faktsikt ger resultat så blir jag bara mer motiverad till att fortsätta.
.
Men egentligen är det inte så konstigt med att man kanske går upp i vikt (vilket var lite av en fruktan hos mej innan jag åkte) när man kommer hit för man har en helt annan livsstil här än vad man har hemma i Sverige. Hemma lever man typ som en fattig student, eller iaf så gjorde jag de typ. Man handlar enbart det nödvändigaste i matväg och man åt inte ute så ofta och sen var det inte så kul att lag och äta mat själv om dagarna. Och sedan hade man ju sina rutiner med träning och så eftersom man mest hade sig själv att tänka på och ingen annan att ta hänsyn till oftast. Den livsstilen som jag levde innan jag for till USA var något utöver det vanliga oxå då jag inte dirket hade något jobb och tillbringade mina dagar med att gå minst 5 km varje dag för att spendera dagarna. Vilket gjorde att jag låg på en ganska låg vikt.
Men så kommer man hit och här har vi ungar som gärna äter onyttigt om dom får chansen vilket kan göra det svår för en själv att motstå, och lika så med maten i huset (även fast jag har tagit med mej lite av vanor hemma och bytt ut lite mat och så i huset till det bättre). Men framför allt har man helgerna som gör skillnad här då man är ledig och kanske kvällar oxå. Helgerna lever man verkligen livet här, man är ledig och barnfri, man träffar kompisar, man upplever mycket nytt och man äter och dricker gott. Man livsnjuter helt enkelt och det gör man helt rätt i, man är ju faktsikt i USA, once of a life time. Man får pengar varje vecka (varje fredag) och man vill helt enkelt leva gott under helgerna. Så under sommaren tog jag mej friheten att ha det lite extra bra och gick därför upp några kilon men nu efter sommaren är slut och barnen är tillbaka i skolan och jag haft min första månad med träning så är jag tillbaka i spelet igen, jag ligger nästan på samma vikt som jag gjorde innan jag åkte, ge mej en vecka till så kanske jag är där precis.
Så det går ju bara man vill och jag jobbar fortfarande på min självdiseplin, den kan behövas jobbas på ibland. Men jag har fortfarande min helger här, livsnjutar helgerna då man kan äta gott, fast jag avstår från efterätt och sådant.
.
Så mitt mål är uppnått, en månad har jag kört nu villket jag hade som mål, men känner att jag nu vill sätta upp nya mål, så jag tror jag ska forsätta helt enkelt fram tills familjen kommer hit, vilket är om 76 dagar. Och sen har jag ett nytt mål på min vikt, se om jag kan klara de. Det är så roligt att se resultat helt enkelt, roligt att klara sina mål. Och så det viktigaste är ju att jag har blivit så mycket mer stabil rent psykist nu av träningen, av att jag får träna, vilket jag inte var under sommaren här och hade rätt tuffa perioder ibalnd då man pendlade mycket upp och ner, så det är rätt viktigt när man är så långt hemifrån som man faktsikt är, det underlättar rätt mycket för att orka med barn och vardag. Be strong.
.
Ett lite udda inlägg kanske men jag ville bara skriva av mej lite innan det är dax att sova.
Keep it up!


7 Oktober 2011

Uppdatering
Idag åkte vi som sagt till IKEA. Konstigt men trevligt att vara där, det kändes som man var så nära Sverige. Men det gjorde oxå att man saknade Sverige lite mer än vanligt. Synd bara att vi fick lite ont om tid och jag fick inte prova på de svenska köttbullarna men jag ska väl dit fler gånger, iaf i december för då serverar dom svenskt julbord, Mums.
IKEA!! Charlie (En av tvillingarna åt Carolyn) tog fart mot öppningen.


Going up! Mycket givande bild..


Restaurangen med massa svensk god mat som jag tyvärr inte hade tid att smaka på idag.. Men ni ser ju men ni ser ju, Glögg, Lussekatter, Lax, Christmas ham m,m.


Var bara tvungen att ta kort på den här stora skylten som hänge i taket för nog för att vi var i en "Svensk" affär så var inte den där så svensk om man kollar i det högra hörnet längst ner, "Not actual size" NÄHEEE!!, typiskt duma amerikanare som måste skriva dit de..


Hej då IKEA, trevligt vare, jag kommer att komma tillbaka igen.
.
Fick även min diagnos ställd av Carolyn idag, (Har ju som alltid undrat vad felet är på mej och det är skönt att ha fått det fast ställt nu) Jag har Hypoglycemia, eller vad hon nu kallade det, det är tydligen så det heter när jag tappar mitt blod socker, alltså när jag inte har ätit på ett tag och är aphungrig och där med blir lätt irriterad och trött. Så nu när jag vet de kan jag bara jobba mej framåt, haha. Tackar Carolyn för den informationen. Jag fick det nämligen idag då jag inte åt nått på hela dagen och jag hade tränat från morgonen, blev lite halv slö där ett tag hehe.

7 Oktober 2011

Så var det fredag Igen!
.
Idag blir det ett spinningpass efter jag lämnat barnen på skolan med Carolyn och efter de åker vi till IKEA. Det ser jag framimot. Det påminde mej om att ta med kameran.
Skriver mer i kväll, ska kasta ut ungarna nu.
Stay tunde!

6 Oktober 2011

Some people just need a high-five.
In the face.
With a chair.


6 Oktober 2011

Min dag började riktigt bra. Barnen sov länge eller ja jag fick vakna av väckarklockan iaf (kl 7:00 haha) sen gick det ganska smidigt iaf att skicka iväg dom till skolan och sedan bar det av till gymet i vanlig ordning med Carolyn. Ingen av oss var väl så där jätte pepp på att träna men vi gjorde det iaf. Jag simmade i nästan 50 minuter, Carolyn avbröt mej, och Carolyn var i själva gymet.
Vägde mej idag då det i morgon är precis en månad sen jag började träna på riktigt och la av med godsakerna i livet. Oj vad jag blev överraskad och till det possitiva, vågen visa en fin siffra och jag blev väldigt nöjd. Men det är inte slut nu jag tänker fortsätta träna och jag tror nog oxå jag fortsätter med uppehållet från godsaker, Keeping up the good work. Känns bra!
Så efter gymmet handla vi lite mat och tog en lunch på Chipotle, liksom för att fira, hehe så där gick man upp några kilon igen, nästan iaf.
Och efter de hem och chilla lite, skypa med min bästa och fina syster och snygg marre, det gör ju inte dagen sämre precis.
.
Hämta sedan upp barnen från skolan och hem igen för läxor. Älskar läxor. Klockan 17 skulle barnen till tandläkaren så det var bara att åka dit om jag hade vetat vart stället låg hade det gått betydliget lättare och det hjälpte ju inte direkt att Chris skrivit fel nummer på adressen sååå jag fick ringa en vän, Carolyn. 10 minuter sen hitta vi dit. Gick bra de oxå.
Nu är Collin iväg på boy scout och Mackie följde med så det är lugnt och skönt här hemma ikväll med.

5 Oktober 2011

Uppdatering
Tystnaden som uppstår när man är själv i huset, mmmm, hehe. Chris och barnen har åkt iväg på äventyr ikväll och kommer tillbaka lagom till läggdax ungefär så nu är det lugnt och skönt i huset. Vad ska jag då hitta på, kanske en film eller något.
.
Men alltså vilket pusslande det amerikanska livet är egentligen, det är skola, det är olika playdates, det är aktiviteter efter skolan och det är "stöd" efter skolan. Barnen är på olika ställen och ska hämtas olika tider för att sedan vara klar till en viss tid och då ska de ha ätit mat och gjort läxorna. Puuh, mycket pusslande, mycket springande i mellan, mycket planering. Tur att man ändå är rätt organiserad och att man inte är en tidsoptimist för annars hade det här aldrig funkat. Veckorna är fullbokade för barnen här efter att dom slutat skolan. Och alla dom här playdatesen, kompisar ringer och undrar om dom kan leka men först ska laxorna vara klara och sen får man se om det finns nån lite timme imellan allt annat. Jösses, kan inte minnas att man hade det så hektiskt när man var liten eller att mamma och pappa hade det så hektiskt under veckorna, eller?
.
Aja en lite parantes i det hela. Film var det ja!

5 Oktober 2011

Så morgonen flöt på väldigt lätt och smidigt, skönt. Så nu är barnen i skolan och jag har hunnit med gymmet, duschen och lite tvätt och lite skyp.
.
Men alltså passen som jag och Carolyn tar på Onsdagar är inte nådiga. Intensivt i en hel timme, svetten rinner och knappt tid för lite vatten men det är en rolig klass med en grym tränare så vi gillart.
Gymmet avklarat och lika så duschen så nu blir det nog rätt lugnt tills det är dax för upphämtning av barn.
Vi har fint väder idag och värmen har kommit tillbaka lite och det ser ut som den kommer stanna i några dagar till, skönt. Har frysit en massa dom senaste dagarna så Chris var tvungen att fråga mej vart jag egentligen kom ifrån, hehe, Man kan ju undra ibland.
Te har varit min vän och värmt mej dom kalla dagarna..

4 Oktober 2011

Woop Woop!

Tog New Jersey körkort idag! Bra dag även fast man fick tillbringa hela morgonen på stället.
Riktigt dåligt system, kom dit vid 10-halv 11 och kom därifrån halv 1. Först stog man i kö, sen fyllda man i ett papper, sedan kö igen och sedan till en annan kö för att sedan gå tillbaka till andra kön, och sedan fylla i nått mer och sedan stå i kö och därefter till en annan kö och sedan tillbaka till samma kö igen. Braaa där. Så iaf så fick jag gör testet tillslut och det var ju lätt som en plätt. Så när jag gjort testet fick jag gå tillbaka och köa i samma köer igen innan jag väl fick ut mitt körkort. Grattis. Kostade iaf ca 20 dollar.
Lite nöjd och lite coolt att ha både ett körkort i Sverige och ett i USA, wihoo!
.
Så jag åkte till placet efter att jag hade lämnat barna och jag hade lite tur med att hitta dit för adressen gick inte riktigt in i GPSen men det gick rätt bra, lite tur ska man väl ha nångång. Fick ju ge upp min träning idag, trist men får väl träna extra hårt i morgon då istället.
.
Efter skolan har barnen playdate och sedan ska vi iväg med Collin till hans School of Rock där han mest troligt ska börja spela trumor på eftermiddagarna. Det är dagens schema. Nu ska jag chilla lite innan jag ska hämta barnen igen.
Woop Woop!

3 Oktober 2011

Uppdatering.
Så där nu är snart måndagen över, iaf min måndag, Sveriges måndag har ju varit över ett tag nu. Såg att idag var det precis 80 dagar kvar tills familjen kommer hit, wihoo, dagarna går.
.
Så nu innan sängen ska jag plugga lite mer körkort för i morgon ska jag göra testet.. Gah jag är nog lite nervös ändå.
Over and out, goodnight!

3 Oktober 2011

Burr! Det börjar bli så kallt här, det känns som om man är i Sverige. Vi har 13 grader nu mitt på dagen, börjar få lite panik om att jag inte har några höst/vinterkläder.
.
Barnen är i skolan och jag har varit på ett spinning pass i vanlig ordning. Har lite tvätt som ska vikas snart och sen skulle jag ha pluggat lite mer körkort. Idag har vi gymnastik på schemat efter skolan. Annars är det inte så mycket annat som händer.
Helt vanlig måndag, eller inte riktigt, pratade faktsikt med min momma och Ragnar för första gången på skyp idag, det var väldigt kul att prata lite med dom. Saknar Sverige litte grann
.
Blä tråkiga inlägg...

2 Oktober 2011

Uppdatering
Den här söndagen har varit väldigt lugn, rätt skönt ändå. Började ju dagen med ett spinningpass med Carolyn. Därefter hem igen och försöka få igång min älskade data och det funkade ju bra den här gången. Löste problemet med att starta om routern. Tänk att dom flesta problemen kan lösas med att starta om sakerna. Synd bara att det tog så lång tid att komma fram till de, men bättre sent än aldrig.
Så med en fungerande data så blev det ju så klart massa skyp tid, mys. Det behövdes. Och efter de har jag inte gjort så mycket, pluggat lite körkort och kollat på 2 filmer. Bad theacher och Source code. Två helt okeja filmer, ganska bra gjort av mej ändå då jag är helt klart värdelös på att välja filmer, inge ljug där inte.
Jag gick oxå ner till South Orange och köpte med mej mat hem, en sallad och lite nöter framför en film.
.
Familjen har varit hem på förmiddagen men försvann under eftermiddagen och var borta hela kvällen. Dom har varit på lite äventyr, bla Appel picking.
Så i morgon är det måndag igen, känns ändå helt okej, hade mer söndags ångest under sommarlovet men det har lugnat sig nu när barnen börjat skolan igen och jag får lite egentid om dagarna och tiden går lite fortare.
Och den här veckan har vi minst en grej varje dag fram tills fredag, det är toppen, fullspeckat schema.
Ska snart sova och sen börjar vi om på en ny vecka. Locking forward.

2 Oktober 2011

Åh nu kan jag leva ett normalt liv igen! Min data har valt att samarbeta och är översens med internet igen.
Nu är det ju bara kruxet att komma tillbaka till det svenska igen, har redan skrivit fel för att jag blivit van att inte ha åäö. Men det kommer nog fort tillbaka! Lyckligare tjej nu!
.
Har inte gjort så mycket under dagen än så länge, var i väg i morse till gymmet och gick på ett spinning pass. Så nu är det rätt lugnt, tänkte skypa lite med hemmet nu:)

1 Oktober 2011

Hehe av en ren vana skrev jag in 1 September 2011 som rubrik, jaa! Da borjar vi om fran borjan av September da, eller naa. Men det gar sa fort, nu ar det ju faktsikt Oktober, vart tog September vagen? Hehe tror jag jamt skriver sa nu for tiden men jag tycker faktsikt att det gar lite for fort ibland.
.
Ja val, Idag har jag tillbringat storsta delen av dagen i New York med Emma och lite Madde pa slutet. Riktig trevlig dag men lite halv taskigt vader, det har regnat fran och till idag.
Men forst borjade jag dagen med att aka till en Appel store for att se om de kunde fixa min data och som ni kanske marker pa mitt inlagg sa verkar inte det ha gatt sa bra. Fast min data funkade att koppla upp sig dar efter att dom hade tryckt pa nagot och dom sa att allt skulle vara bra nu men nar jag kom hem till huset sa ville fortfarande inte min data samarbete med internet och jag har fortfarande problemet kvar. Helvetsejavlaskit. Sa jag tog och ringde Appel supporten och prata en massa med dom och tryckte och holl pa men sa fick jag vanta lite i luren och efter ett tag blev det tvar tyst och samtalet hade brytits, Helvetesjavlaskit igen. Sa da gav jag upp och tog taget till NYC istallet.
At en god lunch, sa klart Chipotle i Grand Parken med Emma och sedan blev det lite shopping for mej och en hel del shopping for Emma. Men jag ar nojd och gjorde ett riktigt bra kap pa Id Mineral smink. Kopte ett start kit for 60 dollar vilket ar typ 350kr och i Sverige kostar ett sant minst 1000kr, Nojd! Kopte det fran Sephora och paketet har ett varde pa 174 dollar, sa ja nojd ar jag over de. Annars blev det bara en vanlig troja och strumpbyxor.
Ett sant har kit kopte jag.
.
Nu blir det snart sangen, ska upp och trana i morgon med Carolyn, ett spinning pass.
Men efter de ska jag forsoka fixa datan och sa maste jag skypa, saknar er dar hemma for mycket nu.
Godnatt.

30 September 2011

Kolla precis pa klockan och den visa 9:11, 911, Nine one one. Tyckte jag var lite coot och det tycker saker ni med det forstar jag.

Jaha da har fredagen gatt och jag har inte kunnat gjort nan uppdatering forens nu. Dagen har rullat pa smidigt. Barnen har ju varit hemma fran skolan idag oxa da dom ar ledig. Men det har gatt bra, jag har haft hjalp fran barnens farmor och farfar som varit har pa besok. Dom ar sa trevliga och gulliga.
.
Men till dagens roligaste da, Carolyn ville ivag till gymet under eftermiddagen/kvallen sa hon undrade om jag vill folja med och det gick bra eftersom Chris foraldrar var har och dom tyckte att jag skulle folja med Carolyn sa vi akte ivag vid halv 6. Vi skulle testa ett nytt pass med en instruktor som vi gillar. Haha om vi bara visste vad det var for pass innan sa hade vi nog inte gatt. Vi visste att passet var dans inspererat. Men vi ville trana och sa sa vi tog den. Haha jaa det vissade sig att det inte var sa mycket traning i passet utan natt helt annat. Sexigt, high heels, speglar, stol, moves. Haha vi dansade alltsa kring en stol och allt vad det innebar. Tjejer som var lite mer rutinerad hade hog klackat pa sig men det hade da inte vi. Haha jag skrattade mej nastan igenom hela "passet". Sa nu har man testat pa de oxa. Och jag var pepp innan pa att jag faktsikt kunde trana 5 dagar den har veckan men jag kan nog inte rakna med det har kvalls passet som en traning, haha.
Aja haha kul var det iaf. Och instruktoren som ar en kille som for ovrigt oxa hade high heels var grym, haha. Kul kul.
.
Nu funderar jag pa att slanga pa en film, om jag orkar se en hel eller om jag somnar.
Skooont med helg i morgon iaf, Wihoo.

RSS 2.0